Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Loš signal, plus Exy, ako se ne varam?

Pitanjce, za malo iskusnije kolege u Samsung svetu - da li je ikad bilo promocija tj akcija za zamenu baterije za Samsung telefone, ono, pred istek zaliha sto se kaze, kao sto je sad npr slucaj bio u mesc sa xiaomi baterijama, ili u Promobiju sto daju za 5500din za 11 pro i promax modele ajfona?

Racunam da imaju dosta rezervi, i da u nekom trenutku kad im je rok blizu, rese da ih se otarase, barem bi logika tako nalagala.

Koliko se ja sećam to nikada nije bilo kod Samsunga.

Stigla februarska zakrpa za Note 20 Ultra.

Prilozi

• Screenshot_20230210_071229_Settings.jpg
    Screenshot_20230210_071229_Settings.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 23
Код мене и даље децембарска на снепдрагону, почели су да забушавају још прошле године са ажурирањима...

Мислим да је то Хонг Конг, не узбуђуј се превише за њега често касне ажурирања или их и не буде, али је можда и најбоља верзија овог телефона па самим тим боље да не дирају ништа, јер донесу више штете него користи редовним ажурирањима...

Sto ga tako brzo menjas,skoro si ga uzeo.😀
E kad bih znao odgovor, ne bih ih menjao tako često. ;)
Verovatno zato što su danas(za razliku od 98 do 2007 bili unikatni/tazličiti modeli) svi oni isti, pa kad uzmem novi(u stvari polovne samo uzimam), sve je to već viđeno.
Bolje da trošim novce na telefone, nego na cigarete i alkohol, drogu da i ne spominjem.
Što bi rekao moj kum: "koliko sam do sada cigara popušio, mogao sam kuću napraviti, a tek koliko sam alkohola popio, mogao sam dve kuće napraviti".

Jednom rečju, to mi je neka vrsta hobija/izduvnog ventila.

Slučajno sam video Oppo Find X2 Pro (svideo mi se), pa sam rešio da probam i njega, inače bi i dalje koristio Note.

Мислим да је то Хонг Конг, не узбуђуј се превише за њега често касне ажурирања или их и не буде, али је можда и најбоља верзија овог телефона па самим тим боље да не дирају ништа, јер донесу више штете него користи редовним ажурирањима...
Iskače meni stalno mogućnost ažuriranja, samo što ga ja odbijam. Pretpostavljam da će ga sad izlaskom nove Ultre sa olovkom dodatno ubijati da bi nas naterali na nov model.

Ma kakvo ubijanje ažuriranjem, to je još jedna od mnogih urbanih legendi što kruže, nešto poput ravne zemlje, nisu ameri bili na mesecu, itd...

Imao sam sve Samsung S, A i Note serije(osim Note 22 Ultra), i uvek sam imao najnovija ažuriranja, i nikad nije bilo nikakvih "ubujanja" ažuriranjem.

Можда теби урбане легенде, ево мени батерија можда чак и 20% лошија од задњег ажурирања, баш осетно лошија, сад знам како је било овима на егзиносу. Озбиљно размишљам да пређем у току године на 23 јер ми се не враћа телефон на фабричка подешавања и остало што никад на флегшипу нисам радио.

I ja sam od s2 do s10 i trenutno na note 3 i sad na note 20 ultra. Svaki sam azurirao do s10. S10 nisam azurirao i radio je kao prvog dana. Cim sam ga azurirao pred prodaju, poceo je da baguje.

Nije urabana legenda nikako,evo provereno na note 20 ultra na a13 losiji video snimak nego a12,baterija ne vidim neku razliku.

Стиже One UI 5.1 и на старије уређаје, до S20 серије, нису навели нигде N20U али у коментарима кажу да стиже и на наш драги Note најкасније до краја Марта, ако им је веровати.

Стиже One UI 5.1 и на старије уређаје, до S20 серије, нису навели нигде N20U али у коментарима кажу да стиже и на наш драги Note најкасније до краја Марта, ако им је веровати.

Nesto kazu da ima nekih problema taj 5.1 tako da nije ni zurba ubaciti ga,a i ne menja gotovo nista da sada nesta donosi.

Na Fold- mi javlja da imam 5.1 update, na Note 20 ultra još uvek ne... nisam još update-ovao.

Stigao 5.1 malo pre

Вечерас ми се десило да приликом откључавања телефона заблокира и не реагује екран, онда се после 5 - 10 секунди рестартовао, први пут за 2,5 године.
Изгледа да ме спремају за промену😂

Nisi lepo video, to se nije desilo i ne menjaš telefon, ok :)?

Чичарито, немој брате да посустанеш :). Радиће тај змај у нотари још дуго као првог дана.

Да видимо шта доноси 5.1

Prilozi

• Screenshot_20230302_224923_Software update.jpg
    Screenshot_20230302_224923_Software update.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 17
Vrh Dno