- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Ma me bih da ulažem i stavim novu bateriju. Nego šta mogu da uradim da mu produžim još bateriju? Na koliko procenata da ga punim i do koliko? Dal da ga punim uvek do 100% ili ispod toga?
Ima, ja skoro menjao i na Note8 i na Note9, oko 5-6k je cena kao što si rekao, 6 meseci garancije... Plus može N9 da se proda za ~150€ lagano.Nadam se da se još uvek mogu naći org baterije u pro mobiju, najbolje rešenje kontam
Nipošto, samo orginal, obrati se ProMobi servisu koji je ovlašćeni servis za Samsung telefone.Istekao vreme za edit. Nema u mom gradu originalne baterije i može samo da se stavi univerzalna kineska koja ima 4000 mah, i košta 35 evra sa stavljanjem, pa ne znam da li će to biti dobar izbor da zamenim svoju originalnu koja je pri kraju za novu kinesku
Loš kvalitet baterije može da izazove neki spoj da se telefon zapali. Pri tome te kineske baterije nemaju nekada ni polovinu kapaciteta.A zašo ne? Šta će da se desi telefonu ako ima bateriju koja nije original?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari