NeeeeeeBedak...ovoga sam se jedino plašio kada je "manji" n20 u pitanju pa eto...
Sve više se kajem što ne uzeh novi s20 HK za 700e i završio posao [emoji20]![]()
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Previše generalizujete na osnovu sopstvenog iskustva, kako beše to zovu, availability bias?Neeeeee
Ja sam očekivao da skapiraju da imaju prostora kod poslovnih ljudi kojima treba flagship da telefon bude između 140x65 do 145x68.
I dalje ne vjerujem da samo Apple ovo vidi.
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Kad bolje razmislim, skroz si u pravu [emoji56][emoji106]Bio bi ekran između 5.5 i 5.7.
To sam imao na Note 2, 3, 4 i 5 i bio sam zadovoljan.
Pazi na Note 1 je dijagonala 5.3 a veličina 146mm dok mu 1/3 telefona ode na bezele. Naravno note 1 je i širi ali sigurno mogu sve to da stanje i upakuju, samo da misle da će to imati efekta.
Na 145mmx68mm sa 90% zauzetosti ekrana u odnosu na prednju stranu dobijemo ekran od 89cm2.
Na Note 2 je bio 83cm2
Notš 3 je bio 89cm2
Note4 je bio 88cm2
Note 5 je bio 88cm2
Treba imati viziju i m*** pa probati [emoji41]
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
With the Xbox Game Pass, more than 90 games should be available on the smartphone via the cloud, making the Galaxy Note 20 Ultra a "portable game console".
No change to a Snapdragon CPU in Europe
Under the hood is at least in the European Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G the Samsung Exynos 990 Octacore SoC, which also works in the Galaxy S20 . The chip reaches up to 2.7 gigahertz and is installed here together with 12 gigabytes of RAM. Depending on the model, the internal UFS 3.1 flash memory is 256 or 512 gigabytes in size and can be expanded by means of a microSD card.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari