Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Dejane,generalno kakvi su ti utisci? Zadovoljan?

Послато са SM-T350 уз помоћ Тапатока

Vidiš da ga je već pokvario :d

Vidiš da ga je već pokvario :d
Ko ga... kupicu drugi [emoji23][emoji23][emoji23]
Dejane,generalno kakvi su ti utisci? Zadovoljan?

Generalno - da. Nemam neku zamerku niti sam primetio ništa što bi mi baš smetalo. Fluidan, ne stuca - radi perfektno. S-pen sa zanimljivim dodacima u odnosu na Note 8. Lepše leži u ruci od s9 plus. Dok ne dosadi...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sta kazes za bateriju u odnosu na S9+?

Svrbi me I merkam ovo pakovanje da otvorim

Jesi li pročešljao xda? Deluje stvarno kao nešto vezano za sim. [emoji848]

Jesi probao ovo "Go to Settings>SIM card manager>select either SIM card>tap 'Icon to distinguish between SIM cards' and change it."
Ikonica za kancelariju - strasno
Sim 1 mi je za ostatak sveta a druga je privatan broj a stavio sam sim 1 kao primarnu - mogu samo ikonice da se menjaju ali da se isključi ne

227dacbbd6a7abd206fe1558c4c1485e.jpg

Haha htedoh da napišem da nije nešto kao "home/work". [emoji3]

Sad sam prebacio na POZIV - izgleda manje ružno [emoji24]
Inače ako neko skonta kako se gasi onog go... Bixby neka javi

Poslednja izmena:
Auuu, znači odradili konačno nešto za Dekija. Kad on nema zamerke, znači da je to to.
Inače, skoro ne bi neki realan komentar kao poređenje gore sa Note 5. Koliko košta Note 9, ne očekujem da kuva, ali sve, baš sve treba da bude top što se tiče fona, od kamere do zvuka i izrade, a rad OS se podrazumeva. Ne sme ni jedan drugi da ima nešto bolje. Kad to naprave, onda i odvrnem cifru za sebe, a ne ovako neki fon star par godina tipa iP (recimo iP7, to je sada mator fon, aj u 20 marki da je bolja prednja kamera) bolju prednju kameru. Ili zvuk što se žale, ne radi na porukama na oba zvučnika. To ne praštam za ovu lovu. I nemoj neko da me ubeđuje kako prednja kamera nije potrebna, na odmoru više koristim prednju nego zadnju.

Poslednja izmena:
Sta kazes za bateriju u odnosu na S9+?

Svrbi me I merkam ovo pakovanje da otvorim

Otvori - nek ide život a prodaj ovaj drugi
Bar jedno vreme će ti biti zanimljivije [emoji16]

Nije mi jasno da godinama ne mogu da srede aplikaciju za kameru.
Prednja kamera dolazi do izrazaja tek sa GCam.
Na S8 je prednja u portret modu kidala, za S9+ jos nisam nasao dobru GCam aplikaciju, i gotov sam bio da se vratim na S8 samo zbog toga... ali, ipak nisam.

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Sad sam prebacio na POZIV - izgleda manje ružno [emoji24]
Inače ako neko skonta kako se gasi onog go... Bixby neka javi

Bixby za sada nikako, pisao sam da ver 2.0 ne može da se disable :(

Btw ikonica je ogavna, mislim da bi izludeo od nje! I zar ti ne smeta duos pozadi ako piše [emoji23][emoji6]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nije mi jasno da godinama ne mogu da srede aplikaciju za kameru.
Prednja kamera dolazi do izrazaja tek sa GCam.
Na S8 je prednja u portret modu kidala, za S9+ jos nisam nasao dobru GCam aplikaciju, i gotov sam bio da se vratim na S8 samo zbog toga... ali, ipak nisam.

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
Zar ne radi ista verzija GCam i na S9, ona za S7?

Bixby za sada nikako, pisao sam da ver 2.0 ne može da se disable :(

Btw ikonica je ogavna, mislim da bi izludeo od nje! I zar ti ne smeta duos pozadi ako piše [emoji23][emoji6]

Ne što? Zbog polemike od ranije?Meni nije smetalo ni pre - ima jedan član koji je načeo tu temu samo ne mogu da se setim ko-on bi gs razbio... [emoji3]

@Dejan1001 Aha...istripovao sam onda da si i ti menjao s9+ zbog DUOS pozadi što je pisalo za single ;)

@Dejan1001 Aha...istripovao sam onda da si i ti menjao s9+ zbog DUOS pozadi što je pisalo za single ;)

Ne ja menjao zato što sam hteo plavi... A ako mi zasmeta uzmem marker i rešeno [emoji16]

@dejan1001 ako ti opet padne promena boje na pamet, nekako više predlažem dbrand nalepnice ;) Javi se ako budeš dolazio za Ns da vidim to čudo uživo

@dejan1001 ako ti opet padne promena boje na pamet, nekako više predlažem dbrand nalepnice ;) Javi se ako budeš dolazio za Ns da vidim to čudo uživo

Dogovoreno... Aj poruči mi neki...
Dan 2. Od noćas samo me mrzelo da stavljam

6678c7918124648884686a4b6f823cb1.jpg
d2b3f1c4bf66c701e55b4544c5fcd74d.jpg
9369b3da72e620525cb079329572dcf2.jpg

Poslednja izmena:
^ vidim na ovim slikama ukljucio si edge osvetljenje. Da li ti sljaka isto na messenger ali kada ti je telefon zakljucan? Dok sam imao S9+ nikako nije htelo na msg da radi

^ vidim na ovim slikama ukljucio si edge osvetljenje. Da li ti sljaka isto na messenger ali kada ti je telefon zakljucan? Dok sam imao S9+ nikako nije htelo na msg da radi

Sve radi kako treba samo messenger ne

Tacno nista nisu pipnuli od problema koje je bilo na S9+

A to ih kosta jedan obican apdejt same aplikacije

Da li su iz MTSa sim free ovi telefoni? Zna li neko?

Prvi problem sa telefonom - neće da se puni preko 80%. Počelo je juče sa originalnim punjačem, ali i sa originalnim bežičnim stigne do 80% i ni makac dalje.

Prvi problem sa telefonom - neće da se puni preko 80%. Počelo je juče sa originalnim punjačem, ali i sa originalnim bežičnim stigne do 80% i ni makac dalje.
Da nisi instalirao neku app vezano za bateriju?

Factory reset, probaj na prazno pa nosi nazad i traži novi telefon

Možda je stavio AccuBattery ili slično

NOTE 9

@dejan1001 Ja ne znam da accubattery ili bilo koji program može da ograniči na tom nivou punjenje?!...mogu da alarmiraju na 80% ali da ne pune preko toga, ja tu opciju imao nisam

Ništa vezano za nateriju nije instalirano. Malo sam proguglao, izgleda da se ovo dešava kao prevencija zbog pregrevanja na Samsung telefonima. Istina je da se ovaj telefon baš greje. Probaću u safe modu, pa javljam. Sada nisam pri punjaču, probudio sam se sa 80% a celu noć je bio je i dalje prikačen.

@dejan1001 Ja ne znam da accubattery ili bilo koji program može da ograniči na tom nivou punjenje?!...mogu da alarmiraju na 80% ali da ne pune preko toga, ja tu opciju imao nisam

Ja sam mislio da može AccuBattery zato što sam gledao nešto ranije i video opciju takvog tipa ali ga nisam koristio - onda znači samo alarm, nisam znao

NOTE 9

Accubattery samo alarm ali puni normalno. Ja jos nisam punio note9 od cetvrtka, sad na 9%

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno