Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Evo i ja instalirao da probam malo MIUI u medjuvremenu dok ne predjem na 2.3.4 i stvarno je odlicna stvar,veoma lepo izgleda i radi,samo mu je mana baterija,veoma brzo se trosi,steta,kada bi popravili to bio bi ovo jedan od ubedljivo najboljih romova... Drzimo im palceve.

Sve pohvale za F1 v5. Od jutros ga prilicno maltretiram i baterija je na 90%. To sa nijednim nisam dobio. Fali mu samo 5 lockscreena. Ovaj aosp bas nekad nervira

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Krenuo sam da flešnem F1 v6 i videh ovo:

V6 (6-12-11)
* Added Hacked Mms.apk
* Added Overscroll Glow
* Added some more Notification in updater Script (It Will tell you all the steps its doing while installing)
* Added Non-Increasing Ring with Landscape in Phone Dialer

Interesuje me da li se Overscroll Glow može uključiti/isključiti ili je njime zamenjen defaultni bounce effect, koji se meni inače daleko više sviđa od glow-a?

MIUI stvarno predobro radi, prelep je rom, ali baterija stvarno ubija... Evo kako je kod mene od jutros:

H7bEl.jpg

Ne znam kako ću da se vratim na neki Samsung rom sada posle MIUI, ali jednostavno ću morati zbog baterije.

A koliko je to slabija baterija u odnosu na samsung stck ROM? 10%? 20%? 50%? :)

Reći ću ti večeras. :) Sinoć sam koristio 3G poprilično i sagorevalo je bateriju.

Krenuo sam da flešnem F1 v6 i videh ovo:

Interesuje me da li se Overscroll Glow može uključiti/isključiti ili je njime zamenjen defaultni bounce effect, koji se meni inače daleko više sviđa od glow-a?

Ja sam na v5 i ne moze se iskljuciti

Zar ga ima i na V5? Sudeći po changelog-u uveden je tek u V6!

F1 V5 ROM, baterija je izdrala fino, mada fon nije preterano koriscen. Push K9, malo neta, twitter, 30 min razogovra i 30-tak poruka. 3G ukljucen sve vreme + Wifi kod kuce.

sc20110613-004913.png

sc20110613-004918.png

A jutros sam testirao i brzinu neta i ovo mi je do sada najbolji rezultat

sc20110613-091428.png

Zar ga ima i na V5? Sudeći po changelog-u uveden je tek u V6!

Ja sam preksinoc stavio v5 a dva sata kasnije izasao v6. Posle me mrzelo sve iz pocetka zbog istog problema kao i tvog. Danas citam da ce resiti to i lockscreen uskoro u v7. I tako u krug

Lepo kupis widgetlocker i razmisljas o lockscreen-u ;)

ali razmisljas o bateriji,meni je widgetlocker dosta prozdirao bateriju.:(

Ja sam preksinoc stavio v5 a dva sata kasnije izasao v6. Posle me mrzelo sve iz pocetka zbog istog problema kao i tvog. Danas citam da ce resiti to i lockscreen uskoro u v7. I tako u krug

Nisam te razumeo...

Po changelog-u glow je ubačen tek u V6, pa si me sad zbunio kako imaš glow u V5!? Mislio sam da umesto V6, ubacim V5 samo kako bih izbegao overscroll glow.

Kupio sam je,trenutna verzija mi je 2.1.0 mozda je bilo do roma posto je i sam poceo bio da brljavi. Javicu kakva ce situacija biti na JVP...

P.S. Ne postoji nacin da se voodoo sound nagura u JVO ili JVP?

Naravo da postoji, trenutno koristim stock JVO + CF-Root i instalirao sam Voodoo Control Plus aplikaciju koja je praktično Voodoo Sound.

Poslednja izmena:
Nema na cemu. Tu sam jos danas i prodajem ga veceras pa se pridruzujem cezaru za koji dan. Ima li neka aplikacija za pc kao tapatalk. Izvinjavam se za off

Naravo da postoji, trenutno koristim stock JVO + CF-Root i instalirao sam Voodoo Control Plus aplikaciju koja je praktično Voodoo Sound.

Jedno pitanje, i ja imam stock JVO 2.3.3. + CF-root i instalirao sam voodoo control ali nmg da koristim opcije zato sto moj kernel ne podrzava. E sad, sta treba da uradim da bih mogao da koristim voodoo sound ali da mi ostane na skroz stock izdanju tj. sto pribliznije defaultu. I posto imam CF3D zbog nekih tegra igrica da li ce on funkcionisati i dalje ako stavim neki drugi kernel ili to nema veze sa tim. Ebg noob na delu :) ... hvala unapred ;)

Potreban ti je Voodoo Control Plus. U mom postu imaš i link. Ako ne želiš da ga platiš, potraži po "onim" forumima. :)

Ljudi što prodajete SGS1 taman sad kad će konačno na 2.3.4 raditi kako treba? :) Pri tom prelazite na SGS2 rev 1.0, bolje sačekati koji mesec da Samsung ispegla HW bug-ove i izbaci pobošljanu verziju, posle će svi ti HW bug-ovi koje sad "ne primećujete" biti prva stvar za koju će vas neko pitati kada fon stavite u oglase. :D

Poslednja izmena:
Ljudi što prodajete SGS1 taman sad kad će konačno na 2.3.4 raditi kako treba? :) Pri tom prelazite na SGS2 rev 1.0, bolje sačekati koji mesec da Samsung ispegla HW bug-ove i izbaci pobošljanu verziju, posle će svi ti HW bug-ovi koje sad "ne primećujete" biti prva stvar za koju će vas neko pitati kada fon stavite u oglase. :D

U pravu si ti i neznam ni zasto ga prodajem kad je sasvim ok sve na njemu. Sad je gotovo, barem sto se mene tice. Usput na F1 mi ne radi automatic brightness

Ne samo što je SGS1 skroz OK, nego je SGS2 ima HW bug-ova koje je nemoguće ispraviti SW update-om. Znaš kako ide online hype i hate, sad se žute mrlje ne primećuju, a za par meseci kad bude u prodaji ispravljena verzija, odjednom će svi primećivati žute mrlje. :)

Hvala za info o F1, planirao sam da ga flešujem večeras. Ipak ću stock JVP i možda ubacim CRT i battery % ako ima za JVP.

@stoske
Jel i kod tebe ne radi automatsko osvetljenje displeja na F1?

Poslednja izmena:
Vratio sam JVP, ne vredi, predobro radi MIUI, ali mi je baterija nakon 6 i po sati pala na 50% što je nepodnošljivo.

Vrh Dno