Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Da li je neko uzeo u VIPU note9 uz obnovu ugovora?
Imao sam specificnu situaciju danas, gde su mi rekli 3 cene
61,000 din
58,700 din
52,830 din

Uz koje pakete? Te cene ne mogu biti ni za note 8, bar u Telenoru preko koga sam ja uzeo n8 pre mesec dana

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

Da li je neko uzeo u VIPU note9 uz obnovu ugovora?
Imao sam specificnu situaciju danas, gde su mi rekli 3 cene
61,000 din
58,700 din
52,830 din
Ja sam uzeo u vipu uz obnovu ugovora, 51.000 uz NEO 10 i stari telefon (popust 12.000). To je bila cena u pretprodaji, ne znam da li su nešto menjali.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Da li su kod operatera simfree telefoni?

Ja sam uzeo u Mts-u, pa nemam pojma.

Poslednja izmena:
Uzeo sam danas staklo Nillkin 3D CP+ Max, zalaepio ga fantasticno, gotovo fabricki, a touch uopste ne radi dobro sa njim.
Polovina ekrana i deo prema desnoj strani, ocajno, ali ocajno radi. Gotovo da cu ga vec veceras skinuti. Ode 1900. dinara :S:
Dajte neku preporuku ili da ga ostavim bez zastite. Ynam za Whitestone, ali sada nemam novca, za to. Neka zamena, moze i folija, samo da je bar ok?

Jel samo plavi ima žuti S Pen?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
Postoji razlika u algoritmu ali u slikama ne. Možda su neke noćne manje žute kod Note 9 ali to zavisi i od podešavanja. Ja noćne skoro nikad ne slikam u auto modu.

Da.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja na brzaka porefio slike u auto modu,ne vidim ja tu nikakvu razliku ali sve u svemu definitivno je note klasa za sebe i najkompletniji telefon do sad

Iskreno u pravu si.
Mene odbija huawei zato sto kopira druge a i cena im je jaka....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uz koje pakete? Te cene ne mogu biti ni za note 8, bar u Telenoru preko koga sam ja uzeo n8 pre mesec dana

Ja sam uzeo u vipu uz obnovu ugovora, 51.000 uz NEO 10 i stari telefon (popust 12.000). To je bila cena u pretprodaji, ne znam da li su nešto menjali.

Us Neo 4 meni kazu da je cena za gotovinu 83,700, minus 25,000 moj iPhone 6 plus to je 58,700, I Dodatnih 10% izadje 52,830din
Pa mi radnik u vipu kaze cenu 58700din, a 3 puta sam zvao korisnicki servis I rekli cenu da je 52830. A Neki treci radnik je obracunao 61k. Znaci ni oni ne znaju kako da formiraju cenu :/
Uglavnom, napisao sam zalbu jer Sam kao kupac doveden u zabludu prilikom kupovine, uz netacne informacije

Do principa je, ne do cene
Kao Klijent Sam bas nezadovoljan, Tako da razmatram da raskinem ugovor umesto da ga obnovim...

Kad smo kod Vipa... Ja sam svoju rezervaciju napravio 10. avgusta, a u to vreme je bila aktuelna promocija 1GB u romingu mesečno za vreme ugovora, kao i neko osiguranje, i 1GB mesečno za kupovinu u on-line prodavnici. Naravno, kada sam došao da podignem telefon, ugovor su izradili na licu mesta sa datumom 21. avgust nakon što je akcija završena. Epilog je bio da se radnica bukvalno sat vremena dopisivala i zivkala sa centralom da proverava da li mi ove promocije pripadaju. Na kraju sam uzeo telefon i nakon dva dana su me zvali da potpišem aneks ugovora gde piše da dobijem 1gb u romingu, ali mi to osiguranje nisu dali. Dakle ljudi, ako je neko naručio note u vipu pre 15. avgusta (dokle je trajala promocija) proverite da li vam u ugovorima stoji net u romingu. Ako ne, imate pravo na to, zovite i žalite se. Biće cimanje do poslovnice da se opet potpisuje, ali daju.

