Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Šta li će sada da kažu oni koji su kukali na kameru n20ultra i pre pojave ip12 telefona :D

Tek ce sad’ da kukaju [emoji23] Realno, bolja kamera na ip 12 pro, jedino ne u low light uslovima, sto se videlo po slici sa Bentley znakom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videće se sa Pro Max modelom (veći pikseli) kakve su slike u uslovima lošijeg osvetljenja u odnosu na SGN20U, GP5 I možda još neki fon uleti u tu kategoriju.

Meni lično to odgovara jer ne planiram iP pa se nadam još povoljnijim cenama za SGN20U za mesec dana!
:)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Iskreno sve to oko kamera je mali razlog da će ikoga da natera da pređe sa androida na ios i vice versa. Mogli sa da naprave i dslr kameru, iz inata ih ne bi kupio što su izbacili tel bez 120 (ili bar 90hz) i što navodno čuvaju prirodu i brinu za ekologiju a i dalje forsiraju lightning konektor.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ja se opasno razmisljam da predjem sa 11 Pro na N20U.

Been there, done that. Samo ću reći da ta dva uređaja nisu za poređivanje.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Iskreno, jesam Apple fan, ne krijem, ali stvarno volim Android s vremena na vreme da uzmem, nekako mi bas prija promena. Imao sam Note 10, S10 i S10 Plus, Pixel 3 XL, OP 8, i jos svasta nesto, ali me nekako sve kratko drzi. Plasim se na bude tako i sa N20U. Ne sumnjam da je vrhunski tel i bas mingolica mastu, ali me plasi i Exynos sto se greje, a SD sto nema garanciju (ukoliko je to tacno). Zamolio bih kolegu iznad dva posta, da mi opise malo razliku i sta ga je zadrzalo na N20U.

Iskreno, jesam Apple fan, ne krijem, ali stvarno volim Android s vremena na vreme da uzmem, nekako mi bas prija promena. Imao sam Note 10, S10 i S10 Plus, Pixel 3 XL, OP 8, i jos svasta nesto, ali me nekako sve kratko drzi. Plasim se na bude tako i sa N20U. Ne sumnjam da je vrhunski tel i bas mingolica mastu, ali me plasi i Exynos sto se greje, a SD sto nema garanciju (ukoliko je to tacno). Zamolio bih kolegu iznad dva posta, da mi opise malo razliku i sta ga je zadrzalo na N20U.

Pa ekran prije svega a to je i najvažnije. Sad kad vidim onaj notch i debele ivice na iPhone-u liči mi na neki android iz 2018. Lakši mi je i brži OneUI od iOS i ljepši je telefon sve zajedno. Ono gdje iPhone 11 pro max bolji je baterija (ali i to nije previše) i Airdrop mi fali jer imam iMac i iPad. U svakom slučaju ne bih se vraćao :)

Mene opasno nervira u galeriji sto moram da stisnek play, pa da udjem u snimak kada naletim na isti, a ne kao na iOS, samo teraj. Ako razumete sta jebpisac hteo reci [emoji23]

I meni je to bezveze što je tako urađeno. Stalno se pitam sto nema tona a ono ide preview :)

Meni je to generalno ok,sve su manje razlike.izmedju telefona ali po meni sto se tice androida trenutno n20u nema konkurenciju,nsjkompletniji tel do dan danas. Jedino sto ce mu neko naci manu je nedostatak 3,5mm i ir senzora mada ja ir ni kad sam ga imao na huawei-ju nisam koristio. U svakom slucaju ako nadjes SD a ima ga jedan lep primerak u Kacu neces pogresiti
E da po meni jedina zamerka je olovka na levoj strani,ovo ko je smislio svaka mu cast

Poslednja izmena:
I meni je to bezveze što je tako urađeno. Stalno se pitam sto nema tona a ono ide preview :)
Gallery-Tri tačke gornji desni ćošak-Settings-About gallery-Pritisci version number nekih desetak puta.

To otključa gallery labs.

U gallery labs onda štikliraj advanced video player.

Tako dobiješ play/pause dugme, video timeline i zvuk on ili off na preview-u.

Malo pomaže, ne mora se pritiskati play video, nego imaš odmah sve funkcije.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Bravo majstore [emoji3577] Za ovo nisam znao.

Nema na čemu.

Video negde da ima gallery labs i onda skapiram za ovo :)

I mene baš nerviralo da moram pritiskati play video.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Super stvar da vidiš exif na fotkama.

Tnx i od mene, ni ja pojma imao nisam!!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

https://youtu.be/vjTmmwn7_as
Препоручујем сваком ко има времена да погледа, лудило мозга шта све може овај телефон...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ovo je stvarno ludilo sta sve moze. [emoji3577]

Ja sam sinoć upoređivai iph 11 i moj N20U ... Sa 120hz Note je izmislio fluidnost i brzinu za iphone , kemere odlične na oba (zamerke na kameru će verovatno pronaći onaj ko pravi fotke za bilboarde ) ... A to što je nekom malo i 7h SOT-a dnevno ne bih komentarisao .

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

Hvala za galeriju i od mene
Naleteh na ovo ,dzabe im sintetika[emoji3][emoji3] nesto je brze na n20 nesto na iphone- u ,u sustini kad bi se vadio prosek tu su
https://youtu.be/VQaXo9wS-ew

Poslednja izmena:
A14 je brzi od SD865+, ali N20ultra izgleda da ima brzu memoriju (UFS 3.1?), zato su podjednaki kad kad se izvadi prosek, kako kazes. Videcemo za 3 meseca SD875 u S30, moguce je da ce biti brzi od A14. Jedino sto do sada sigurno znamo je da ce imati dosta bolji 5G modem, ali to je za nas nebitno...

Mislim da ce sledeci Galaxy biti S21, za S30 cemo se nacekati...

Sve je to super al dati 1000e za tel bez ikakve garancije a pritom realno kupite dva n10+ polovna u mint stanju hehehe.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ima garanciju, to je cijena u radnji.

Nisi ti mene razumeo,a i ti sto daju garanciju na rec vazi dok ste tu da kupis telefon,cast izuzetcima.Ja sam samo dao poredjenje ipak dati 1000e za tel koji kod nas nema garancije nije malo,prevelika je to uopste cena kao sto sam gore naveo primer.Kad se dobro slegne cena na oglasima onda ima neke logike.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Vidiš da ima garanciju...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Stigao kvadrat
84866826773bd449730af5a9ef4b55a6.jpg

Daj kako na telefonu izgleda. Đe si ga nabavio i koliko para?

Da ne verujes lik na oglasima prodavao tel i masku novu ,ja fa putao samo za masku on rece ne prodaje odvojeno i posle pola sata mi javi da moze,nemam cime da slikam ,ja volim tanke tako da mi ovo savrseno odgovara i mogu sad da svajpujem normalno odozfo posto nije uzdignuta puno. Nemam cime da slikam trenutno ,i ima super grip,razmisljam sta da zadrzim upravo nju ili spigen liquid.
25e sam platio,steta samo sto nije crna pa mislim da xe na oglas

Poslednja izmena:
Super izgleda masks, mozda izbjegavati dodir sa farmerkama da ne poprimi boju.

Vec je na ogladima,ne svidja mi se boja ali to je stvar ukusa ,sve ostalo super

Nazad
Vrh Dno