Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Mada je neki Koreanac sa xda objasnio da u suštini Value Pack znači kao neka Light verzija ICS-a, verovatno bez TouchWiz-a, i mislim da to neće biti update za sve telefone, nego ko želi da skine sa njihovog sajta, nešto slično kao za desire i GB.

^^^pa to nece biti tako lose ako tako bude ...ionako sam TW koristio 2 dana na fonu ,dok nisam znao za bolje :D

Ne, value pack si neki widgeti i takve pi3darije.

Ja sam to pročitao ovde http://www.xda-developers.com/andro...ing-value-pack-instead-of-ice-cream-sandwich/ e sada dok samsung ne okači šta će stvarno biti može da se nagađa, lite ics ili samo neka unapređenja sa ics na gb-u. Sve vesti posle ove su prepričavanje i pisanje kome šta odgovara, što je nebitno dok se samsung ne oglasi.

Edit:

Da li neko koristi onecosmic ics? Da li i kako ste rešili yellow tint, vidim da i drugi imaju problema ali niko nije predložio rešenje (flešovao sam fugu sa voodoo colour ali mi ne nudi da menjam)
Evo i poređenje sa drugim na MIUI-u, vidite kako je ovaj levi žut

Poslednja izmena:
Da, bio sam stavio stock plus i nije bilo žutila. ali mi pola stvari nije radilo posle fleša, kada sam odradio wipe nije hteo da se upali, a ni u rekaveri nije hteo da uđe. Jedino rešenje je bilo da vratim stock rom. Svideo mi se onecosmic (nekako je bolji nego kada sam ga ja pre probao), ali sačekaću još par nedelja.

Meni RC1 + stock+ savršeno radi. Prosto leti i prezadovoljan sam. Bio sam na RC1 + FUGU + voodoo sound i onda samo prefleshao stock+. Jeste mi resetovao podatke i bilo je FC-a ali nakon factory reseta je sve proradilo.

Poslednja izmena:
Meni posle factory reseta nije hteo da se upali, samo je vrteo boot animaciju :smash: Ni u rekaveri nije hteo da uđe, pa da preflešujem rom ponovo. Neka sačekaću malo, može samo bolji da bude.

Jedino auto brightness zeza ali to i ne koristim tako da i nije neki problem barem meni. Radi na 1.2ghz i baterija traje bar koliko na 1ghz ako ne i duže. Ubacili su neki MinMax governor koji dobro radi.

Ja ne volim auto brightness zato što za mene stavlja slabo osvetljenje u zatvorenom. Ne volim kada podesi na 15-20% u zatvorenom, mnogi tako koriste, ali meni se ne sviđa.

Nesto mi jede bateriju,kada udjem battery use pokazuje mi android system na 28-36%. Da li postoji nacin da vidim koja mi aplikacija jede bateriju ?

Јеси на ICS?
Мени је на rc1 иста ситуација била. Зато сам се и вратио на стари добри simplicity. Сачекаћу на ics још мало. Сад сам га пробао па сам миран.

Poslednja izmena:
Izašao ICS Build12. Ovogo puta sam prethodno uradio factory reset. Ne znam da li je do novog builda ili do wipe-a ali stvarno radi impresivno brzo.

Sve klizi i konačno radi autobrightness. Eh, još kad bi samo sredili kameru tj video snimanje bio bi neprevaziđen rom. Ali to je najteži deo.

Bez obzira, objasnili su Samsungu da su im izgovori lažni što se tiče ICS-a za Galaxy S.

Bez obzira, objasnili su Samsungu da su im izgovori lažni što se tiče ICS-a za Galaxy S.
Bilo je jasno od prvog dana da lažu, jer će se sigurno pojaviti low end modeli sa slabijim ili ekvivalentnim hardverom kasnije tokom godine.

150-200 eura otprilike sa ugradnjom.

Ala je Build 12 odličan.

Poslednja izmena:
Imam pitanje oko flasha na gingerbread, skinuo sam firmware DarkoPhantom, kao sto mi je preporucio, sa http://www.sammobile.com/ (I9000XWJVZ|2.3.6|2011 November|I9000OXAJVT|Open Europe) i uz to imam odin3 1.83
Za firmware dobio sam i "APBOOT_I9000XWJVZ_CL762604_R..." fajl koji ako sam dobro svatio je za Bootloader.
Pitanje je da je ovaj firmware koji sam skinuo dobar, i da li trebam da ukljucim i taj bootloader fajl kod flasha?

Pozdrav imam jedno pitanje u vezi softvera.Koja bi bila najbolja kombinacija softvera i kernela a da telefon radi stabilno i bez bagova?
Trenutno koristim ginger real2 i telefon radi odlicno_Osnova mi je jvt 2.3.5, kernel je semaphone jvt 1.8.2.
Onda sam iz recovery moda instalirao ginger real 2 verzija GR2-R1.1.0 i onda uradio update na GR2-R1.1.7.
Ova kombinacija za sada radi odlicno ali citajuci ovde vase komentare vidim da preporucujete JVZ softver pa me interesuje u kojoj kombinaciji najbolje radi?Tacnije sa kojim kernelom radi odlicno?Znaci da nema bagova i da baterija dobro drzi.Pa ako moze neka preporuka.
Mada opet kazem ova kombinacija koju sad imam instaliranu radi savrseno kod mene bar za sada.Ali ajde da probamo i nesto drugo ako je bolja varijanta.

Pozdrav svima i sve najbolje u 2012.

Pre neki dan sam kupio polovan SGS sa 2.2.1. i odlicno radi.
Do sada sam koristio Symbian a to je ko dupe i oko u odnosu na Android.

Imam problem vezano za Market.
Kaze: "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."

Kako Market moze da vidi moj fon?
Da li moram da povezem fon preko usb-a?
Ako da, kako, mass storage ili player?

Nista ne razumem.
Sve sam prelistao i niko ne nudi pravo resenje.
Nudi se jedno resenje preko change passord na google account ali ne vredi.
Uradjen hard reset i nista.
Napravljen gmail account i nista.

Pozdrav svima i sve najbolje u 2012.

Pre neki dan sam kupio polovan SGS sa 2.2.1. i odlicno radi.
Do sada sam koristio Symbian a to je ko dupe i oko u odnosu na Android.

Imam problem vezano za Market.
Kaze: "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."

Kako Market moze da vidi moj fon?
Da li moram da povezem fon preko usb-a?
Ako da, kako, mass storage ili player?

Nista ne razumem.
Sve sam prelistao i niko ne nudi pravo resenje.
Nudi se jedno resenje preko change passord na google account ali ne vredi.
Uradjen hard reset i nista.
Napravljen gmail account i nista.

Možeš aplikacije da skidaš sa drugih bay-ova (hint)

Nazad
Vrh Dno