Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

a razlika je samo to sto je ovo modna verzija?

dobro je sve dok ne postane sweet years :d

nesto sam lose izgledao skuvao, posle inst roma ne moze nista vise da se instalira na sistemu, zavibrira za gresku i uradi reboot...sve ostalo radi super i fascinirajuce brzo, ali ga ovo cini neupotrebljivim. Da li postoji neka kombinacija koja ne odgovara ili?

izabrao sam wipe xpy verziju, voodoo kernel, sprski csc, tw launcher i par osnovnih app

Dosta romova sam skuvao ali nidam naleteo na taj problem niti procitao da se nekom drugom to desilo. Probaj ponovo da skuvaš!

ma neka se darky tera u pm...opet izbacio rom full raznih bagova, ja ne mogu ni da ga instaliram...resenje - apply all lagfixes(~40min) and than it will be fine.
stavicu onaj italijanski za koji kazu da rastura...ovo sa darkyjem nema vise smisla

Zašto izbegavaš romkitchen.org?

ma neka se darky tera u pm...opet izbacio rom full raznih bagova, ja ne mogu ni da ga instaliram...resenje - apply all lagfixes(~40min) and than it will be fine.
stavicu onaj italijanski za koji kazu da rastura...ovo sa darkyjem nema vise smisla

Kako ne mozes? Ako si vec na njegovom romu, ovaj samo instaliras preko cwm. Posao od 10 min.

Koji je najstabilnije Rom za rad masine ne mora neki Hard core fazon!

Najstabilniji je verovatno zvanični koji ti ponudi kies. Ja sa romkitchen.org romovima nikad nisam imao problema sa stabilnošću, pogotovo što svi prođu beta fazu. Trenutno sam na poslednjem XWJS3.

Kako ne mozes? Ako si vec na njegovom romu, ovaj samo instaliras preko cwm. Posao od 10 min.

zato sto sam pre toga uradio full wipe i stavio 2.1 jm8 eclair koji uvek koristim za flashovanje bilo cega, jer su prijavljivali prilican broj problema sa updatea 8.1 na 9.0

Dosta romova sam skuvao ali nidam naleteo na taj problem niti procitao da se nekom drugom to desilo. Probaj ponovo da skuvaš!

Resen problem, kada sam iz CWM aktivirao lagfix i jos par stvarcica, posle prvog reboota je sve proradilo. Inace sam ovim zadovoljniji (objektivno), nego sa Darkyem. Odziv softvera je super, 1633 u Quadrant-u, autonomija odlicna, sve radi glatko i super brzo. Zbogom Darky, nisam te ni vol'o :D

Bio sam na Darky's 8.0 od kad se pojavio i bio super zadovoljan,bez ikakvih bagova i evo sad sam preso na v9.0 i za sada je sve ok,bez problema...

Pitanje jedno... Hocu kupim Galaxy S, ali sam nasao jeftino Galaxy ali T mobile. Znaci gore iznad ekrana pise T Mobile, a ne Samsung. A na poklopcu baterije pise Galaxy S. Dal kupovati ili ne?
@Edit- Malo sam gledao po netu i vidim da ima razlike i u hardveru. Ovaj T Mobile Vibrant (Galaxy S) ima 1GHz Samsung Hummingbird processor dok Galaxy S ima ARM Cortex A8 1GHz processor. I nema fabricki updejt na Android 2.2.

Poslednja izmena:
To su hardverski potpuno identični telefoni, e sada što se tiče romova tu je valjda slabiji izbor.

To su hardverski potpuno identični telefoni, e sada što se tiče romova tu je valjda slabiji izbor.

Identicna su, osim procesora. E sad, nigdje ne mogu da nadjem koji je bolji od kojeg....
Naime, taj "vibrant" sam nasao za 25e jefitniji od standardnog i9000. Sad ne znam dal mi se isplati zbog tih 25e rizikovati losiji procesor i losiju podrsku za romove!?

Poslednja izmena:
arm cortex a8 = samsung hummingbird, osim ako do sada nisam ziveo u zabludi.
vibrant je za americko trziste...moze li uopste da radi u evropi?

Naravno da ce raditi, i 3g, bez brige... inace, vibrant se u odnosu na i9000 razlikuje samo po nedostatku kamere za video pozive, ali zato sve verzije su sa 16GB. Dakle potpuno isti hardver, ukljucujuci i procesor, ram, bt, kameru, wifi itd...

Imam HD2, tj imao sam. Sad se omisljam sta da kupim i izbor se suzio na Galaxy S. Nisam bas nesto upoznat oko Androida. Znam kako je na WM, a hocu li ja na tom Vibrantu moci inst najnoviji Android? I da li je bolje zbog tih stvari, tj zbog podrske, bolje uzeti Galaxy S ili Vibrant?

Softverski je dosta bolja podrska za i9000, mada koliko sam video i vibrant ima solidnu podrsku...ipak, pogledaj na xda sam malo detaljnije...

Hvala svima na pomoci. Danas je i za Vibrant izdata podrska za official 2.2. Mada, koliko sam uspio na XDA da vidim, bolja varijanta je i9000, bas zbog veceg broja "kuvara".

Evo danas sam testirao snimanje zvuka sa voodoo soundfixom, imao sam probu sa svojim bendom, evo vam link za deo probe:

http://www.multiupload.com/E76007NYNO

Šta da kažem sem da je ovo fenomenalno, sa ovoliko malenim mikrofonom da se ovako dobro snimi u poprilično glasnom okruženju. Koristio sam AndRecorder.

Gizmoid , hvala :)

Evo danas sam testirao snimanje zvuka sa voodoo soundfixom, imao sam probu sa svojim bendom, evo vam link za deo probe:

http://www.multiupload.com/E76007NYNO

Šta da kažem sem da je ovo fenomenalno, sa ovoliko malenim mikrofonom da se ovako dobro snimi u poprilično glasnom okruženju. Koristio sam AndRecorder.

Za snimak sa mobilnog telefona je zaista odlicno, covek je majstor definitivno!

btw ne zvucite lose :)

Izaso Darky's rom v9.0.2... A ja danas stavio v9.0
Kaze sa je sredio neke bagove sto si imali ljudi.

Jel može najnoviji voodoo na JP7/JPP/JP3?

Kako radi navigacija na Galaxy S, i koliko treba da pohvata satelite?
Koja je najbolja navigacija za Srbiju?

sinoć odradim fleš na I9000XXJPY i CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1 instaliram rom menadžer i titanijum i sad više neće ni u download mod ni u recovery preko 3 dugmića,inače sve radi ok.šta može da bude problem?

Kako radi navigacija na Galaxy S, i koliko treba da pohvata satelite?
Koja je najbolja navigacija za Srbiju?

Navigacija radi odlično, satelite hvata u roku od 10ak sekundi na otvorenom. Postoje dve navigacije iGO MyWay i NDrive i koriste mapu istog proizvođača - Contrast. Obe su dobre.

Nazad
Vrh Dno