Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Još kad bi sva moja muzika mogla da stane na internu... :( 16GB microSD kartica i već je pri kraju...

Jel moguće podesiti u opcijama da NE RADI update aplikacija kada NIJE na WiFi mreži? Nisam uspeo da pronađem opciju...

Danas mi u sred rada aplikacije (što mi je bilo izuzetno bitno) krenuo update nekoliko aplikacija, između ostalog i te koja je radila i koja je u sred posla prekinula rad i pogubila mi određene podatke! :wall:

Ovako nešto sam do sada doživeo samo na Windowsu (shut down u sred posla zbog updatea), a da stvar bude gora telefon mi je 90% vremena nakačen na WiFi i on nađe da radi update kad je na 3G mreži. :crash:

^kad udjes preko marketa u instaliranu aplikaciju imas allow automatic update... Sigurno ti je stiklirano bilo, samo odstikliraj...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pomagajte ljudi ko Boga vas molim!:( Dosadih i sebi verovatno i vama ali evo od 12h popodne pokusavam da nadjem resenje povremenog iskljucivanja wifi-a ali nisam uspeo,procesljao sam XDA uzduz i popreko i postavio i temu ali nista. I ovde sam pitao par puta ali opet ne resih problem.

Stvar je sledeca. Od JVQ pa na ovamo (svi noviji stock romovi kod mene) imaju problem sa "ispadanjem" sa wifi mreze svakih sezdesetak sekudni. Svaki stock rom posle JVQ koji sam probao imao je isti problem. MIUI i CM su radili super. Evo danas instalirah JVU i pogadjate ponovo isti problem,dojadilo mi je vise da ga guram pod tepih pa sam resio da ga napravim nekako makar mi oduzelo i ceo dan.

Prethodni put kada sam pitao trenje rece da treba da se podesi neki "lease time" u podesavanjima rutera. Ali ja nisam uspeo nigde da pronadjem tu opciju u podesavanjima mog rutera.:( Ruter je telekomov "INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2"

Ima li neko neki predlog?

Poslednja izmena:
slikaj podesavanja za ruter za LAN i okaci, pa da vidimo...

Jel mislis na neko od ovih podesavanja? Koja konkretno da bi ih uslikao?:S:

Prilozi

• ruter.jpg
    ruter.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 85
@daxyco Ne ide ovo su modemi za Cyanogen Mod nece da se flashuju na stock,isbzaci neku gresku...

Evo screenova NAT i ROUTE kartice...

Prilozi

• NAT.png
    NAT.png
    240.5 KB · Pregleda: 115
  • Route.png
    Route.png
    35.5 KB · Pregleda: 105
Zna li neko gde mogu da preuzmem New Jeans Lockscreen temu za MiLocker tj. MIUI Lockscreen? Onaj njihov sajt preko moba se učitava sto godina.

@xcentric: Potraži DHCP Lease Time u podešavanjima. Da li će rešiti problem ne znam, ali na ovo sam naišao na drugom forumu:
Lease time, ne prekida konekciju. Ako je korisnik nakacen u momentu kad ističe lease time, lease time se obnavlja i počinje da teče iz početka ... a nikako ne prekida vezu.

OVDE imaš malo detaljnije uputstvo.

Da li se loguješ preko telekom/telekom? Tada nemaš sva podešavanja. Pun pristup dobijaš sa admin/tzlkisonpk.

PS: Nemam ovaj modem, tako da ne mogu više da pomognem.

@DuleC TO JE TO!!! ,do sada sam se logovao sa telekom/telekom ali kada sam se ulogovao sa admin/tzlkisonpk dobio sam vise podesavanja i u podesavanjima konacno pronasao i "lease time" postavio ga na dva sata i sada sve sljaka kako valja bez problema,testirao sam nekih desetak minuta bez "ispadanja". A da li to znaci da ce svakih dva sata sada da ispada ponovo pa da podesim na vise vremena ili to nema veze? U shvakom slucaju hvala ti Dule do neba,ne znas koliko si mi zivaca spasio.cheers:bottle::guitar:

Hvala i tebi IzNoGooDe puno na trudi i volji da pomognes.:beer:

Nema na čemu, drago mi je da sam pomogao ;) cheers.

Na HG520c je npr. lease time na 30 dana, dok je na nekim TP-LINKovima 2 sata. Vidi šta ti radi posao.

Ja ne mogu da nađem a isto bih podesio. ušao sam sa admin šifrom. Xcentric ako nije problem da javiš samo gde se nalazi?

Ako imas telekomov ruter,ono klasika u browseru kucas 192.168.1.1 i ID:admin, password:tzlkisonpk kartica je LAN i tu imas pod DHCP Server da podesis lease time.

Evo i slikovito...;)

Prilozi

• lease time.jpg
    lease time.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 137
Hvala puno!!! :)

mada je meni već bilo podešeno forever, pa sam promenio na pola dana,
pa će valjda dati bolje rezultate.

Pozdrav i hvala još jednom!

Pa ako te je izbacivao,fora je u tome da ti ne bude forever vec da smanjis npr ja sam stavio na dva sata i sljaka kako treba. Ti probaj na pola dana verovatno ce da radi takodje. Samo da nije forever.;)

Ljudi ko vozi JVU da mi proveri da li mu radi prednja kamera na gtalku, hvala:)

Pre 5-6 dana sam ubacio JVU ..medjutim, kao sto sam pisao, poceo je cesto da se restartuje, pa sam mislio da ga ponovo flesujem

medjutim, sad kad namestim sve na odinu i stavim tel u download mode i prikacim na USB izbaci mi da ne prepoznaje uredjaj

a kad telefon prikacim normalno na komp kao mas storage ili preko Kies-a, radi normalno

ima li neko ideju sta da radim?

Proveri da li je neki od kies procesa aktivan i ubij ga.

poslusao te i pregazio vec postojeci driver i upalilo je ..prepoznao je na drugom usb portu
aliiii..dodje dovde i dalje nece:

<ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/007> Please wait..
<ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/007> Leave CS..
<ID:0/007> Enter CS for MD5..
<ID:0/007> SetupConnection..

probao 3 puta ..izvadim bateriju i ponovo sve i nista...i sto je najgore sad opet kad nakacim na kabal kaze da ne prepoznaje uredjaj...a telefon kad upalim stoji slicica telefona i kompa kao konekcija

kako da ga vratim u zivot?

Poslednja izmena:
poslusao te i pregazio vec postojeci driver i upalilo je ..prepoznao je na drugom usb portu
aliiii..dodje dovde i dalje nece:

<ID:0/007> SetupConnection..

probao 3 puta ..izvadim bateriju i ponovo sve i nista...i sto je najgore sad opet kad nakacim na kabal kaze da ne prepoznaje uredjaj...a telefon kad upalim stoji slicica telefona i kompa kao konekcija

kako da ga vratim u zivot?

Nemoj da brines, skini neki drugi ROM (Stock-Odin fajlovi)... Inace desilo se i meni isto 2x..

Ubaci ga u download mode (drzis vol down+menu+power) i rokaj... Ako nece iz prve, pokusaj par puta.

Vrh Dno