Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

da, ajde ljudi, da ne vraćam bez potrebe na JG1 :)

Meni uz onaj trik ne prolazi?! Ne znam gde gresim?

Prilozi

• upgrade.JPG
    upgrade.JPG
    16 KB · Pregleda: 40
Ja imam vipov al nista od update.radim trenutno ovaj iz Svice pa javljam utiske

ja moj ubacih na 2.2 i mogu reci sasvim druga prica od ovog budjavog 2.1.

Meni Kies ne nudi update.

Nisam, sačekaću. Imam nemački kod, možda ima neke veze.

ja moj ubacih na 2.2 i mogu reci sasvim druga prica od ovog budjavog 2.1.

I ja sam ubacio 2.2 i osetno je sporiji kada surfujem po browseru...ne samo na stranicama gde ima flash sadrzaja nego inace sporije zumira,kad su odaljena slova slabije renderovano,tj nije kao na.2.1 lepo da mozes da procitas nego je mutno...tekst kasni kad i ovo kucam sad sto citate,a i tastatura je rtd,tacka (fullstop)je ODMAH s desne strane SPACE dugmeta i stalno pritiskam tacku....
Ne svidja mi se ni tastatura.pffff..sve ostalo isto ili malo bolje.jos nisam sve stigao da sredim

edit: ju ju ju skrolovanje palcom kad pregledam bench toliko.kochi i ne klizi.da.me nervira posle samo 2 min... :/

Poslednja izmena:
Upravu si za browser dosta je sporiji i skrol je nekako zadrt al zato galerija leti kao i kamera tu su ga ispeglali.A sto se tice tastature koristim better keyboard tako da je ona ostala ne promenjena.za ostalo cemo jos da vidimo

Ju a jako me nervira kad moram.u browseru 2x da kliknem nesto da bi se aktivirialo...npr malo pre hteo ovaj Reply da napisem i kliknem na onaj deo ispod>quickrply i ono cekam...nista..morao jos jednom
isto kao i na FB za.full site...
Browser.je OCAJAN!!!!! :/
Sve ostalo.kao.sto.kaze hunder je.ok...skontajte kolko tacke mahinalno lupam i ne vidim u odredjenim trenucima,a posle.me mrzi da ispravljam...cccc *i d i o ti

Hahahahahhahaa a skrol izmedju tabova otvorenih sto je prejadan!!!! Hahhahahaa vidis samo 2 taba u datom trenutku i onda moras levo i desno da pomeras kako bi video ostale,ali caka je sto moras bas da se potrudis da bi prebacio s jednog na.drugi tab,jer mali cim prstom kao na homescreenu ne radi,mora skroz da se.prevuce.s jednu.na.drugu stranu tab....
Niposto nemojte 2.2, moj savet!!!!

Operu ne volim jer nema dobar zoom in/out samo skroz odzumirano i zumirano...ne mozes izmedju.
Al sad cu probati

Polako, danas treba da izađe voodoo lagfix koji bi trebalo sve da sredi.

Ja jos imam jg1/jg5 , jos nisam kuci da probam kies, jel neko probao u ovoj kombinaciji?

Sent from my GT-I9000

Tebi će verovatno ponuditi update na JM1 (rev03).

@OTAC

Isključi flash, idi u Browser pa u settings i onda nađi Enable Plugins i stavi on demand, biće normalan surf onda.

Poslednja izmena:
odradio sam skroz off (ili ON DEMAND) i dalje nesto bagovito :/

ono, nece cim odradim POST REPLY da zoom out sa multitouch-om, nesto kasni,nesto nije ispeglano...nece dijagonalno da skroluje stranicu,samo gore/dole...tj hoce i po dijagonali ali deluje kao da za to treba da se potrudis...

p.s. opera izgleda kao da vise klizi,ali opera mi se zapucala nisam mogao ZOOM OUT..znaci stoji tako skroz zumirano. opera je ochaj.
cekacu da vidim sta se desava s nekim drugim firmware-ovima.... ovo ne lici ni na sta (MISLIM PRITOM SAMO NA BROWSER)

E moram priznati da.mnogo bolje sljaka....ne verujem..... :/
Vidno bolje.
Nije kao original browser na 2.1 androidu ali skoro

očigledno su malo zenuli default browser sa tim update-om (ne znam da li postoji način da na svom Galaxy-u flešneš ponovo samo Google aplikacije ili samo browser). Inače po meni je Dolphin najbolji browser za Android, ali to je stvar ukusa i navike :)

Za nas jos ne planiraju da puste? Holandija stavila veto :)

Ne radi mi link za angry birds na getjar, dajte neki drugi...

Sta bi sa gro fajlom za igo ?

Sent from my GT-I9000

Jooj ovi na XDA otvorise zilion tema...

Ja sam flesko pre dva dana na JP6, sad ne znam da li ima razlike izmedju ovoga i official...zna li neko?

jel znas mozda ako budem hteo sa JPM da dodjem na froyo JP6 koja je procedura? :)
jel moram nesto da brisem i pazim sta mi je instalirano pre nego sto budem nesto drugo (drugi firmware) instalirao, ili samo pratim proceduru bez bojazni koji lagfix, koji root i koji FW je odradjen?! :)

fala :*

jel znas mozda ako budem hteo sa JPM da dodjem na froyo JP6 koja je procedura? :)
jel moram nesto da brisem i pazim sta mi je instalirano pre nego sto budem nesto drugo (drugi firmware) instalirao, ili samo pratim proceduru bez bojazni koji lagfix, koji root i koji FW je odradjen?! :)

fala :*

Evo tutorial za official froyo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809423

Samo ne znam koja je razlika izmedju ovog i JP6 od pre dva dana. Mozda trenje moze da pomogne?

Nazad
Vrh Dno