Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Malo glupo sto je kao mod ugradjeno u app, bolje bi bilo da automatski prepoznaje manjak svetla i odradi sta treba :)
Bice i to samo je pitanje vremena, ne zure nego daju na kasikicu kroz svaku sledecu seriju.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni telefon za 32h ima 2h screen on, oko 1h25min poziva, 2 sim kartice, 3 google accounta na sinhronizaciji, 4g, 3g na samo jednoj kartici. Ne znam da li je to korektan rezultan, deluje mi kao da je poprilicno slab.

Najveci potrošač su mi google play services

Ono što sam ja primetio promenili su animaciju za bežično punjenje telefona,Ikonice za odabir sim kartize za zvanje su promenjene,animacije su sad još tečnije.Videćemo za bateriju još koji dan kako se pokazati.Za sad odličan updejt!!!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Malo glupo sto je kao mod ugradjeno u app, bolje bi bilo da automatski prepoznaje manjak svetla i odradi sta treba :)

Upravo je to i bila glavna zamerka svih, jer je ranije night mode zapravo tako i bio implementiran. Problem je bio što se nekada aktivira, nekada ne, a korisnik nije imao kontrolu nad time.

Zbog toga su to promenili i ujedno uradili ponovo taj night mode da bolje koristi HDR podatke itd.

Kakva glupost što više ne može da se prevuče iz gornjih uglova da bi se napravio pop-up window.

Može, treba ti goodlock ;)

Ja mislim da može i dalje da se ekran smanjuje i vraća u početni ekran, samo su promenili postavku ili nisam dobro instalirao najnoviji updated...

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Dobra noc svima
Kako ste zadovoljni sa novim update ?

Može, treba ti goodlock ;)

Sa tim da, ali ne razumem potez gde izbacuju nešto toliko korisno. Ima još par nelogičnosti ali ovo mi baš bode oči. Navikao na note 8 pa sam se malo začudio kada ovde nije radilo.

Inače telefon je strava, uzeo ga pre par dana, oduševljen kao i uvek note serijom. Šteta što će ovaj biti poslednji sa džekom :(

Meni sa ovim junskim updateom sve full, sto se mene tice ne moraju vise ni jedan update da izbace, samo ce nesto pokvariti, kamera odlicna, baterija odlicna....ja licno zadovoljan.

Meni sa ovim junskim updateom sve full, sto se mene tice ne moraju vise ni jedan update da izbace, samo ce nesto pokvariti, kamera odlicna, baterija odlicna....ja licno zadovoljan.

+1

Isto kod mene.

Ima li neko ideju zasto mi battery usage izgleda kao na slici? Vecina baterije ode na "Android OS", "Device Idle" i "Android System". Nije da nisam zadovoljan baterijom, ali je bila osetno bolja do skoro. Recimo, battery drain preko noci (cak i kada ga stavim na offline) je skoro 10% sto definitivno nije normalno. Pre je bila svega 1-2%. Telefon ima oko 8 meseci i nije baterija izgubila kapacitet, nesto ga softverski zeza. Instaliran je poslednji junski update. Naravno, sledeci korak je factory reset, ali me zanima da li je neko imao slicnu sliku u Battery Usage-u i da li je mozda nasao resenje?

Note 9 Battery Drain-small.jpg

Bio bih Vam vrlo zahvalan ukoliko bi mi neko odgovorio da li mi je i koja zastita6za ekran najbolja za Note 9 I zašto mi prep wireless fast charger Samsung punjača dosta sporije puni telefon u odnosu na njegov originalni USB-C punjač (napominjem da sa wirelles fast charger punjačem nisam dobio nikakav kabl niti utičnicu, ali piše da je jačina i snaga ulaza 5V 2A...
Uz to, btw sam kupio original flip cover slim view original Samsung masku, ali mi je ipak potrebna neka zaštita za ekran, da li kupovati zaštitno staklo i koje, da li su zaštitne folije sa Alija dovoljno dobre...
Sve pohvale za ovaj uređaj, odlično me služi za sada i veoma je moćan...
Hvala svima i izvinjavam se ukoliko je u temi bilo postova o ovome, ali tema je toliko opširna da još uvek nusam stigao pročitati sve postove...
Pozdrav...

Evo da odgovorim samom sebi, a i drugima ako im se ovo desi, "wipe cache partition" je sredio stvar. Batery life je opet odlican i preko noci izgubi samo 1-2%.

Moze pomoc i misljenje vas koji vec poseduju 9-ku? Planiram da ga kupim neki okvirni budzet mi je bio 450evra, e sad ima note 9 bele boje (ne bi mi smetala bela jer i onako bi bio u bampreu). U beloj boji je jeftiniji kosta 500 evra probio bih budzet), crni plavi od 530 pa navise.Pricam o ternutnim cenam na kp. Buni me sto je jeftiniji u beloj bolji sumnjam da je samo do boje jer nigde u ovlascenim radnjama kod nas ga nema u beloj boji. Da nije za neko drugo trziste taj u belojj boji ili...

Da odgovorim sam sebi u ekspresnom roku :) . Dobio sam odgovor od prodavca na kp u beloj boji je za azijsko trziste u startu me odbija, jel ima neko verziju za azijsko trziste?

Imam ja za UAE tržište, plavo žuti, N960F, sem manje azurnih update, nema nekih mana...A i to se da rešiti, s tim što ja ne želim da se bakćem sa tim više...

Da odgovorim sam sebi u ekspresnom roku :) . Dobio sam odgovor od prodavca na kp u beloj boji je za azijsko trziste u startu me odbija, jel ima neko verziju za azijsko trziste?
Nisam siguran ali za aziju bi moglo biti i da je snapdragon verzija što je još bolje.

Zna li iko jel moze bilo koji kabel usb-c na hdmi ili striktno mora samsungov da bi radio onaj samsung deh? I jel ja mogu da biram da li će da mi pali redovan screen share i/ili deh ili je po automatizmu uvek deh? Kontao sa igram asfalt 9 na tv pošto imam ps4 gamepad pa da znam da ne bacam pare :)

Ja imam neki konektor sa Aliexpress-a od ~14$, nije Samsungov, dobija se HDMI, običan USB i USB-C (za punjenje) kada se priključi na telefon (preko USB-C). DeX se aktivira kada ga priključim na punjač, ako ga ne priključim, radi običan mirror. Koliko se sećam, dok sam gledao koji da kupim, na nekima je pisalo da neće raditi DeX, tako da postoji neka razlika. Ne znam kakva je situacija samo za kabl, bez ova dva dodatna porta.

verzija je N960F-DS
Primary 4G/5G network LTE Cat18 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 (Bands 1,2,3,4,5,7,8,12,20,28,29,30)
TD-LTE 1900/2300/2500/2600 (Bands 38,39,40,41)
brine me samo da li ce raditi 4g svugde kod nas

Ne znam sto se sekirate oko 4G, kod mene je odavno iskljucen, stalno je samo na 3G i za moje potrebe je odlicna brzina.

Bandovi 3 I 20 su tu, radiće svuda

Zna li iko jel moze bilo koji kabel usb-c na hdmi ili striktno mora samsungov da bi radio onaj samsung deh? I jel ja mogu da biram da li će da mi pali redovan screen share i/ili deh ili je po automatizmu uvek deh? Kontao sa igram asfalt 9 na tv pošto imam ps4 gamepad pa da znam da ne bacam pare :)

Ja sam uzeo xiaomi original usb na hdmi i radi extra. Ima dodatni usb 3.0 i ulaz za punjenje. Moze da radi i dex i mirror al po def pali prvo dex. Radi i bez punjaca mada i sa punjacem nema nekog benefita posto ga dopunjava bukvalno minorno tako da ga i ne ukljucujem. Platio sam ga 2.800din na kp

Je l vam se dešavalo u night mode-u da dodje do greške "camera failed" o kom su danas pisali na sammobile?

Meni se dvaput dogodilo za ovih 20ak dana.

Meni ne.

Nikad. A koristim kameru na dnevnom nivou u više navrata zbog posla (night mode stoji od kada se pojavio).

Nazad
Vrh Dno