Da li zna neko gde ima da se kupi futrola ili nesto ovako:
Neko silikonsko kuciste bi mi najvise odgovaralo,samo ne verujem da ima kod nas da se kupi.
Zna li neko neki inostrani sajt koji salje ovakv stvari u Srbiju?!
Ja sam narucio ovo providno kaleidoscop ne deluje nista specijalno ali ne nadjoh nista bolje.
http://cnn.cn/shop/samsung-i9000-galaxy-c-26_1084.html
Hvala...to mi treba!
Je l' isporucuju u Srbiju? Ako isporucuju,koliko izadje za svim troskovima?
Ima stvarno dobrih stvarcica... npr. ovaj Wi-Fi HD streaming device, kao i ovaj battery charger sa rezervnom baterijom.
Meni APNDroid nije završio posao, telefon je išao na 3G/EDGE čak i sa promenjim apn-om. Ali sledeće rešenje jeste
1. Idi u dialpad, upiši sledeće *#*#4636#*#* i pritisni ikonu za zvanje, ovako se unosi kod
2. Odaberi "Phone Information"
3. Pritisni "Menu" soft key na ekranu
4. Odaberi "More"
5. Odaberi "Disable Data on Boot"
6. Ugasi i upali telefon, ikone 3G/E/H neće više biti, i to je disablovano. Ako hoćeš opet da je upališ, ista procedura, samo se u koraku 5 bira druga opcija. I opet naravno restart
Posto mi se bas svideo ovaj telefon, a nisam bas toliko strucan kada su u pitanju smart-telefoni vidim da ste pominjali da nema istu podrsku u softweru (aplikacijama) kao npr HTC, pa me zanima zasto, posto oba rade na androidu?
Hvala
A inace sto se interfejsa tice, Caesar, slobodno uzmi ovaj telefon, to sto su ti ljudi pricali je cisto stvar ukusa kako je uradjen deo interfejsa, meni npr mnogo vise lezi TouchWiz nego HTCov Sense. A ostalo je naravno sve isto, aplikacije su za android, widgeti itd
Kakve si mu falinke nasao... onako ukratko, najosnovnije, bez zalazenja u detaljeProbao sam ovaj Froyo i ipak sam na kraju vratio na stari JM2.Ipak je to BETA verzija.
Sačekaću finalnu verziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari