Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Za trgovinu uvek raspolozen,diplomirao sam to kod arapa :)

p.s. Nemoj da.te hsv.stoned cuje za boju odmah ce te prozvati da je boja gay i da nije za "balkanca" :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

^haaaaahaaaaaa :) pa nije roza majku mu :) morace da napravi definiciju za boje, mada mislim da su to crna i plava :D

inace juce odem sa drugom na rulet (ne igram ja, to je neopevano sr**e i ne znam sto ga ljudi igraju kad ne mozes nista protiv tog komp-a, al ajde) i lik neki izgubio para i para, vadi telefon GALAXY S i kaze jel hoce neko da ga kupi za 150 jura, kaze evo nema 10 dana telefon, pogledam telefon mirisi na novo, a ja nemam para naravno kod sebe, njemu hitno i neki drugi lik sa ruleta ga kupi :(

Auuu,to bi bio pravi deal of the day :)
Morace napraviti i definiciju balkanca,da li je to samo onaj sto lici na Drazu ili nesto malo normalnije :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

@alexa021
koliko bi okvirno izasla jedna od ovih maskica za koje si stavio link gore izasla da stigne kod mene u Nis?

Poslednja izmena:
Maske

Kursula,

cena same maske je oko 450 dinara (cena zavisi od kursa evra tako da je moguce da bude koji dinar preko toga). Ukoliko nema mogucnosti za licno preuzimanje, onda bih masku poslao preko post expresa i oni za to uzimaju 150 dinara za uslugu danas za sutra

@alexa021

e super su maskice!

kakve su prepreke da se naruce iz srbije? koliko je to sigurno?

Lupite neke slike sa novim maskama, cisto da vidimo da li "fits perfectly".

Nema nikakvih prepreka :) Ja imam paypal nalog tako da mogu da ih narucim sa ebaya.

Poprilicno je sigurno, vec sam narucio 10-tak komada i sve su stigle u proseku za 2 nedelje.

Ukoliko zelis, posalji mi pm sa bojama koje zelis i brojem komada.

@alexa021

e super su maskice!

kakve su prepreke da se naruce iz srbije? koliko je to sigurno?

c..c..c.. Dabogda ti teta sa carine imala PMS pa ti udarila petostruku carinu :)

Hahhahaha auuuu koja kletva :D :D :D

Ja sam isto kupovao svojevremeno za iphone gomilu maskica preko eBay-a.. ove tete bas ni jednom nisu carinile na carinskoj upravi Novi Sad :)

dobre tete, ili sam kontstantno mashio "one" dane xD

nepostoje dobre tete vec samo glupe a i carina je toliko mala da nemogu nista da ukradu

Meni za maske nisu nikad naplatili carinu, uvek stigne sa pecatom "ne podleze carini" :)

To sto sam napisao je bila samo kvarna kletva :)

Inace, ne bih se slozio da je carina mala...tj. da budem konkretniji, problem je sto nikad ne znas na koji nacin su odredili carinu, sa cim su poredili i sl... naravno da nemas kome da se zalis na iznos carine :)

ljudi bacite uploadlink za neke vase dobre livewalls,ne mogu da nadjem skoro nijedan koji mi odgovara na marketu

e taj live wallpaper je dobar tako kao da pokazes kako je kul i lepo sve to i onda da vratis na obican, stvarno jede bateriju...

drug mi rekao kao *** ne znam sta mi jede bateriju kada sam video da drzi te live, sve mi bilo jasno :)

P.S. a kupio je telefon samo zbog toga o_O :S

Haha pa to ko da imamo istog druga; kaze mi "Nisam zadovoljan baterijom" kad pogledam ono live wallpaper sa full brightness...
Da Ti se drug ne zove mozda Milos :D?!

Ovaj je iz NS-a jeste da pocinje na slovo M, ali nije Milos, nego je Marko :D

Kako se umrtvila tema od izlaska S2 :( ...ili ovaj zadnji 2.3.4. mnogo dobro radi pa svi cute :) :D

sent from TT

GingerReal for the win.

Ja sam ostao na 2.3.3 i JVH. Radi kako hocu, sve ispeglano, nikakav lag ni zaglupljivanje aplikacija. 2.3.4 nema nista znacajno (za mene),
da bi me naterao da menjam ROM.

2.3.4 sadrzi samo veoma bitne security fixes

da da bas cudno, nista novo, flesovanja nema, a i otis'o na glavni flesko Cezar :D

Pa cim nema nista novo znaci da je sredjen battery drain koji nas/vas je uvek mucio :)

Pa od tvojih jedno 1500 poruka odavde rekao bih da se 1450 poruka ticalo custom Rom-ova i flash-ovanja :)

Nego jesi sredio onaj problem sa vidljivim folderima? Jel bio virus ili?

I oko 6000 postova se ticalo baterije :p

Nazad
Vrh Dno