core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
hvala, na odgovoru! zovem ih! A kad smo kod toga vec ima li mozda neka bolja baterija od originalne...
Dobijas i garanciju od 6 meseci ako je oni menjaju. Prilicno dobar deal, ako mene pitaš.zvao sam promobi i žena mi reče da nemaju to na stanju... u fazonu moze da se poruči ali i ako dodje oni menjaju, ne mogu sam... je prodaju delove pojedinacno
Jesu kao original samo ne smeju da napisu, znaci ona varijanta sa logoom, itd, ili neki poseban kineski brend?@euanknik Имаш на Алију кожне маске, узимао сам ја за S24U, доста су широке тако да не подижу стакло, а и квалитет је коректан скроз. Цена им је мало јача, типа 10 usd.
Ja i na ajfonu menjao vise puta, sto kod nas sto u inostranstvu, nekad apple store, nekad 3rd party authorized appleovi, uvek sve bilo tiptop, i stigne da ih ocenim uredno na email koji mi je vezan za icloud, iako im factory resetovan uvek telefon dajem. Bice da je ipak do Apple-ove kontrole kvaliteta.Uvek su te baterije loše, u odnosu na prvu ugradnju.
Tako sam i ja na iphone-u menjao bateriju, pa sam skapirao da sam samo bacio pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari