Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Gledajuci mkbhd review i Supersaf Camera Comparison, telefon je taman unapredio sve ono sto je bio problem na S20U i sve ono sto je (eventualno) falilo na N10+.
Kamera je bolja nego na iPhone 11 P max.

Tako da je za mene odlicna kupovina i jedva cekam da stigne i da ga malo izmaltretiram...
Pa sem tog laserskog fokusa ne vidim nista bolje u odnosu na s20 ultra,cak je u nekim stvarima podbacio naspram nje,nema tof,mali neki senzor na zoom kameri,po meni je morao u kameri generalno biti isti kao s20 ultra sa dodatim fokusom koji je stavljen.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Exynos gori 20% od Snapdragona...
Katastrofa...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Sad ispadnu svi mainstream reviewer-i totalni trash...

Neka sam prvi ovca, ali mogu da pogledam video svakog od njih, pa da sam donosim zakljucke. Ne trebaju mi oni da mi formiraju misljenje.

Ali mi dobro dodju da znam u kom pravcu da razmisljam... U ovom slucaju, da li N20U vredi taj novac i da li su popravili kameru sa S20U, jer je ona sama po sebi bila dobra. A ToF mi ne treba u realnom zivotu i za njim plakati necu...

Niko nije rekao da su djubre nego su svi koje ste naveli placeni od strane proizvodjaca na neki nacin
Tek kada sami budu kupovali telefone kao npr Flosi onda mozes da imas objektivan stav

Idemo u off, ali ipak mislim da je proizvodjacu u interesu da im Marques ili Saf ili neko treci uradi recenziju telefona, jer najcesce znaju sta prodaju, a njihov uticaj je ogroman.

Pritom, Marques ima toliko subscriber-a i prihoda da mu verujem kada kaze de ne uzima lovu. Verujem mu i kada kaze da cak ni ne salje svoj review na "test prikazivanje" kod proizvodjaca...

Ne moramo bas u svemu da vidimo teorije zavere. I da smatramo da cim ima prostora da se negde uzme laka lova, da ce to svi da koriste. Nisu svi ljudi isti...

Katastrofa...

Ali u svemu. Ne samo performanse, već i trajanje baterije, zagrevanje.. Nije se ni na GSM Areni proslavio, a svi znamo sta je to 4G kod Exynosa.

Doduše, ni Snapdragon nije mnogo bolji, ali očekivano, jer je ipak OC 865+ ali za iste pare... Mnogo kompromisa.

Da li jevmoguce da verujete Markezu i Supersafu????
Jebli moguće da ovo pitaš?
Ukratko, telefon koji je probao MKBHD nije isti model koji će doći na Balkan.
Markez ne zna kako ja koristim telefon, signal kod nas je drugačiji od onoga u USA (frekvencija kao vrsta mreže).
Ppred svega ovoga od njega mogu da dobijem info, kžko
kako telefon radi, kakav je ekran, zvučnici, kamera.
To je mnofo bolhe nego da mi teta u Telenor/Telekom/Mtel soli pamet kako je to vrh..

Katastrofa...

Nije baš 20, ali 10ak svakako, što je samo po sebi previše za nazovi "isti" soc... Što je najgore, skoro da je razlika između Exy i SD N20U, kolika je i između Exy N20U i N10+...

Kako nije 20 %

Jedan je završio posao za 90 sekundi drugi za 110s.

Mnogo je bliže 20% nego 10% [emoji854]

Nije baš 20, ali 10ak svakako, što je samo po sebi previše za nazovi "isti" soc... Što je najgore, skoro da je razlika između Exy i SD N20U, kolika je i između Exy N20U i N10+...

Ja sam siguran da je razlika u svakom pogledu čak i veća od 20%, no dobro

Sent from my OnePlus 8 Pro

A da li je moguce da je 2/3 postova u svakoj temi o Galaxy modelima, o bateriji i exy vs sd?!

Ok, znamo to sve. I sve nas nervira. I svi smo vec rekli i napisali da nas nervira, ali hajde da u svakoj temi ponovimo 20x jedno isto.

Ok je. Ja vas razumem, ali trujete svaku temu...

A da li je moguce da je 2/3 postova u svakoj temi o Galaxy modelima, o bateriji i exy vs sd?!

Ok, znamo to sve. I sve nas nervira. I svi smo vec rekli i napisali da nas nervira, ali hajde da u svakoj temi ponovimo 20x jedno isto.

Telefon od $1300 koji moraš na punjač u 17, dok konkurent gura dva dana.

Nema tih rasprava na A51 temi ili Note 10 Lite - ovde je svakako ima.

Posebno se Exynos verziji mora rugati.

Pa čekamo da ga neko kupi...
O čemu da pričamo? Mošda da ne pišemo?

Zaključili smo da partija ne valja, da je selektor reprezentacije glup i da mi možemo bolje, da eurokrem nije isti kako prije 30 godina...

Da li to znači da treba da batalimo da gledamo utakmice, ne idemo na glasanje i ne jedemo eurokrem?

Apsolvirana je tema, nego se danas pojavilo nekoliko recenzija, koje su nas malo podsetile na *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam Samsunga

Ma, sve mi je to jasno. I mene jaaako nervira. Toliko da sam ostao u cudu kada sam zamenio P30 Pro za N10+. A pre toga sam imao S8 i znam da je radio kako treba.
I posle 8 meseci sam se navikao na to. Na losiju bateriju i kameru. Ali ne mogu da se naviknem na los signal. To ne mogu i mecu. I zato sam uzeo / rezervisao N20U. Da vidim da li se ista promenilo.
Sto ne znaci da ne bih suzu radosnicu pustio kada bih imao pristup sd verziji kod nasih operatera.

A isto tako, verujem da cu ga prodati ako me bide zeznuo signal i izeti isti taj telefon sa sd soc.
Zasto? Zato sto sam se pronasao u Note seriji...

Počni odma da tražiš sd [emoji6]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Note 20 ultra je upeglana verzija s20 ultra telefona + olovčica.
Odavno nisam video da toliko hvale kameru/e bilo kog telefona čak i oni koji su deklarisani "pripadnici" druge platforme.

Softver i podrška je isto sada u koraku sa hardverom (ako izuzmemo exynos za Evropu...)

Samsung extends list of devices eligible for three major Android updates

The Galaxy Note 20 phones, just like the Galaxy S20 flagships, will be eligible to get Android 13.

https://www.androidauthority.com/samsung-android-updates-1148888/

Poslednja izmena:
Sad nesto razmisljam, zna li neko da li dolazi ona providna futrola sa N20U?

Vidim da na nekim trzistima dolazi, a ako je ovde nema, da znam da porucim nesto...

Kod nas nikad nije dolazila tako da poručuj unapred slobodno ;)

Kakvu su osakacenu verziju uvoznici kod nas doneli mnogo im je jos da nam poklone futrolu.

Uvoznici su tu najmanje krivi.

Sent from my OnePlus 8 Pro

Kamera mi je uvek bila prednost na samsung telefonima(note druge nisam koristio) ali ovaj iphone 11PM radi odlicne fotografije probao sam ga licno...drugar ga koristi pristojan telefon sa dobrom baterijom(njegove reci) ali jednostavno nisam ljubitelj iphone ekosistema

Nazad
Vrh Dno