Ja.prednju kameru bukvalno nikad ne koristim ,samo za viber tako da tu nisam kompetentan

Da, samo plavi
Uzeo sam danas staklo Nillkin 3D CP+ Max, zalaepio ga fantasticno, gotovo fabricki, a touch uopste ne radi dobro sa njim.
Polovina ekrana i deo prema desnoj strani, ocajno, ali ocajno radi. Gotovo da cu ga vec veceras skinuti. Ode 1900. dinara :S:
Dajte neku preporuku ili da ga ostavim bez zastite. Ynam za Whitestone, ali sada nemam novca, za to. Neka zamena, moze i folija, samo da je bar ok?
Probaj da upališ u podešavanjima ekrana onu dodatnu osetljivost, ako ni to ne pomogne, skidaj i ne stavljaj ništa dok ne skupiš za whitestone! Ja moj s9+ već 3 meseca nosim bez zaštite i nema ni najmanji trag na ekranu (uvek je sam u džepu od pantalona ili šorceva, a u pederuši sa novčanikom kada sam na poslu, sa tim da gledam da novčanik stavljam iza telefona tj na dbrand ili spigen)...tj ima par crtica ali to je od ranijeg vlasnika stiglo :D

Skini ako ne pomaže opcija u podešavanjima - neće mu biti ništa. Malo pripazi da ne stavljaš sa ključevima ili slično i to je to
Da, samo plaviProbaj da upališ u podešavanjima ekrana onu dodatnu osetljivost, ako ni to ne pomogne, skidaj i ne stavljaj ništa dok ne skupiš za whitestone! Ja moj s9+ već 3 meseca nosim bez zaštite i nema ni najmanji trag na ekranu (uvek je sam u džepu od pantalona ili šorceva, a u pederuši sa novčanikom kada sam na poslu, sa tim da gledam da novčanik stavljam iza telefona tj na dbrand ili spigen)...tj ima par crtica ali to je od ranijeg vlasnika stiglo :D

Ja s9+ svo vreme nosio bez ičega na displeju - ni tačkice

NOTE 9

Znači ništa od black and yellow kombinacije. O čemu su ti mozgovi iz Samsunga razmišljali kad su stavili žutu olovku na plavi telefon...
Da, samo plaviProbaj da upališ u podešavanjima ekrana onu dodatnu osetljivost, ako ni to ne pomogne, skidaj i ne stavljaj ništa dok ne skupiš za whitestone! Ja moj s9+ već 3 meseca nosim bez zaštite i nema ni najmanji trag na ekranu (uvek je sam u džepu od pantalona ili šorceva, a u pederuši sa novčanikom kada sam na poslu, sa tim da gledam da novčanik stavljam iza telefona tj na dbrand ili spigen)...tj ima par crtica ali to je od ranijeg vlasnika stiglo :D

@SretenBG pa vidis da ljudi padaju u nesvest od sreće od plavo žute kombinacije nemoj da mračiš! Posebno je super ta žuta kad napišeš podsetnik pa gledaš na beloj pozadini, jedva se vidi išta...svi po yt to zameraju. Ona kao bakarna mi još najzanimljivaija mada crna je uvek broj 1 ;)

Plavo i zuto se slazu samo tako. Bas zbog kontrasta. Hladno i toplo.

@SretenBG pa vidis da ljudi padaju u nesvest od sreće od plavo žute kombinacije nemoj da mračiš! Posebno je super ta žuta kad napišeš podsetnik pa gledaš na beloj pozadini, jedva se vidi išta...svi po yt to zameraju. Ona kao bakarna mi još najzanimljivaija mada crna je uvek broj 1 ;)

Tu žutu možeš da promeniš u podešavanjima pa se vidi
Plavo i zuto se slazu samo tako. Bas zbog kontrasta. Hladno i toplo.
Kombinacija je neobična i dobra

NOTE 9

Čitam sad da je kod Note integrisan Dex i da nije potrebna baza već samo USB C - HDMI kabal. Zanimljivo.

Prikljucio sam na Dex bluetooth tastaturu i radila jw

A i Note 9 se ponaśa mao veliki Touchpad

Čitam sad da je kod Note integrisan Dex i da nije potrebna baza već samo USB C - HDMI kabal. Zanimljivo.

Pa da, ucb c na hdmi ili usb c na usb c ako imaš ulaz na monitoru.

Hvala vam. Rešio problem pomoću dodatne osetljivosti. Sada radi odlično. A tražio sam bio tu opciju i nisam je našao i sada uz pretraga je našao. Radi odlično.

Vrh Dno