- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
A sto me ignoriste za ovoEto jedino sto sam primetio, a vec sam dva puta postavio pitanje u temi a niko se nije udostojio da mi odgovori, to je kad prebacim film na memory stick nece da ga pusti. Ne znam zasto mora da ima neka fora. Sa interne memorije ga pusta a sa kartice nece. Pa ako neko bude ljubazan da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan
Eto jedino sto sam primetio, a vec sam dva puta postavio pitanje u temi a niko se nije udostojio da mi odgovori, to je kad prebacim film na memory stick nece da ga pusti. Ne znam zasto mora da ima neka fora. Sa interne memorije ga pusta a sa kartice nece. Pa ako neko bude ljubazan da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan
A sto me ignoriste za ovo![]()
Menije drzala 4 dana, uz 5 min razgovora i 15-20 min drndanja (ukljucujuci wifi net) dnevno. Odlican rezultat![]()
nemoj hunder da si nestrpljiv, evo, ide...
Hunder, ako imas ovoliko para za telefon, otvori se 100-200 evra za digitalac![]()
Menjaj navike! Ako ti je bitno slikanje, nauci se da nosis digitalac. Sada ima bas dobrih kompaktnih aparata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari