Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

My fellow galaxians ;-)
Instalirao sam ovaj najnoviji oficijelni firmware js3. Telefon je lepo brz ali sam izgubio srpski meni telefona i swpype... Za csc fajl sam izabrao onaj sto sam imao kada sam kupio telefon mislim da se naziv zavrsava na jp6. Kako da namestim srpski swype?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pitanje jedno ljudi

Podaci tel su

firmware ver 2.2
Baseband I9000XXJPK
Kernel 2.6.32.9
root@SE-S608#1
Build nimber FROYO.XFJP9
kazite mi I9000 XFJP9 jel to njegov stock rom ili je to I9000XXJPK?

i ne mogu nikako da instaliam Kies, javi mi gresku - 1628:failed to complite installation. Istu gresku javi i kada pokusam instalirati New_PC_Studio_1.4.0.IL2
Sta li je razlog? OS je Win XP 32
@edit - otkrio razlog, KIS9

I kako mogu znati da li je tel vec rutovan?

Poslednja izmena:
Kad prikljucim fon (pretodno sam instalirao drivere) i pokrenem Kies, on vrti ono connecting ali nikako da ga konektuje. Jel ima nesto dodatno da se ukljuci na fonu, ne kontam u cemu je fora?

S obzirom da sam ja "zakucao" na XWJPA + voodoo (vec mesec i po dana), sta je sad aktuelno? Vidim pominjete Darky, da li uopste to ili neki stock (koji) + lagfix (koji, jel' i dalje voodoo No.1 ili?) + root?
Malo sam bio zauzet pa nisam bas u toku, ako neko moze da napise par detalja...

Kad prikljucim fon (pretodno sam instalirao drivere) i pokrenem Kies, on vrti ono connecting ali nikako da ga konektuje. Jel ima nesto dodatno da se ukljuci na fonu, ne kontam u cemu je fora?

:) treba nesto da je iskljuceno.
Settings -> Applications -> Development -> USB Debugging

Hvala:)
Skapirao sam i sam, jednom mi je povezao na Kies, drugi put nece. Izgleda da mi je komp poludio:)
Pokenuo sam root proces, pa sad cekam Odin da odradi. Stoji mi na koraku Initialzation vec 5 min, koliko mu vremena treba da odadi to?

Radi vec 10 min i nista, na telefonu je i dalje onaj sto kopa?

Poajvio mi se uzvicnik izmedju neki

Brick sam fon, pojavila mi se ona black screen of death ikona. sta da radim sada?

imal mu spasa?

Naravno da ima. Izvuci bateriju i vrati. Udji u download mode i izpocetka...

Nemoj da panicis,ukoliko imas download mode a nisi brckao oko bootloadera sve ce biti ok.

druze ne moze

Ne prepoznaje vise fon

Izvadi bateriju. Isključi sve programe na računaru. Pokreni Odin ponovo, ubaci šta treba...pokreni tel, pomoću 3 čarobna dugmića...poveži na računar...trebalo bi da ti se čuje onaj conect zvuk z anovi hardver i u Odinu pise Added !!!!

Druze i dalje mi radi odin al ne moze da zavrsi. Mozda treba onaj drugi fajl neki, onaj ne moze

Ranije sam napisao koji je firmware kod mene. I tog fajla sto se kaci u Odnin nema za mene, pa sam ja stavio CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1.
A izgleda da taj ne moze

Jel ti je to zapelo oko roota? Koji si fajl odabrao. Ne brini,sve ce biti ok desavalo se i meni vise puta...

Podaci tel su

firmware ver 2.2
Baseband I9000XXJPK
Kernel 2.6.32.9
root@SE-S608#1
Build nimber FROYO.XFJP9
kazite mi I9000 XFJP9 jel to njegov stock rom ili je to I9000XXJPK?

A fajl je CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1

Probaj jos jednom. daxyco je imao isti problem cini mi se ali mu je proslo iz drugog pokusaja.

Znal ko koji fajl da ubacim, ovaj ne moze, probao sam 5 puta?

Jpa mi zasteka kod Setupconnection...

S obzirom da sam ja "zakucao" na XWJPA + voodoo (vec mesec i po dana), sta je sad aktuelno? Vidim pominjete Darky, da li uopste to ili neki stock (koji) + lagfix (koji, jel' i dalje voodoo No.1 ili?) + root?
Malo sam bio zauzet pa nisam bas u toku, ako neko moze da napise par detalja...

http://romkitchen.org

Ja sam prešao sa darkyja pre jedno 20ak dana i nisam od tada ništa dirao, stvarno sve radi kako treba. Jedino sam stavio noviji Voodoo i to je to.

+1 ja takodje isprobao romkitchen i odlican je,sve super radi... Za sada ne menjam,jedino ako darky mozda bude izbacio nesto sto ce me zaiteresovati...:)

Pls help. Ne moze ni jedan ovaja root fajl da prodje. Jel postoji nacin bilo kakav da odbrikujem fon?

Iz ovih podataka o telefonu
firmware ver 2.2
Baseband I9000XXJPK
Kernel 2.6.32.9
root@SE-S608#1
Build nimber FROYO.XFJP9
kazite mi I9000 XFJP9 jel to njegov stock rom ili je to I9000XXJPK? Da skinem pa da probam>?

Nazad
Vrh Dno