Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

To sam prvo uradio... :) Pise u uputstvu... probao i drugi port. jedino nisam probao da odvojim odina u drugi folder. ali trenutno nisam kuci pa cu posle da probam.

Poslednja izmena:
Meni je jvp + voodoo + galaxys2 tema najbolji recept. Sve radi kako treba, i nema nikakvih problema (znam da su neki imali problem sa auto brightness, ja to ne koristim pa nemam problema).

Galaxy S2 tema, misliš na TW4 ili na neku drugu temu? Ja sam i dalje na ock Gingerbread temi, al' gledam da probam neku drugu.

Ako neko želi preporuku za dobar rom : Milky Rom + Talon kernel.

Poslednja izmena:
Fino radi.Ima sve što je potrebno(Voodoo Control i sl.).Za sada nisam naišao na neki ozbiljniji nedostatak.

Samo da se javim da sam odradio root. Skino sam ponovo fajlove za root... i proslo je iz prve. Dal nije lepo downloadovo prvi put ili sta nemam pojma. ali sad je sve ok. Hvala na na pomoci svima :)

Poslednja izmena:
Jel neko ima preporuke za DarkyRom 10.2, dosadio mi je GingeReal?

Ja sam ga koristio mozda nedelju dana sve je bilo ok i radilo kako treba samo sam se vratio na JVQ stock posto mi je na njemu baterija fenomenalna ni na darky-u nije bila losa ali ovamo je bolja

Sent from Galaxy S

Dali na galaxiju postoji drafts za sms, koristim njegovu farbicku sms aplikaciju, verzija androida je 2.3.4 i gde se on nalazi?

Otkucas poruku i kliknes back.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ja sam jako zadovoljan sa ovim 2.3.4 ... Mnogo mi brze radi fon!

Klinac stavio veci broj igara da se skida sa marketa i to vec dugo traje ,jel postoji mogucnost ,brisanja preostalih neinstaliranih igrica.

Jel moze neko da okaci podesavanja za mts 3G

Sent from my GT-I9000

Nov u androidu sa gt i9000 sta znace sledeci termini: JVP i JVQ JVH rootovanje ? otovrio sam temu za update sa 2.2.1 na 2.3 ali su me poslali ovde ali ni ovde ne mogu da nadjem a citam ko som sve redom...

JV* su ti oznake verzije Samsung ROMa.
root-ovanje ti omogucava da instaliras i pokreces sve programe.

procitaj zadnjih par strana za proceduru stavljanja novog ROMa uz pomoc ODINa... ili pogledaj OVO

Ja popizdeo, ima da padne miui. Može neko da baci link ka oficijelnom, ili koji već da stavim, sa xda? Što pre sad sam pri internetu :)

Telep, našao sam miui.us official, ali nema uputstva kako se flesuje, šta da radim? Ne bih iz rom menadžera, smem li tako? Trenutno sam na jvp.

Meni je MIUI počeo da laguje nakon par dana, pa sam se vratio na Samsung rom... Je l' probao neko neki skoriji CM7, je l' se išta razlikuje od MIUI po pitanju brzine, lagovanja, itd?

Ne može biti gore od ovog mog, dva meseca stoji. Mozes li ti (ili bilo ko drugi) da mi objasniš postupak flešovanja? U pitanju je miui.us, ovaj najnoviji.

Ja sam koristio GalnetMIUI, imaš temu na xda. Stavio sam neki rom sa Gingerbread bootloaderima i sa CWM i samo flashovao iz recoveryja GalnetMIUI.zip.

Stavis 2.2, moras da ubacis cwm rekaveri, uradis format system, data, cache (pod mounts and storage), i onda flesujes rom.

Ne može preko jvp? Ništa onda za sada od ovoga...

Znači, prvo moram onaj valjda zvanični miui, pa onda ostalo? Znam da sam dosadan, ali ne uspevam da nađem uputstvo i linkove preko telefona, pa ako vas ne mrzi... :) Može i na pm.

Častim kafu i rakiju kad se vratim.

Znači, prvo moram onaj valjda zvanični miui, pa onda ostalo? Znam da sam dosadan, ali ne uspevam da nađem uputstvo i linkove preko telefona, pa ako vas ne mrzi... :) Može i na pm.

Častim kafu i rakiju kad se vratim.

Ne znam za koji sada pricas ali miui.us i zvanici miui se identicno flesuju kako sam opisao pre par postova.

Poslednja izmena:
Neki predlog za zamenu ROM i root za njega... Jer JVP mi polako ide na zivce sa povremenim izbacivanjem iz dialera i poruka...

Nazad
Vrh Dno