Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pa mislim da "ono" skaliranje tj. podesavanje minimuma odredjuje klok CPU-a.
Kod mene je 400-1200MHz. Mislim da je i kod kutije tako.

mislio sam kako je po defaultu sa nekim stock romom :)

citao sam da 400mhz bi trebalo da bude min u setcpu da ne bi seckalo pustanje muzike i sl

Pre sam morao kreirati kontakt u imenik telefona ako sam hteo drugaciji ringtone, sada ne moram.
Ne secam se na kojem sam rom- u tada bio... nekom medju prvim. :-D

aaarrrggghh:mad: turih neki stari swype na srpskom i sad ga po.ebah nacisto.
Izgleda da ne radi na F 2.2.1 Da li neko mozda ima da prosledi neku verziju koja radi ne mogu da nadjem nigde.

E ljudi uzeh fon. Posto je sim locked, skinuo sam sgs unlocker sa xda. Dobijem code za unlock i unfreeze, ali nece. Imam vip-ovu postpaid karticu. Da nije zbog toga sto sam prvo pokusavao pin code?

Mislim da je pre par strana neko napisao da ta metoda više ne funkcioniše.

Poslednja izmena:
Gde bih mogao da nadjem onaj standardni water live wallpaper? Googlah ko magarac ali nista...ako neko ima bilo bi lepo da okaci ili da mi pusti na PM. Hvala :)

Sent from my GT-I9000

Ovo sam isprobao na 2.2, nisam na 2.2.1 ali verovatno radi. "LiveWallpapers.apk" uz pomoć Root Explorer-a iskopiraj u system/app. Pre toga istoimenu datoteku koja ti se već nalazi u toj fascikli sačuvaj na neko sigurno mesto, kao i "LiveWallpapers.odex" koji moraš ukloniti i sačuvati npr. na kartici (možeš i da ih preimenuješ, onda nema premeštanja).

Poslednja izmena:
Vrati se u nazad i nadji program koji sam okacio...

Skinuo sam program, ali iste kodove dobijam kao i sa prvim. Probaj sam prvo da ukucam unfreeze code, dobio gresku, onda odma unlock i ponovo dobio gresku :(. baksuz

edit: izvadio karticu, upalio fon, ugasio fon, ubacio karticu, freeze unlock, unlock i radi thx <3

Poslednja izmena:
Pročitao sam ovde da sanovim JPU prikazivač videa može da prikaže i titlove.
xvid film u originalu prikazuje, ali kako da postavim titlove?

jesi probao da stavis isti naziv filma i titla?

Da li sve normalno radi ako se ubaci samo JPU,i kako da sacuvam programe koje sam instalirao da ne moram ponovo da ih jurim kad ubacim JPU ?

Poslednja izmena:
E ljudi naisao sam na mali problem,zelim da update-ujem software putem caesarovog tutoriala ali je problem u tome sto nikako ne mogu uci u download mode... Pritisnem volume (-),Home button,power button ali samsung odbija da udje u download mode vec se startuje ponovo normalno,neka ideja?

Ako ne postoji neko normalno resenje za ovo, da li mogu da to isto odradim preko kiesa posto sam video da ima opciju za software update? :)

Poslednja izmena:
E ljudi naisao sam na mali problem,zelim da update-ujem software putem caesarovog tutoriala ali je problem u tome sto nikako ne mogu uci u download mode... Pritisnem volume (-),Home button,power button ali samsung odbija da udje u download mode vec se startuje ponovo normalno,neka ideja?

Ako ne postoji neko normalno resenje za ovo, da li mogu da to isto odradim preko kiesa posto sam video da ima opciju za software update? :)

nemoj da ti pada na pamet da radis ikakav update/flash telefona bez download moda....toliko puta je pricano o tome ovde
ne mogu sada da trazim tutorial ali idi pre svega prelistaj forum xda developers

*edit
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810685
procitaj sve ovo i nemoj da pokusavas flash pre nego da si siguran sta tacno radis, ako nesto nije jasno bolje pitaj ovde nego da ubijes telefon

Poslednja izmena:
Uh koliko je ovo novih podataka za moj mozak... :D Nisam bas totalni pocetnik u svemu ovome tj jesam u ovome sa androidom ali imam iskustva sa WM moj predhodni telefon je bio HTC wizard kome sam dusu izvadio zimenjao stotinu ROMova i sve je bilo ok,ni jednom ga nisam brickovao. A sada mi je bas frka da ne s****m nesto,posto telefon imam cela dva dana, ne zelim da se petljam sa necim sto jos uvek nisam detaljno proucio pa sam hteo samo da prosto predjem makar na neki bedan oficijalni 2.2 posto je moj trenutni status:

Firmware version
2.1-update1
Kernel version
2.6.29
root@SE-S603 #2
Build number ECLAIR.XWJG5

i dalje nemoj da updatujes preko kiesa jer opet moze da se zezne fon...prvo osposobi download mod pa sve ostalo onda

A i ovim mogu da brickujem telefon (3button combo fix) eee blago meni,sad sam pa tek u bedaku. :( Jutro je pametnije of veceri,videcu sta cu da napravim.

I ja sam se isto utripovao za brick kada sam morao da radim, ali sve se završi za par sekundi, ako podesiš sve kako piše ne bi trebalo da bude problema.

Ufff... ko se nije tripovao. :) Ali problem je flešovanje samo prvi put, posle se radi bez problema, pa čak i više puta dnevno. :D
Inače, koju foliju za ekran biste preporučili da je neprimetna, ne smeta pri radu sa telefonom i nije magnet za otiske?

I evo ga ljudi,iako sam bio pod zescim tripom da nesto ne zeznem (*** kao i prvi sex uvek je frka prvi put a kasnije vec sve ide kao podmazano :D),drmnuo sam jednu ljuti i resio: "ma kud puklo da puklo",odradio 3 button combo FIX po onom tutu i sve proslo bez problema i iz ovog tuta http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2381066&postcount=2575 instalirao 2.2 XWJPA tako da sada stojim ovako:

Firmware version
2.2
Kernel version root@SE-S608 #1
Build number
FROYO.XWJPA

To je to za pocetak... E sad samo neki savet oko lagfixa pa da na miru odem na spavanje.:) Jel moze da se instalira ovim tutom koji je napisao caesar za voodoo cini mi se...

Ovo sam isprobao na 2.2, nisam na 2.2.1 ali verovatno radi. "LiveWallpapers.apk" uz pomoć Root Explorer-a iskopiraj u system/app. Pre toga istoimenu datoteku koja ti se već nalazi u toj fascikli sačuvaj na neko sigurno mesto, kao i "LiveWallpapers.odex" koji moraš ukloniti i sačuvati npr. na kartici (možeš i da ih preimenuješ, onda nema premeštanja).

Sve uradjeno po ovom redu, svi live wallpaperi nestali :) sad se vise ni ne nude kao opcija

Vrh Dno