Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

XaXa

Danas mi je stigla futrola kao tvoja ali za nekog drugog.... ladno je stigla za 8 dana iz USA..

Hoces da ti uslikam da vidis? :)

Poslednja izmena:
Pa koliko sam procitao to je rom Movistar i tesko ces ga naci. Gde si ga uzeo? Ako si preko neke ovde mreze onda oni imaju neki dil sa Movistar-om pa ces ga opet tesko naci

Narucio je RGTI ako se dobro secam nicka...

Evo par slicica..na poklon je dobio i screen protector :)

http://imageshack.us/g/837/dscf1757sj.jpg/

dscf1757sj.jpg

@j sasa
ma jok, ima tog movistara i u americi, spaniji, estoniji, indiji....u pm, jeste movistar rom.....jel ga ja mogu zviznuti sa stock poslednjim koji se vodi kao XXKB3(evropski za i9003 koji se u maju pojavio) bez rootovanja i slicnih ceremonija sad ovako ? samo odin , ovaj rom i pit fajl i da ga sprzim u download modu ili moze da zeza nesto ovaj rom itd...?

Ako je otkljucan mozes rom + pit + re-partition samo gledaj da u romu bude "low". To je rom sa bootloaderima, samo kako ces se posle ne daj boze vratiti na fabricki?

@j sasa
Kako u romu da bude low ? gde to gledam ? i ovo dal je otkljucan, kako to da znam, jel dovoljno kad se proba telenor, mts ,vip i ako sve radi jel onda otkljucan?
trebalo bi procedura flesa ovako da ide
prvo sa cekiranim repart. autoreb., reset time dodati pit fajl i njega prebaciti na tel dok je ovaj u download modu. onda treba odcekirati repartition dodati sva tri fajla (pda, modem, csc posto ovaj xxkb3 rom ide sa ova tri fajla) , i onda to zveknuti na tel.

Pre pokretanja odina u windowsu pogasi sve Kies procese. Pokreni odin. Ta tri fajla stavljas na svoje mesto gde treba (u fajlu PDA treba da pise low, na one gornje dve slike sto si postavio pise), Phone u phone, CSC u CSC, PDA u PDA, pit stavljas u PIT polje, u odinu je vec cekirano autoreboot i reset time i to ne diras samo jos STIKLIRAJ re-partition OBAVEZNO POSTO STAVLJAS PIT. Kad to zavrsis stavis telefon u download mode, ubodes kabal i odin treba da ga prepozna (pojavice se zuti pravougaonik u gornjem levom uglu) i kliknes na START i ne diras nista oko 5 min dok se tel ne pokrene sam. To je sve najbolje raditi dok je baterija puna

Da , lepo si napisao, hvala.
Jedino mi nije jasno zasto neki forsiraju repartition da ide sa pit fajlom prvo pa onda iscupas bateriju pa ponovo u download mod pa onda ova tri fajla bez cekiranog repartition , to mu dodje iz dve ture....

Jel ima srpski meni, srpski swype?

ako vam treba da neki fajl skidate sa ovih file sharing sajtova (megaupload, rapidshare) i slicno a nećete da čekati možete se registrovati na

http://www.premiumzilla.com/?ref=19914

tako dobijate 30Gb downloada sa ovih sajtova kao da ste premium korisnici...a ako se drugi registruju preko vas dobijate još 20GB za svakog :)

Zna li neko gde mogu da nadjem, kako se to zove, earbuds kazu amerikanci, za original slusalice za galaxy s? Izgubio sam jedan, ne mogu slusalice da koristim, a druge mi uzela sestra.

Tesko ces to da nadjes, pre ces naci druge sluske po ok ceni nego samo taj deo posebno..

off:
i ja sam danas uplatio sve i narucio useru alexa021 neke stvarcice za galaxy, javicu u ovoj temi kad mi on to lepo posalje i kad stigne ;)

Poslednja izmena:
Zna li neko gde mogu da nadjem, kako se to zove, earbuds kazu amerikanci, za original slusalice za galaxy s? Izgubio sam jedan, ne mogu slusalice da koristim, a druge mi uzela sestra.

I meni je sa jednih otpala ona gumica, nigde u ns nisam našao da se kupi.

Ljudi jel zna neko koliko galaxy s moze da izvuce maximum bitrate na snimanju audio ili video zapisa u zvuku? video sam da tweekovanjem galaxy s2 dobija se stereo 192 kb zvuk, pa me interesuje da li postoji neka opcija koja moze da pojaca kvalitet na S1? U voodoo soundu nisam uspeo da nadjem, sve sto sam snimao je mono 64kb, znam da ne moze stereo, ali me interesuje, moze li se ostvariti veca propusna moc po kanalu zvuka?

Imam visak ovih, originalnih samsung earbud slusalica, u crnoj i beloj boji. PM ako ste zainteresovani.

ta fotrola zaista lepo lezi na fonu, ja je imam ali ne daj boze da ti ispadne telefon sa njom... To je samo sminka ,nista drugo... vremenom pocnu da se odvaljuju coskovi,jer je jako krt materijal...mada iskreno mislim da nema lepse :)

Izasao JVQ!
Evo i verzije koju ja volim...
http://www.multiupload.com/FT180HBCIH

A sta ima u njemu konkretno ,jel nesto drugacije recimo u odnosu na XWJVH ?

Poslednja izmena:
Lepa, stvarno lepa :)

vako, na brzinu :smoke:

Prilozi

• IMG_9068.jpg
    IMG_9068.jpg
    190.6 KB · Pregleda: 93
  • IMG_9060.jpg
    IMG_9060.jpg
    176.2 KB · Pregleda: 106
Možda se nekome neće svideti ponovna priča o bateriji, ali moram da vam kažem da mi je baterija izdržala 4 dana, 5 sati, 20minuta (i još radi, ali neće dugo). Poslednjih nekoliko puta sam je punio isključivo do kraja i koristio sam ga slično (manje-više) kao i ranije, kada mi je trajala dan ipo, plus minus neki sat. Šta se desilo, ne znam, ali samo neka potraje

ne mogu vise ... kontaktiraj alexu021 treci post pre ovog mog,evo ti ga iznad ^^^

Poslednja izmena:
Vrh Dno