Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Nema na čemu, bar smo ti uštedeli para i živaca....mada opet, ako ikad skupiš za whitestone, gledaj da zameniš ;)

Nego čitam po xda, par njih odgovorno tvrdi da im je na s9+ bio jači zvuk nego na novom n9...jel primetio ko slično?

I još jedna stvar, vezana za dual sim + sd karticu, pošto su pojedini pitali...i pored adaptera ili budženja sim kartice na sd ista kombinacija više neće raditi jel ju je samsung onemogućio novim softwerom. Znači kome treba duos a zna da optereti memoriju prilično, neka ide na 512gb verziju.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Jeste. I para i živaca. [emoji122]A hoću, uzeću Whitestone čim ovo malo počne da se odlepljuje ili bilo šta drugo. Zalepio sam ga fabrički i imam uz Nillkin staklo i Nillkin nature sivo providnu futeolu i telefon baš sada izgleda lepo.
@Proday Meni je zvuk fenomenalan na Note 9, kao i notifikacije se glasno i jasno čuju. Rekao bih dosta bolje sve nego na iPhone7 plus koji sam koristio do prekjuče.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nema na čemu, bar smo ti uštedeli para i živaca....mada opet, ako ikad skupiš za whitestone, gledaj da zameniš ;)

Nego čitam po xda, par njih odgovorno tvrdi da im je na s9+ bio jači zvuk nego na novom n9...jel primetio ko slično?

I još jedna stvar, vezana za dual sim + sd karticu, pošto su pojedini pitali...i pored adaptera ili budženja sim kartice na sd ista kombinacija više neće raditi jel ju je samsung onemogućio novim softwerom. Znači kome treba duos a zna da optereti memoriju prilično, neka ide na 512gb verziju.

Ja nisam primetio za zvuk - možda su zaboravili da uključe Dolby [emoji3]

NOTE 9

Uključili su dolby, napomenuto je

Da...tačno ono što sam tvrdio; da note 8 ima prilično manju potrošnju u svim uslovima od s9+ pa sad i od nota 9 (samo je ovo mnogo ozbiljnije nego što sam mislio)!! Strašno i za pomisliti koliko bi n9 bio extra sa autonomijom sa svojih 4k mAh da ima potrošnju prošlogodišnjeg modela!
2d3be513dbcdc8547cf245edd9b138b2.jpg

Poslednja izmena:

Pisao sam o tome pre dan dva, i ja mislim da je zvuk na s9 plus bio jaci i za niansu kvalitetniji

Šteta. Kao da namerno guraju S seriju na vrh.

Jedno konstruktivno pitanje- da li negde postoji podešavanje ili download ćirilice za s pen kada se koristi opcija extract text?

Ili to zavisi od jezika za tastaturu?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jedno konstruktivno pitanje- da li negde postoji podešavanje ili download ćirilice za s pen kada se koristi opcija extract text?

Ili to zavisi od jezika za tastaturu?

Hoces da uradis extract cirilice ili nesto drugo?
Posto extract funkcionise koliko vidim...

570af4df4a318227c1948af76d919d51.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda proradio BxActions na n9, sad gledam na yt. Ne rade sve opcije ali na single press može umesto nesretne bixby nešto drugo da se aktivira.
Edit: izašao TWRP za exynos, čekam da vidim ko će prvi u klub gubitnika garancije :D

Poslednja izmena:
Izgleda proradio BxActions na n9, sad gledam na yt. Ne rade sve opcije ali na single press može umesto nesretne bixby nešto drugo da se aktivira.
Edit: izašao TWRP za exynos, čekam da vidim ko će prvi u klub gubitnika garancije :D
Super za Bxaction a mislim da ce retko ko rutovati,od osmice vise nema potrebe bar ja tako mislim,nista se znacajnije ne dobija,sve sto treba moze i adb da zavrsi,bar meni

Pa realno samsung adb blocker i package disabler rade gomilu posla i definitivno da više nema ni potrebe za rutovanjem. E sad uvek ima onih malih stvari koje bez rutovanja ne mogu (tipa da se skine limit za pojačavanje media slajdera itd), neprikosnoveni ad blocker, pa čak i titanium beckup kojim uvek mogu da vratim predhodnu verziju aplikacije ako je posle nadogradnje nešto krenulo po zlu (kao kod tapatalka i instagrama nedavno sa gps-om npr).

@bojan_nik86

Kad sam probao sa nekim resenjem nije htelo, prepoznaje kao sa slike...
9c43953979d0f69a0163909e4899fd57.jpg

Poslednja izmena:
Gde se seti titaniuma,lepo bese[emoji3][emoji3] flesnes rom i vratis sve za 5min[emoji3][emoji3][emoji3]

Sve prolazi, Titanium je večan [emoji6][emoji772]

nije do slike. brojeve na slici je video sve tačno.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Prebaci na srpski u telefonu, onda ce verovatno prepoznati.
P.s. probaj ocr text scanner app ona radi super.

Jel vam radi Edge lighting? Kod mene nema sanse nikako.

Kakvom vam je iskustvo prelaska, onima koji su to uradili, sa N8 na N9?

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

Ja gledao, uporedjivao, slikao, cackao, i odustao
Cuvam se za sledecu seriju
note 8 je bio pravi upgrade za mene sa iosa
note 9 je samo poboljsani n8, ostajem na njemu.

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

Ja gledao, uporedjivao, slikao, cackao, i odustao
Cuvam se za sledecu seriju
note 8 je bio pravi upgrade za mene sa iosa
note 9 je samo poboljsani n8, ostajem na njemu.

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk
I desetka će biti malo bolja od devetke i tako u krug,nema tu više nekog velikog upgrade-a dok ne stave veći senzori kamere ,ostalo sve je više manje dovedeno do perfekcije

Telefoni neće više biti tanki, ako ubace kvalitetnije i veće senzore kamere. Jer s ovim senzorima se jako teško može mnogo dalje od ovoga. Ostalo je samo softverska obrada...

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno