Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Konkretno....nece se pojavljivati to sa blicem ili?
Dacli je kod svih modela tako,od cega zavisi,da li je samo na Exynos modelima?Kako doci do SD verzije Note20?

Nema to veze dal je exy ili snap isti djavo sto se toga tice jel imam oba.
Inace stigao mi danas android 13 na snap verziju konacno.😀😆

Stigla i decembarska zakrpa danas

Sinoc sam instalirao, nisam nista nesto odusevljen a najmanje baterijom koja poprilicno brze se prazni, ali aj videcemo za par dana kako ce biti..

Da li postoji neka vrsta makro ili lupe na kameri?Da li je postojalo na A12 ili nije ni bilo?Isto pitanje vazi i za S20 FE?

Ako se ne varam, tek 21 ultra je imao mogućnost za makro

Можеш да користиш 5х зум као макро, није ништа спектакуларно, али то је што је...

Imam odsjaj od svetla kad snimam video.
Note 20 ultra.
Niti je staklo prljavo niti izgrebano.

Kako stojite sa SoT?
Bome moj Exy 5g verzija 3.5 do 4.5 sata. Povezan samo sat.
Razmišljam se da pređem u tabor Appla, jer me ovo stvarno izluđuje da vijam punjač po ceo dan.

Ja sam uzeo pixel 6 pro pride...i onda mi note 30 ultra exy izdrzi ceo dan koriscenja.

Ja sam prestao da obracam paznju na to..kad primetim da je oko 20%, stavim ga nekih pola sata na punjac i to je to..
Ali retko se desi da to bude u toku dana..izgura mi ceo dan bez problema..

Како које ажурирање све је горе, треба се навићи на то 😀, све у свему мене и даље служи одлично, не жалим што су ме одрали за царину..

Toliko dobar telefon, sa toliko lošom baterijom.

Koristim ga od kada je izašao, ali ovo je sad baš loše.

Ja sam imao i exy verziju, sve ukljuceno kao i ovde, ali kod normalnog koriscenja, pricanje, poruke..oko 16h je vec morao na punjac..
Ali takodje nisam nesto obracao paznju, dok nesto odradio, stavio ga kratko na punjac i dopunio..

@Micunovic Да ли си проверавао battery health? Мсм генерално ко је на еху батерија је лоша, али одавно је већ изашао овај телефон можда је и зрела за промену?...

@zlaja81 Otprilike je takva računica. Sa malo jačim korišćenjem do 12-13h je gotov.

@Чичарито Zamenio sam je pre 3,4 meseca.
Imam utisak da su ga ažuriranjem baš osakatili što se tiče baterije.

@zlaja81 Otprilike je takva računica. Sa malo jačim korišćenjem do 12-13h je gotov.

@Чичарито Zamenio sam je pre 3,4 meseca.
Imam utisak da su ga ažuriranjem baš osakatili što se tiče baterije.
Онда му нема спаса, то је што је, још су новијим верзијама андроида не само додатно осакатили батерију већ нема више ни 120Hz у режиму уштеде итд..учиниће све да те натерају да узмеш новији телефон😀

@Чичарито Tako izgleda, nažalost.
Daleko od toga da je ovo loš telefon od ekrana, kamera, olovke, proširiva memorija, itd ali baš su izvršili veliku nuždu sa baterijom.
Iako je exy procesor, nije bila toliko loša baterija, mogao je, bar meni, dan bez problema.
I dalje sam oduševljen, ne vidim da ima razloga za prelazak na 21u ili 22u, videću šta donosi 23u, mada sumnjam da mogu da "izmisle" nešto vau, kao kada sam uzeo ovu mašinicu i prosto se oduševio 😊 ..

N20U SD na A13 i dalje preko 7 sati SOT, 120 Hz, oko 70% WiFi, star oko 14 meseci, bateriju punim isključivo normalnom brzinom (ništa fast ni ultra fast).

Сећа ли се ико до кад званично траје подршка за ажурирање на новије верзије Андроида? Јел А13 последњи или ће бити и А14 за Note? Нешто ми се чини да је ово било последње...

Ako se ne varam, trebalo bi da je ovo poslednje. Mada, nešto mi se čini da sam čitao kako su u kompaniji odlučili da će ubuduće, za određene modele, biti dostupna podrška kroz 4 naredne verzije androida. Ispravite me ako grešim.

Daj bože da bude poslednje :) Radi neuporedivo brže nego A11 i A12, baterija tj SOT isti kao pre godinu ipo dana, nema da štucne, nema da se greje, tako da neka ne diraju više ništa, ovo sad je besprekorno.

Једва чекам да престану ажурирања, зато и питам 🤣

Da, poslednja verzija androida je 13. Samo će nastaviti sa bezbednosnim zakrpama.

Nazad
Vrh Dno