Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

A šta je to Screen flicker while turning off, jel ti se to dešava? Ako je onako zeleno kao što je pre bilo da ne stavljam jer me to užasno nervira.

Nema toga uopšte na buildu 14 kod mene.

A šta je to Screen flicker while turning off, jel ti se to dešava? Ako je onako zeleno kao što je pre bilo da ne stavljam jer me to užasno nervira.

Screen flicker while turning off - potvrđujem, zaista zatreperi ekran kada se isključuje i na sekundu "probiju" ikonica za otključavanje ekrana i sat - nije u pitanju ništa zeleno! :)

Poslednja izmena:
Meni se opet skucala aplikacija za muziku... :( Juče ujutru sam odradio wipe i ponovo instalirao build 13, i evo opet "Unfortunately, Music has stopped" (juče sam normalno slušao muziku). Dakle, drugi put, plejer koji funkcioniše na ICS-u?

Ja koristim poweramp, nisam nikada ni probao music.

Ja koristim Winamp inače, ali on iz nekog razloga duplira pesme... Jel si kupio poweramp ili narodna verzija? Ako je narodna, može li link na PM? :D

Šta je to procesiranje slike i čemu služi?

Poweramp +1
Jel vama radi viber na ICS? Koristim tu aplikaciju bas dosta a evo vec dva meseca nikako da srede da proradi (bar je kod mene tako). I jos jedno pitanje da li da predjem sa build 10 na 14 -icu ili 13-icu?

Poslednja izmena:
Sam viber nije kompatibilan sa ICS-om. Čeka se nova verzija.

JVU lepo radi :) Nedostaje mi ICS. Šta da radim, šta da radim?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

JVU lepo radi :) Nedostaje mi ICS. Šta da radim, šta da radim?

:) I ja se vratio na JVU, dosta sam ga sređivao još kada je izašao, pobrisao gomilu stvari i mogu reći da leti. Ne znam, dopada mi se ics ali nekako bih još malo da koristim gingerbread...

Ako si skinuo oba možeš da uporediš. Možda se csc razlikuje i eventualno stepen kompresije.

sad skinuo oba....
kad se raspakuju isti su
samo se razlikuje stepen kompresije...nije mi to palo na pamet odmah..

hvala

Sa JVU sam dobio sat vremena više na bateriji. Nije nešto ali eto da se zna da je ICS blizu.

Kod mene nije bio takav slučaj, danas sam koristio telefon samo za razgovor, malo interneta, par video klipova i malo yt i baterija je bila na 85% (JVU), dok na ics-u dosta troši u idle.

Neznam kako ali meni ICS standardno traje oko 13h. Danas sam kao i obično koristio telefon na jvu i dobio 14h. Govorimo o TH ICS stock kernel.

POzz ljudi, imam SGS, pa me interesuje koji bi mu rom ICS,naravno, najbolje legao, iz nekog vaseg dosadasnjeg iskustva, nisam puno pratio razvoj romova za SGS, do skora sam bio vlasnik Galaxy Taba, pa ne zamerite.. :)

Opet ja o gps-u. Na th radi super, uhvati lock za 10-15 sekundi na gmaps, ali he onaj simbol još uvek prazan i piše da i dalje traži signal, a na maps mi pokazuje tačnu lokaciju sa preciznošću od 20m. Sve bi to bilo super ali uđem u igo i on šanse nema da uhvati signal.

Neki predlog?

Rekoh, th-teamhacksung, nije poslednji, build13.

Ne znam, meni mnogo brže nađe signal, za desetak sekundi. Naravno sa uključenim data saobraćajem, pretpostavljam da je i kod tebe uključen. Ako jeste probaj aplikaciju faster fix.

Opet ja o gps-u. Na th radi super, uhvati lock za 10-15 sekundi na gmaps, ali he onaj simbol još uvek prazan i piše da i dalje traži signal, a na maps mi pokazuje tačnu lokaciju sa preciznošću od 20m. Sve bi to bilo super ali uđem u igo i on šanse nema da uhvati signal.

Neki predlog?

Probaj posle restarta odmah u iGO

POzz ljudi, imam SGS, pa me interesuje koji bi mu rom ICS,naravno, najbolje legao, iz nekog vaseg dosadasnjeg iskustva, nisam puno pratio razvoj romova za SGS, do skora sam bio vlasnik Galaxy Taba, pa ne zamerite.. :)

Probaj prvo Samsung JVU 2.3.6 pa nakon toga Teamhaksung ICS build 13-14. To je vrh ponude.

Poslednja izmena:
@mobilx - Hvala.. Jel svima baterija na njemu traji 10-15 sati??? Govorim o aktivnom koriscenju... probao sam ga danas built 13, pa sam mislio da ima nesto bolje, sto se tice baterije, ali ok je i ovo..

ProMaster, ne moze ti niko reci koliko traje baterija, svako koristi po potrebi telefon... Neko ima 5-6 sinhronizacija, a neko 2, neko ima automatsko osvetljenje, neko nema, neko ide vise na net, neko vise prica... Najbolje je da probas i vidis koliko ti drzi, najlakse je vratiti se na staro, zato i sluzi backup...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Naravno, ja nisam rekao da mi kaze u minuti, nego ovako da li mogu da spoje dva dana bez punjenja pod uslavom da ga koriste makar malo.. Nisam ja picajzla, ne trazim neku preciznost..

Pa trebalo bi dan sigurno da izgura, drugaru je ajd da kazem za nekih 20-30% duze trajala na Gingeru nego na ICS-u, to mi je on rekao. Tako da kazem najbolje je da probas... Meni jedan dan ode za 15-16 sati, drugi dan mi izgura 30 sati, zato kazem zavisi...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pa dobro, meni je u principu dovoljno da izgura od jutra do veceri, posto ga uvece ustekam na punjac.. A vidim da moze, tako da deluHe.. :D

kako da winamp postavim za default player kako bi mi pustao pesmu automatski cim ubacim sluske?

Nazad
Vrh Dno