Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da li postoji neka aplikacija za Galaxy poput trckID na sony ericssonu ?

ni soundhound nije bas najsjaniji...retko ce prepoznati koja je pesma, a ponekad ce izvaliti koja je u pitanju tek iz 3. ili 4. pokusaja

Meni je soundhound mnogo bolji od shazama, pogotovo u brzini prepoznavanja, shazam se vuče dok soundhound odradi to mnogo brži.

telep, poslusao sam tvoj savet sa data network modom i baterija mi traje sada dan,dan ipo bez problema.

Pozdrav svima na forumu-u, posebno na ovoj temi :) I ja posedujem doticni aparat, pa me je to i nateralo da se ukljucim u diskusiju ovde. Citajuci predhodne postovem, informisuci se oko svih tweekovanja, imam pitanje u vezi lag fix-a. Ja posedujem na galaxy-ju froyo 2.2, koji sam dobio uz njega prilikom kupovine u vip-u. Ne primecujem bilo kakvo kocenje, usporavanje ili cekanje.. Da li se lag fix odnosi samo na one uredjaje koji imaju problema sa kasnjenjem, ili ce svakom dati botiljak bez obzira na njegovu brzinu?

Jedino ako su ti u vipu ubacili lagfix :)... sto se naravno nije desilo...
Ne znas ti prijatelju sta je brzina dok ne ubacis voodoo...

Stvar je da se svaki galaxy prodaje sa jednim fajl sistemom, a lagfix u zavisnosti od tipa prebacuje komplet uredjaj ili samo sistemsku particiju u drugi fajl sistem, znatno ga ubrzavajuci. Sad, zasto je Samsung od starta stavio sporiji rfs umesto ext-a to ja ne znam, ali boljitak je itekako vidljiv, pa probaj...i isprati uputstvo iz mog potpisa...

Pretpostavljam da je tako ali rekoh da proverim. Da li se instalacijom voodooa formatira ceo fon?

ne formatira se fon uopste, samo se menja ekstenzija, znaci sve sto imas na fonu ostace sacuvano...(tj na neki nacin se formatira, ali on backupuje pa restoruje onda te podatke)
ali predlazem da izvadis memorijsku i sim za svaki slucaj

Obrise ti clock skin i weather skin ako si ih skidao i menjao,... mada je 1 minuta posla sve vratiti na staro.

caesar, uradio sam voodoo lagfix i kod mene pise Kernel version curio@carton#Voodoo-5-stable-RC1 jel to isto sto i curio@carton#1265

Poslednja izmena:
To je to, kernel iz zadnjeg RC voodoo-a. Čeka se još final, ali za sada si u toku...

djurkash,hvala

I ja sam se ponovio telefonom, polovan kao nov itd :).
Odlicna spravica:).
Kod mene pise I9000XXJPP,Kernel curio@carton#6, tako je kupljen ima li mozda nesto sto treba jos da se odradi neki update nesto ?:).
Hvala unapred :)

I ja sam se ponovio telefonom, polovan kao nov itd :).
Odlicna spravica:).
Kod mene pise I9000XXJPP,Kernel curio@carton#6, tako je kupljen ima li mozda nesto sto treba jos da se odradi neki update nesto ?:).
Hvala unapred :)

Ljudi, evo ga čaletov telefon!!!

Baš se pitah gde je završio :)

Ništa ne treba za sada, samo čitaj temu i provaljuj telefon, pa kad dođe vreme, ako ne budeš zadovoljan, promenićeš ili lagfix u najnoviji voodoo ili sam rom...

Poslednja izmena:
Jedino ako su ti u vipu ubacili lagfix :)... sto se naravno nije desilo...
Ne znas ti prijatelju sta je brzina dok ne ubacis voodoo...

Stvar je da se svaki galaxy prodaje sa jednim fajl sistemom, a lagfix u zavisnosti od tipa prebacuje komplet uredjaj ili samo sistemsku particiju u drugi fajl sistem, znatno ga ubrzavajuci. Sad, zasto je Samsung od starta stavio sporiji rfs umesto ext-a to ja ne znam, ali boljitak je itekako vidljiv, pa probaj...i isprati uputstvo iz mog potpisa...

Hvala na objasnjenju :) Da li ko ima informaciju kada ce finalni Voodoo? Ako ce skorije da isprobam njega, ako je to neizvesno bolje da uzmem neku beta verziju koja uveliko sljaka drugima. Da li se promenom file sistema podataka iliti *lag fix-om* gubi garancija? Znam da je prilikom promene rom-a na htc-ovim uredjajima telenor ukidao garanciju. Ne znam kakvo je stanje kod vip-a gde sam ja.

Ljudi, evo ga čaletov telefon!!!

Baš se pitah gde je završio :)

Ništa ne treba za sada, samo čitaj temu i provaljuj telefon, pa kad dođe vreme, ako ne budeš zadovoljan, promenićeš ili lagfix u najnoviji voodoo ili sam rom...

Ciji telefon :D? Ja ga nadjoh preko mobilnog sveta pre 2 nedelje :D.
Tek sad pisem zanimalo me treba li sta da se "doradjuje". Ali telefon sljaka perfekcija.

Možeš slobodno koristiti voodoo RC1 dok ne izađe final ‚a što se garancije tiče, tu imaš dva puta. Ako ga šalješ zbog ekrana, baterije, mikrofona, senzora i drugih delova koji ne sprečavaju fon da radi, uvek možeš sam vratiti telefon na fabričke vrednosti.
Ako ga šalješ jer je crkla ploča, interna memorija ili SoC, tu veruj mi, ni ovi u VIP-u neće (moći) proveriti šta je od softvera na fonu. Tako da nema brige...

ako je tako kako kazes, onda mi ne gine instalacija Voodoo-a :) Cisto da vidim to ubrzanje o kojem toliko pricate :p djurkash i Caesar hvala na informacijama, dosta ste olaksali posao vecini ovde na temi :)

Corak za video,... barem meni..."This video has been removed by the user."

imaš taj video na engadgetu, ako je u pitanju kineska reklama za google voice search, na kome se vidi android fon sa gingerbread-om...

Hajd` prepricaj, jer ja nisam video video. Hahahah `bem ti recenicu.

Ma ništa se ne vidi osim onih odvratnih novih zelenih ikonica u status bar-u, i prozori koji su prekopirani sa moto blura.

Nazad
Vrh Dno