Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ja sam zadovoljan baterijom. Skinem sa punjaca oko pola 7 uujutru oko ponoci je na 20+%.
Ceo dan na 4g., samo uvece na wifi.
Nonstop je upaljen gps, bluetooth sinhronizovanje sa satom i oko 45min - 1h slusanje muzike na bluetooth sluskama.
Jedan privatni gmail i jedan poslovni- brdo mailova ceo dan, viber, hangout, slack, uvece pogledam neki film ili tv na telefonu...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

I ja sam jako zadovoljan baterijom. Ne znam šta vi radite, ali ja ga punim svaki drugi dan i baterija izdrži konstantno čačkanje., sinhronizaciju dva emaila, Twiter, malo Face, YT, non stop 4g, kuci WiFi i jos dosta toga. Ekran je na QHD.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

I meni juce sot skoro 6h ,dosta razgovora i oko 24h bez punjaca,ja prezadovoljan,doduse fb i insta iskljuceni

Kupio sam neku foliju za ekran sa mobilefun, ali sva je kao gumena.. od olovke sve ostaju tragovi i izgleda izvrljano sada. Da li se ova olovka "trosi" vise ako ima ovu foliju , i ako ima foliju uopste?

ma nije vise fb i insta toliko bitan.. Palio i gasio sam, ali svodilo mi se na slican prosek na N8

Sent from my SM-T825 TAB S3

Meni fb unistavao bateriju na s9 plus a i ne koristim ga nesto pa ako treba idem preko browsera

moguce da je različito kod svskoga jer fb ima konflikt sa nekim app pa zavrsi sta ima u sistemu..

Sent from my SM-T825 TAB S3

Koja vam je max rezolucija preko youtube aplikacije?

Samo da kazem da (note 8) od kad sam disable facebook i msgr, imam oko 4:30-5h Sot, istog koriscenja, tako da sam jako zadovoljan bez njega, a usput kada sam vec dosable fb jel mogu i ostale servise svuda gde pise facebook da ugasim?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li neko ima sličan problem... Primetio sam da u mraku, duž cele leve strane telefona, između spoja kućišta i ekrana prodire svetlost (što veće osvetljenje ekrana više svetla prodire). Nije previše, ali dovoljno da iritira prilikim korišćenja u mraku. Takiđe, sa desne strane nema ovoga. Nadam se da sam bio dovoljno jasan u opisu problema. Mogu kolege koje imaju note 9 ovde da obrate pažnju na to i da prijave ako imaju sličnu situaciju. Meni ovo miriše na servis. :/

Poslednja izmena:
To je još na S8 bilo tako na nekim primercima, možeš lako naći na netu

To je još na S8 bilo tako na nekim primercima, možeš lako naći na netu
Da li menjaju ceo telefon, ili pokušavaju da srede problem na defektnom uređaju? Ima dve nedelje možda od kupovine...

Ja to imam i na ovom i na note 8. Na 9 imam samo pored dugmica za zvuk i bigzbi. Mislim da je to do izrade, odnosno kako je staklo leglo na lajsnu.

Traži da ti daju novi mobilni. Kakav servis na 10dana starom mobu

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Nisam. Rekao bih da je to mala boljka edge ekrana.

Da li menjaju ceo telefon, ili pokušavaju da srede problem na defektnom uređaju? Ima dve nedelje možda od kupovine...

Ako se uvaži kao defekt po zakonu u prvih 6 meseci možeš da tražiš nov uređaj, ne moraš da prihvatiš popravku

Naravno,trazi novi uredjaj,imas pravo na to do 6 meseci od kupovine

Nosim ga na reklamaciju čim se vratim u zemlju za par dana. Videćemo kako, i da li to rešavaju. Sad sam malo proguglao, ima po netu već ovakvih žalbi baš za note9.

Nisam. Rekao bih da je to mala boljka edge ekrana.

Možda i jeste, ali može da se desi i da ne bude vodootporan zbog toga, pa čak i malo vode da uđe može da pokvasi elektroniku

Ja sam izgleda ubo dobar primerak, nigde ništa ne probija. Baš sam proveravao. Ali, ako je tako, trebali bi nove uređaje da daju. Samo napred!

Ja sam izgleda ubo dobar primerak, nigde ništa ne probija. Baš sam proveravao. Ali, ako je tako, trebali bi nove uređaje da daju. Samo napred!

Dobro je da znamo da postoji primerci koji uopšte nemaju taj problem.

Uvek postoje takvi primerci samo većinski završe u malo jačim zemljama

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Aj baš neko da javi ko prijavi da li su mu odobrili zamenu

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

To je zaista velika sramota za uredjaj od 1000e.

Gledam nesto ova stakla za note9 i nadjoh u jednoj radnji sa nekim lepkom i uv lampom, da li taj lepak moze da osteti ekran posto do sada nisam stavljao sa tim lepkom.

Samo u ProMobi nosite i bez brige. Telefon novi sigurno dobijate.

Nazad
Vrh Dno