Note 9 bolji od Note 20 Ultra.Sto se mene tice note 20 ultra nema greske kao sto se ocekivalo bice odlican sem eto opet sto ostaje exynos.Note 20 ne znam sta su u Samsungu zamislili al telefon od 1000e sa plasticnim ledjima ne mogu da verujem sta su uradili...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sto se mene tice note 20 ultra nema greske kao sto se ocekivalo bice odlican sem eto opet sto ostaje exynos.Note 20 ne znam sta su u Samsungu zamislili al telefon od 1000e sa plasticnim ledjima ne mogu da verujem sta su uradili...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ako mene pitas trebali bi da krenu da rade full aluminijum body kao htc nekada.Cisto malo da se promeni staklo.Iskreno bolje mi je da telefon ima plasticna ledja nego staklena. Staklo pukne pri padu i ako je ispod maske, plastika ne. Stariji htc iphone telefoni sa metalnim ledjima su bili najbolja stvar ikada sto se tice izrade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ne znam cemu si se konkretno nadao kad se znalo da ce biti opet exy za evropu,al zato ako se obistini saradnja samsunga i amd-a na prolece se moze ocekivati da exy komletno odere konkurenciju ma kolko to nekome zvucalo smesno.Spolja gladac iznutra jadac,na zalost sa ovim socom su sve upropastili a gajili smo laznu nadu
Ubiše se jadni od gubitaka...Definitivno ce se sa note serijom zakopati jos vise,gube kompas lagano. Cenom pokusavaju da nadoknade gubitke a to tesko da ce moci. Kako su prosli sa S serijom proci ce i sa Note-om na zalost
100e jeftiniji od sniženog S20 ultra u mts
Veći ekran i drugačija kamera. Tehnički, to je imala i S9 serija - veći ekran i dodatnu kameru Plus verzija u odnosu na regularnu.Prvi put je i S serija imala "ultra" model. Od S20+ je i dalje skuplji 200e
Ово је невероватно.. Додуше још нисам видео понуду.Kao što rekoh, Note jeftiniji od S serije prvi put u istoriji. Ne znaju gde biju.
Evo u mom paketu u Vipu. Dobro, S20 Ultra ima "100x Space Zoom"Ово је невероватно.. Додуше још нисам видео понуду.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
E baš to! I povrh svega "skok" sa 256 na 128gb pa ko je tu lud?!mogu da razumem (ne i da opravdam) zarad profita zakidanje na 5G, plasticna ledja, losiji cipset...ali je ih nesto kosta da naprave lepu boju? kao da su potpuno operisani od toga. sve neke pastelne "hvala ti deko" boje. kao da namerno prave konzervativne boje za matorce. takodje, sta kosta 2k@120Hz kao opcija pa kada neko plati uredjaj ruku i nogu da sam bira da li ce da mu baterija traje duze/krace. e te stvari ne mogu da razumem.
Ja nisam imao ni najmanju nadu realno. Mislim nema tu puno filozifije, kome se sviđa n20 ultra (ovaj obični neću ni da pominjem buduće) zna šta mu je činiti...vijaj prijatelja koji ide u HK [emoji847][emoji6]Spolja gladac iznutra jadac,na zalost sa ovim socom su sve upropastili a gajili smo laznu nadu
Брате и даље не верујем колико су прсли [emoji23]Evo u mom paketu u Vipu. Dobro, S20 Ultra ima "100x Space Zoom"
Bas sam hteo reci za fold 2 odradili su ga bas dobro mnogo bolje od predhodnika.Samo sto ce cena biti astronomska.Mnogo nerealnih ljudi, jedino se slažem da je običan note 20 preskup i totalno bzvz po toj ceni.
Note 20 Ultra sa Snapdragon čipsetom je perfekcija!
Svi luduju za nekim inovacijama, a niko da spomene z fold2 koji je misaona imenica za konkurenciju
https://www.gsmarena.com/samsung_ga...larger_displays_inside_and_out-news-44620.php
Niko ni da pohvali da su kao Google obećali softversku podršku za 3 generacije.
Samsung commits to delivering 3 generations of Android OS updates with the Galaxy Note 20
https://www.xda-developers.com/samsung-3-years-android-os-updates-galaxy-note-20
Izgleda da je tako, kod svih provajdera u specifikacijama stoji 8 GB rama.Kod nas izgleda oba modela isključivo u 4g varijanti...
https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-note20/buy/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari