Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Po uputstvu:

Sve lepo sredjeno radi. Ali sada imam problem tipa: ugasi se telefon (kada se pregreja) a i recimo u torbici ga drzim pa samo vidim da mi je ugasen odjednom. Ne znam da li dolazi do pritiska na neki taster pa posle nekog vremena se ugasi ili zbog cega ali mi se to desava cesto. A sto se tice pregrevanja to samo u slucaju kada je na punjacu a igra se igrica i to mi se desilo samo 2 puta. Da li je mozda do operativnog i da li se nekom desavalo da li neko zna razlog i tako?

Ja sam radio baš po ovom uputstvu i telefon mi radi najnormalnije.

Ne bi smeo tako telefon sam od sebe da ti se ugasi. Jesi li siguran da je do pregrevanja? Ako je tako ja bih to u servis nosio. Ako nemas garanciju ili ne bi da cekas servis, pogledaj na xda pa nadji neki undervoltage kernel koji bi trebalo da smanji zagrevanje malo.

Imam pitanje za sve !!! Kada snimate video klip, kakav vam je zvuk? Većinu snimaka sam radio na koncertima, nekad sam bio bliže sceni, nekad i ne...Svaki, ali apsolutno svaki snimak mi ima premodulisan audio, neupotrebljiv...Skoro da se ništa ne razumije, a čini mi se da će zvučnik da pukne kad puštam snimak :) Je li neko provalio rješenje i znate li u kom kodeku se snima audio. Trenutno koristim I9000XXJVQ, ali je i na ranijim verzijama bilo isto :(

Ne bi smeo tako telefon sam od sebe da ti se ugasi. Jesi li siguran da je do pregrevanja? Ako je tako ja bih to u servis nosio. Ako nemas garanciju ili ne bi da cekas servis, pogledaj na xda pa nadji neki undervoltage kernel koji bi trebalo da smanji zagrevanje malo.

Pa nisam siguran. Samo tada je bio pregrejan i to mi palo na pamet. Ne znam da li je do torbice i futrole sto je malo tesnija pokusacu ovako da nosim pa videcu da li je zbog toga. Nista mi ne pada na pamet. U servis imam garanciju ali za njega sam dobio verziju os 2.2.1 a ja sam reinstlirao pa moze ladno da kaze to je do operativnog sto si instlirao.

imam ponudu da svoj galaxy zameni za desire hd.. moje pitanje je da li to da uradim ili ne??

Jeli zna neko gde mogu da kupim originalan punjac za Galaxy S posto sa ovim sto sam dobio uz njega imam problema kad je na punjacu ne moze da otkljuca screen a probam kod kolege koji ima original radi super.

Ima na ebayu :)

ako želiš, javi mi se na PM

Jeli zna neko gde mogu da kupim originalan punjac za Galaxy S posto sa ovim sto sam dobio uz njega imam problema kad je na punjacu ne moze da otkljuca screen a probam kod kolege koji ima original radi super.

Imam problem sa Wi-Fi , ne mogu da se nakacim na AP (ZyAIR B-3000) obtaininguje adresu beskonacno... AP radi sigurno kacio sam se na njega. Isto tako i sa Wireless karticom sve lepo podeseno preko Connectify-a mada ovde se nakaci iz 10tog ali posle 30sec pukne. Ranije nisam imao taj problem kacio sam se i na AP i na Wireless karticu.Tad sam imao 2.2 firmware a sad sam na 2.3.4 i darky 10.2 Probao sam i sa Aplikacijom "fix my WiFI" ali ne pomaze.... :(

Hummingbird platforma je jaca u odnosu na msm8255, jaca baterija, gorila glass, dosta bolji audio chip...na strani dhd je samo kvalitet izrade...

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Ja bi rekao cak ni to jer DHD koji sam ja imao je tako ima lufta na donjem delu gde se ubacuje sim da je to bilo uzasno.

TT SGS

Treba samo videti kakvi su odgovori na ovo isto pitanje (SGS ili DHD) u odgovarajucoj temi o Desire HD-u :D:D:D

Ja govorim pre svega iz sopstvenog iskustva, kao korisnik oba modela.

TT SGS

@CAR video si i sam :)
ovde se hvali sgs tamo dhd... xD

Najlakše rešenje je da ih staviš jedan pored drugog i koristiš jedno po sata sat i da odlučiš. Npr. ja ne bi mogao da koristim onaj ekran jednostavno mi odgovaraju amoled ekrani i oduvek su me nervirale isprane boje.

Poslednja izmena:
Ljudi koji rom preporucujete, imao sam MIUI i posle njega stavih JVP i toliko mi je ruzan da nemam reci. :)
U stvari ne bi rekao ruzan nego hmmmm......nepraktican, da to su prave reci.
Jeste da je baterija mnogo bolja ali to je od prilike jedino na njegovoj strani (po meni).
Dakle da li ima neka verzija stocka ali bez svih onih Samsung gluposti i da nema Applications i Home odvojeno, nego lepo sve kao na MIUIu imas Pages i lepo listas aplikacije i cudesa.
Izvinjavam se na konfuznosti posta :p

Eh sad, nije ni to fora.
U moru romova ne znam koj da izaberem jerbo nemam dovoljan experience :p
Pa reko mozda vi znate neku mesavinu MIUIa i stocka.
No dobro tu je xda pa cu valjda izbunariti neki valjani rom.

Stock sa MIUI launcherom. Proveri i Dxhome launcher, kvalitetan je i podsećna na MIUI.

Na samfirmware postavljen 2.3.5 JVS.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Imam pitanje za sve !!! Kada snimate video klip, kakav vam je zvuk? Većinu snimaka sam radio na koncertima, nekad sam bio bliže sceni, nekad i ne...Svaki, ali apsolutno svaki snimak mi ima premodulisan audio, neupotrebljiv...Skoro da se ništa ne razumije, a čini mi se da će zvučnik da pukne kad puštam snimak :) Je li neko provalio rješenje i znate li u kom kodeku se snima audio. Trenutno koristim I9000XXJVQ, ali je i na ranijim verzijama bilo isto :(

Postoji rešenje. Neki kernel sa Voodoo soundom i Voodoo Control app ili Voodoo Control Plus na bilo kom kernelu. Fantastičan rezultat!

Nazad
Vrh Dno