Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Eto jedino sto sam primetio, a vec sam dva puta postavio pitanje u temi a niko se nije udostojio da mi odgovori, to je kad prebacim film na memory stick nece da ga pusti. Ne znam zasto mora da ima neka fora. Sa interne memorije ga pusta a sa kartice nece. Pa ako neko bude ljubazan da mi pomogne bicu mu veoma zahvalan
A sto me ignoriste za ovo :(

Poslednja izmena:
pa računaj na pun dan maltretitranja, dva dana sa povremenim wifi-jem/razgovorima/porukama, a meni često izađe i tri dana, kada više koristim drugi fon... Neko je testirao bateriju, mislim da nije mnogo zaostajala od wave-ove po pitanju neprekidnog puštanja video materijala

Menije drzala 4 dana, uz 5 min razgovora i 15-20 min drndanja (ukljucujuci wifi net) dnevno. Odlican rezultat :)

Koristim telefon vec 3 dana i mogu vam reci da je stvarno fenomenalan. Samsungov touch wiz je sasvim ok, vrlo intuitivan i sve se lako namesta. Ne znam zasto se ne svidja ljudima. U svakom slucaju, za mene makar, najbolji telefon koji sam do sada koristio.

A je hoce neko da ispostuje pa da okaci neku sliku u slabo osvetljenim prostorijama cisto da vidimo odsustvo blica i da li su slike upotrebljive ili ovde moze da se vidi samo jedna ista zvaka...

Dakle, dve slike, imaš prvo ovo je komplet zamračena prostorija, vidi se jako malo svetla koje prolazi kroz kapke. Mislim da po ovim uslovima ni sa blicom ne bi dobio mnogo bolji rezultat, ali bi naravno bilo bolje...

Druga je prostorija koja nema prozore, i samo sa jedne strane dolazi malo svetlosti, iza mene. Rezolucija je 3,2, i kompresovano da bude do 500KB

Prilozi

• 2010-09-05 10.40.03.jpg
    2010-09-05 10.40.03.jpg
    142.4 KB · Pregleda: 79
  • 2010-09-05 10.48.20.jpg
    2010-09-05 10.48.20.jpg
    263.3 KB · Pregleda: 91
A kakav je night mod jel pomaze u recimo sobama koje su osvetljene kao na ovoj drugoj slici

Obe su slikane sa night mod-om uključenim. Ispod je ona druga slika (što se bolje vidi), samo slikano bez night moda, pod potpuno istim uslovima...

Prilozi

• 2010-09-05 11.02.38.jpg
    2010-09-05 11.02.38.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 49
Pa nije da ne pomaze to je bas neki mrkli mrak :)
Jel imas neku manje mracnu prostoriju ili koju si slikao u nekom klubu i sl.

nemam, au bre Hunder, ako su ti fotke u mraku toliko bitne, nemoj uzimati ovaj fon.
Samo, tu ti nijedan fon ne može pomoći...

Ma znam bre,imao sam galaxy i7500 i na njemu su bile upotrebljivije slike bez blica nego sa njim,pa reko da pitam :)

Taman da sa AMOLED-a pređeš na SUPER AMOLED... I7500 je odličan fon, ma šta pričali o njemu, održavam jedan za prijatelja, i jedva čekam dobar 2.1 ROM na kome će sve raditi pa da ga ubacim...

djurkash, stavi mu Drakazov Froyo (poslednji Nightbuild), da ne poveruješ kako mob radi :)

Hunder, ako imas ovoliko para za telefon, otvori se 100-200 evra za digitalac :)

PJ,to bi bio GAOSP-2-08262010-NIGHTLY, ali i dalje mu ne rade sve opcije.
Ajd, nabroj mi, ako te ne mrzi, šta mu fali?

Hunder, ako imas ovoliko para za telefon, otvori se 100-200 evra za digitalac :)

Ko jos vuce digitalac kad ide negde u grad i sl.Ponesem ga kad idem na letovanje i ostavim ga do iduceg veceg dogadjaja :).Hteli mi da priznamo ili ne mobilna kamera je i te kako potrebna u nekim situacijama.Ja sam neke meni bitne momente zabelezio bas upravo sa mobilnim telefonom.Tako da...pustite price o savrsenim kamerama i hd rezolucijama uspomene su bitne ma kakve one bile,svaka nosi svoj trag vremena.

Menjaj navike! Ako ti je bitno slikanje, nauci se da nosis digitalac. Sada ima bas dobrih kompaktnih aparata.

Menjaj navike! Ako ti je bitno slikanje, nauci se da nosis digitalac. Sada ima bas dobrih kompaktnih aparata.

Nigde nisam naveo da volim da slikam,naprotiv.Bas iz tog razloga ne nosim digitalac pa mi mobilni sluzi kao primarno sredstvo.Naravno ovo se odnosi na nesto sto se trenutno desi a ne planski kao sto su slave rodjendani odmori isl.Iz tog razloga sam pitao kakav je u odnosu na druge mobilne cisto da se bude upuceno i u tu oblast.

Ma dobro, salim se ja. Isto tako za nekog ko koristi cesto wifi moze da se kaze "kupi netbook" ili "kupi tablet" ali poenta je da sve bude u jednom uredjaju koji staje u dzep a da bude upotrebljivo.

Baš zato što sve volim u jednom uređaju, dovoljna mi je iole pristojna kamera, i nije mi neophodan blic, i mnogo mi je bitnije da mi taj uređaj (čitaj mob.tel...) omogući sve, dakle i internet pristup i navigaciju u kalendar i email... A za sve to je GALAXY S više nego dovoljan, i na kraju, da se sve to gleda na što boljem ekranu...

Pa šta čovek više da očekuje za 400 ili manje eur...

Ja skupio 400e al nema telefona po toj ceni,bar ne onih sa garancijom.Cekam do kraja meseca pa cu uzeti preko Vip-a kao drugi tel.A do tad skupljam informacije :)

Biće, ne brini, ako ti ne treba još jedna postpaid kartica, ne žuri i budi strpljiv...

Vrh Dno