Ja ti garantujem da bi sd verzija to rešilaJa cu ipak sacekati da drzim telefon u rukama par dana, pa da onda dam sud.
A da se razumemo, ne ocekujem da ce me oduvati sa nogu, samo da malo poprave neke stvari sa N10+ i ja sam prezadovoljan.
E sad, ako i dalje bude problema sa signalom, dacu ga za SD verziju bez ikakvih problema. Ne zato sto moram da budem u Samsung taboru, vec zato sto sam probao i Huawei i Apple flagship odmah nakon izlaska i ne odgovaraju mi u smislu samog softvera i ekosistema. Gubim na produktivnosti i telefon mi ppstaje kamen spoticanja, a to mi ne treba.
Na Samsung sam navikao i kada sam se vratio na njega, prpgledao sam. Ali to ne menja cinjenicu da mi smeta sto je baterija 30% slabija nego na P30 Pro i sto me zeza (blaga rec) sa signalo tj mobilnim podacima. Dodaje mi stres, umesto da ga oduzima, a to mi ne treba.
I citajuci vase komentare, ispada da bi SD verzija telefona to resila sigurno, a za sada ostaje da se vidi da li ce Exy to poboljsati.
Ima stvari koje mogu da poprave i zamene (rešavao sam bratu neki s9 i prijatelju s7 koji su sa američkog tržišta), ali generalno lutrija je u svakom pogledu.Da se moze resiti problem u promobi sa SD ja bih ga uzeo odmah pa makar iz svog dzepa platio popravku. Problem je kad nesto rikne nemas ga gde odneti.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ima laserski autofokus takodje, što prilično pomaže, a sa ovolikim senzorom, TOF je nepotreban.Da to znam vece je zamucenje u pozadini,ali ne verujem da moze bolje da odvoji predmet kao sa tof senzorom.Postoji li opcija na note 20 Ar Doodle?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Da je nepotreban nebi ga bilo u s20 ultra,bolje ds ima nego da nema svakako.Ima laserski autofokus takodje, što prilično pomaže, a sa ovolikim senzorom, TOF je nepotreban.
S20 Ultra ima ozbiljnih problema sa fokusom i pored TOFa bas zbog ogromnog senzora. Taj problem je sada rešio laser. Huawei zato ima i TOF i laser i nije mi jasno zašto Samsung za 1300$ ne omogućava isto.Da je nepotreban nebi ga bilo u s20 ultra,bolje ds ima nego da nema svakako.
4G se koristi za mobilni internet, 2G za pricu.
S20 Ultra ima ozbiljnih problema sa fokusom i pored TOFa bas zbog ogromnog senzora. Taj problem je sada rešio laser. Huawei zato ima i TOF i laser i nije mi jasno zašto Samsung za 1300$ ne omogućava isto.
Ne mislim samo na ultru već na ostatak modela koji nema TOF.
Jednostavnl kratki rezovi tamo i ovamo stvaraju ogromne uštede...
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Načekaćete se da se to desi. Pre će Samsung da napravi dobar svoj procesor nego da svuda stave Zmaja. A do tada će prosečni kupci da odvrnu osvetljenje na 100% sve da bljesti i da ih bili patka [emoji16].^Još samo da to isto ustanove i 90% ostalih kupaca(koji pojma nemaju šta je to procesor, soc, gpu, itd...), pa će Samsung možda i promeniti strategiju...
Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
Pa ocekivano je i da bude exy verzija slicna s20 ultra modelu ako ne i losija malo,ipak 500mah baterija manja to nije mala razlika iako note ima novu tu tehnologiju osvezavanja ekrana.Marques zadovoljan SD telefonom na testu, ali je fino potkacio cenu i N20:
https://youtu.be/R94ntpWVelw
Ako njemu SD Ultra izvlači 6h SOT, onda je Exy verzija mozda i gora nego na S20U. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari