Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Otišao ti oleo premaz vrv. Onda deluje kao da telefon prase koristi... :d
Vremenom se to dešava na svakom telefonu, nego određene kolege toliko često menjaju telefone da i ne znaju kako to izgleda... :D :smash:

Stigao i za SEE...
77a502f926062b393e6418c24877dd29.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

^ olovka najbolja stvar, skoro pa kao pravi osecaj pisanja

I baterija je veliki korak unapred u odnosu na prethodne samsung uredjaje. Bas kompletan telefon...

Baš kompletan. [emoji108]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Na note 8 se bas bas prlja, stavio neku foliju i bolje je bas, iako nisam ljubitelj folija.

nije otisao oleo premaz i meni se prlja od prvog dana ga koristim bez stakla.. bilo je leto i vrucina pa nam se znoje dlanovi i prsti i normalno je, kako je doslo hladnije vreme ekran se 'manje' prlja

Ma kakav oleo premaz, tako je od prvog dana. Htio sam reci da se prlja kao i svaki ekran, sa folijom je super.

Meni je ceo sav slinav, al *mjau**mjau**mjau* ne volim nikakve maske i folije...operem tel s vremena na vreme ili obrisem krpicom
Najvise me nervira kamera stalno je prljava...

Poslednja izmena:
Sarulja pisao 10ak postova ranije da je primetno bolja ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^
Tako sam i ja posle spigen folije za s7 edge narucio 10ak kineskih stakala i folija koje je spigen ruged armor maska podizala u roku od pola dana, a kostalo me i vise nego da sam narucio ponovo spigen foliju.

Zato na note 9 porucio spigen i mirna Backa. Nema da makne folija.

Nillkin nature futrola i Nillkin 3d max cp+ staklo. Savršena kombinacija. Staklo stoji fenomenalno i skroz je kompatibilno sa futrolom. Jedini problem kod stakla je refleksija na direktnim sunčevim zracima.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Flossy na YT prica kako ima akcija sad u samsungu za Note9 da racunaju opet neke super otkupne cene starih uredjaja tj s8 s8+ n8
Doduse u americi je on ali prica za Samsung.com
Pa ne znam jel cuo neko nesto

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Bila akcija na amazon.com note 9, charging pad i wireless earbuds za 929$

Sumnjam, pre će biti da je samo za usa i njihove sd845 modele! Ne znam koliko bi davali onda para za s9 otkupnu, ako je s8/n8 600$?!

Edit: našao na gsmareni...s9, s9+ i note 8 su 300$ (x2), s8 i s8+ 200$ (x2) itd

Poslednja izmena:
Cena je bomba :)
Bukvalno bi dao moj n8 za vecu cenu nego po kojoj sam uzeo nov eh ta amerika zemlja velika :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
jos par primera.... ovo je inace posle najnovijeg update-a za Note 9 koji se odnosi na kemeru.... meni se dopada bas bas...

sve cu crop-ovi!!!!

Prilozi

• test6 150 zoom.jpg
    test6 150 zoom.jpg
    768.5 KB · Pregleda: 173
  • test7 150 zoom.jpg
    test7 150 zoom.jpg
    526.7 KB · Pregleda: 173
  • test8 200 zoom.jpg
    test8 200 zoom.jpg
    530.1 KB · Pregleda: 177
  • test9.jpg
    test9.jpg
    621.7 KB · Pregleda: 175
  • test11.jpg
    test11.jpg
    483.8 KB · Pregleda: 168
Poslednja izmena:
Ovaj S7 I dalje ispada najbolja kupovina. Nisam video neke velike razlike pa čak se na par fotki s7 bolje snašao od N9.... N9 u mraku cepa bolje.. Danju mrtva trka po meni

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nema šta, fin i primetan napredak. Ja bi voleo da vidim poređenje tog tipa note9 vs s9+
Inače za razliku od kolege Darka, ja nisam našao ni jedan primer gde mi je s7 bolji.

pa danju ume da bude mrtva trka, zavisi kako se svetlost postavi... s7e ima preteran i grub sharpening inace u mraku N9 pega bolje mnogo... ima detalja vise, shum je lepo ispeglan. Nije lose uopste
a nekako mi se cini da HTU U12 najbolje slika... nego nema olovlu pa mi glupa stvar...
posle dugogodisnjeg koriscenja Canom 1D serije aparata, svaki detalj i razliku izmedju senzora primecujem... pa makar to bili mobilni ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne treba ove slike kao ni slike bilo kog poređenja gledati na telefonu. Kada se pusti na desktopu ili laptopu vidi se dosta veća razlika između slika.

U pravu si.. Ja sam na fonu ovo gledao.... Ima razlike sigurno..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno