Šta je novo?

Samsung Galaxy Note Edge

[YOUTUBE]SgNrZWa1L5w[/YOUTUBE]

Prvi put vidim da su se ispalili i stavili pogresan thumbnail videa :)

Poslednja izmena:
Kod mene je nekih par dana. Interesantno deluje, ali nije neka drastično korisna stvar ova zakrivljena ivica. Šta znam, zanimljiv koncept.

A cene su kao prejake?Koja je cena z aizvikani iphone 6?A Edge sije iphone 6 bar duplo u svakom smislu i do S6 Edge nece imati dostojnog konkurenta medju telefonima.A telefon vredi bar 750 eura minimum.

Može neka tema gde ne spamuješ kako je samsung najbolji najlepši? Razumem taj fanatizam, ali čoveče oladi malo...

Kod mene je nekih par dana. Interesantno deluje, ali nije neka drastično korisna stvar ova zakrivljena ivica. Šta znam, zanimljiv koncept.

Kako ti se cini kad gledas neki video, da li se prelama odsjaj tog zakrivljenog dela?Koliko vidim u Koreji, ciljna grupa su najvise novinari i biznismeni, ono notifikacija na brzinu u jednom redu, bez otvaranja telefona.

A cene su kao prejake?Koja je cena z aizvikani iphone 6?A Edge sije iphone 6 bar duplo u svakom smislu i do S6 Edge nece imati dostojnog konkurenta medju telefonima.A telefon vredi bar 750 eura minimum.

nijedan telefon,a pogotovo Samsung ne vredi ni 750e sem ako nije neko Vertu majmunisanje sa dijamantima, titanijumom, zlatom i ostalim cudima rezervisanim samo za elitu...koje ovde nema.

Za mene je Samsung najbolji,iz iskustva pricam,jer sam imao dosta Samsung androida pa znam,kome nije ovo nije tema za njega.Iphonovci imate temu za iphone 6 ako niste primetili.
Edge je jeftiniji od iphone 6 u Telenoru a bolji je od njega u svakom segmentu a i cena mu je u prodavnicama veca tako da...
Verujem da je bolji Edge od Note 4 ali ne puno,Edge sa zakrivljenim ekranom je prica za sebe,i to ga odvaja od svih telefona.
Bas cu otici do Kneza u Telenor da pogledam ovu masinu.

A pa ti ga jos nisi ni pogledao...

Женијал.

А по чему је то Едге бољи од Ноте 4? Само зато што има закривљен екран? Да ли му то оправдава већy цену у односу на четворку? Не бих баш рекао. По мени неоправдано већа цена у односу на четворку.
Да се разумемо, Едге је фантастичан модел, ту нема приче, али по мени је најреалније да он и Н4 имају исту, или макар сличну цену, па да купац бира између "обичног" и закривљеног екрана. Овако је разлика у цени око 200€ ако се не варам.

Poslednja izmena:
Upravo tako, besmislena je cena ovog telefona. 200E za zakrivljen ekran, mozes misliti.
A sto se tice iPhone-a ne znam zasto uvek mora da se vuce paralela kad je to sasvim drugi svet. A reci da je Note daleko bolji od iPhone-a je, najblaze receno, glupost.

Note nije bolji od iphonea???Mislim na Note 4 i edge od iphonea 6?Bolji je Note 4 provereno,od velicine ekrana,kvaliteta ekrana,kamere...

Vrh Dno