Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja ne iskljucujem APN pa nemam tih problema sa gasenjem. XWJM9/XXJM4/OXXJM1 kombinacija

Ja sam telefon uzeo u subotu u Torontu od nekog tamo lika sa oglasa, model sa 16GB. Sve je radilo lepo do jutros, budim se nije mi zvonio budulinik. Pomislim da se nije i meni ugasio kao i ovde nekima. Pokusam da ga upalim nece, drzim power dugme on se upali i odmah ugasi jer se baterija preko noci sa 100% izpraznila.
E sad sta je izazvalo to ne znam, verovatno neki software koji sam juce instalirao, ali sam podigao brdo pa ne mogu da znam koji tacno.
Kasnije cu okaciti koja mi verzija firmwera, kad mi je tel povezan na kies nudi mi mogucnost upgrade-a.

Evo koja mi je verzija firmware-a, pokusao sam update preko Kies-a medjutim svaki put pukne program na istom mestu. To sam pokusao na tri razlicita kompa, dva sa xp sp3, jedan sa win 7 64bit.

Prilozi

• firmware.JPG
    firmware.JPG
    17.9 KB · Pregleda: 47
  • kies.JPG
    kies.JPG
    42.1 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Probaj sa onim u registry, ostavio sam link prošle nedelje.

Ima posebna aplikacija, pitacu kolegu sutra, koja ti omogucava da "nezeljene" sms poruke i pozive smesta u taj program koji je pod sifrom. Ono sto je interesanto je da i kada te zena pita sta ti je to, kad ukucas pogresan pass on otvori neki drugi program koji nema veze sa porukama, a ti se pravis blesav :)

E to je skroz dobro.....javi cim skontas koji je programcic i gde ga mogu skinuti:)

Izašao je jedan (neoficijalni) Froyo koji mi se čini poprilično dobrim... XWJP6.

Izasao je i source, JP6 je final.

JPM je final. :p Sad će da naprave voodoo za JPM i eto ga Froyo konačno.

yey :)
mada sta se svi lozite, eto ga SDK gingerbreada sledece nedelje :D

Ima, evo ja testiram JP6 trenutno, brži je, stavio sam oko 80 aplikacija. Svakako supercurio već radi voodoo za Froyo, može se desiti i da večeras izađe.

Ima, evo ja testiram JP6 trenutno, brži je, stavio sam oko 80 aplikacija. Svakako supercurio već radi voodoo za Froyo, može se desiti i da večeras izađe.

Trenje, nije valjda da rucno instaliras sve te aplikacije? Ima li neki auto metod gde bacis sve apk fajlove na jedno mesto i rom ih sam napkuje? To je moglo na win mob...

Sent from my GT-I9000

AppMonster Pro ima mogućnost batch installa, ali ja vratim apkove preko MyBackup Pro. :)

Taman mi je trebao neki dobar backup programcic... hvala...

Sent from my GT-I9000

Meni treba. Ružno je pisati poslovni email bez naših slova. Bitne su tastature a ne interfejs. jp6 ima srpku samsung tastaturu sa t9 i čak srpski swipe :p

Inače bolji je od jpk i sada su mnoge stvari jase. Jedna i najbitnija za mene je da galaksija ima samo 304 mb rama. Ostatak je rezervisan za grafiku i ostalo.

Meni treba. Ružno je pisati poslovni email bez naših slova. Bitne su tastature a ne interfejs. jp6 ima srpku samsung tastaturu sa t9 i čak srpski swipe :p

Ok, to je vec druga stvar, ja sam mislio na sam interfejs. Srpski T9 je jos jedan + (Swype mi se nesto ne svidja)

Nema srpsku tastaturu JPM, čini mi se.

@mobix

CF-Root, malopre je Chainfire postavio zajedno sa 2e recoveryjem:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

On koristi jpm kernel ali mislim da sam pročitao da nije baš baš 100% identičn sa jp6. Šta piše u *#44336# na jpm. jp6 je internal version
PDA:I9000XWJP6
Phone:I9000XXJPM
CSC:I9000XEEJP4

Extreme; je napisao(la):
TW na froyo je lepo napredovao:) Imaš pinch to zoom za izbor ekrana i na glavnom ekranu i u app drawer. Pisao sam o tome već negde i dao screen-ove. Ovaj jp6 ima glatke prelaze kao da ima više frame-ova.

EDIT: @trenje Sada vidim da je dodao i jp6 kernel. dakle opet flashing .....

Poslednja izmena:
Da, pinch sam zaboravio. Kod JPM je:
PDA:I9000XXJPM
Phone:I9000XXJPM
CSC:I9000OXAJPM

Nazad
Vrh Dno