mislio sam kako je po defaultu sa nekim stock romom
citao sam da 400mhz bi trebalo da bude min u setcpu da ne bi seckalo pustanje muzike i sl
Mislim da je pre par strana neko napisao da ta metoda više ne funkcioniše.
E ljudi uzeh fon. Posto je sim locked, skinuo sam sgs unlocker sa xda. Dobijem code za unlock i unfreeze, ali nece. Imam vip-ovu postpaid karticu. Da nije zbog toga sto sam prvo pokusavao pin code?
Gde bih mogao da nadjem onaj standardni water live wallpaper? Googlah ko magarac ali nista...ako neko ima bilo bi lepo da okaci ili da mi pusti na PM. Hvala
Sent from my GT-I9000
Gde mogu da nadjem ovakav AOSP za JPU i ovaj wallpaper?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9638386#post9638386
Ja sam instalirao neki AOSP ali su dugmici za otkljucavanje/zvuk skroz pomereni dole na dno i to me nervira...pa ako moze neki link bio bi bas happy :banana:
Vrati se u nazad i nadji program koji sam okacio...
E ljudi naisao sam na mali problem,zelim da update-ujem software putem caesarovog tutoriala ali je problem u tome sto nikako ne mogu uci u download mode... Pritisnem volume (-),Home button,power button ali samsung odbija da udje u download mode vec se startuje ponovo normalno,neka ideja?
Ako ne postoji neko normalno resenje za ovo, da li mogu da to isto odradim preko kiesa posto sam video da ima opciju za software update?![]()
Ovo sam isprobao na 2.2, nisam na 2.2.1 ali verovatno radi. "LiveWallpapers.apk" uz pomoć Root Explorer-a iskopiraj u system/app. Pre toga istoimenu datoteku koja ti se već nalazi u toj fascikli sačuvaj na neko sigurno mesto, kao i "LiveWallpapers.odex" koji moraš ukloniti i sačuvati npr. na kartici (možeš i da ih preimenuješ, onda nema premeštanja).
Sve uradjeno po ovom redu, svi live wallpaperi nestalisad se vise ni ne nude kao opcija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari