Ko ga... kupicu drugi [emoji23][emoji23][emoji23]Vidiš da ga je već pokvario :d
Generalno - da. Nemam neku zamerku niti sam primetio ništa što bi mi baš smetalo. Fluidan, ne stuca - radi perfektno. S-pen sa zanimljivim dodacima u odnosu na Note 8. Lepše leži u ruci od s9 plus. Dok ne dosadi...Dejane,generalno kakvi su ti utisci? Zadovoljan?
Послато са SM-T350 уз помоћ Тапатока
Ikonica za kancelariju - strasnoJesi li pročešljao xda? Deluje stvarno kao nešto vezano za sim. [emoji848]
Jesi probao ovo "Go to Settings>SIM card manager>select either SIM card>tap 'Icon to distinguish between SIM cards' and change it."
Otvori - nek ide život a prodaj ovaj drugiSta kazes za bateriju u odnosu na S9+?
Svrbi me I merkam ovo pakovanje da otvorim
Bixby za sada nikako, pisao sam da ver 2.0 ne može da se disableSad sam prebacio na POZIV - izgleda manje ružno [emoji24]
Inače ako neko skonta kako se gasi onog go... Bixby neka javi
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Zar ne radi ista verzija GCam i na S9, ona za S7?Nije mi jasno da godinama ne mogu da srede aplikaciju za kameru.
Prednja kamera dolazi do izrazaja tek sa GCam.
Na S8 je prednja u portret modu kidala, za S9+ jos nisam nasao dobru GCam aplikaciju, i gotov sam bio da se vratim na S8 samo zbog toga... ali, ipak nisam.
Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
Ne što? Zbog polemike od ranije?Meni nije smetalo ni pre - ima jedan član koji je načeo tu temu samo ne mogu da se setim ko-on bi gs razbio... [emoji3]Bixby za sada nikako, pisao sam da ver 2.0 ne može da se disable
Btw ikonica je ogavna, mislim da bi izludeo od nje! I zar ti ne smeta duos pozadi ako piše [emoji23][emoji6]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne ja menjao zato što sam hteo plavi... A ako mi zasmeta uzmem marker i rešeno [emoji16]@Dejan1001 Aha...istripovao sam onda da si i ti menjao s9+ zbog DUOS pozadi što je pisalo za single
Dogovoreno... Aj poruči mi neki...@dejan1001 ako ti opet padne promena boje na pamet, nekako više predlažem dbrand nalepniceJavi se ako budeš dolazio za Ns da vidim to čudo uživo
Sve radi kako treba samo messenger ne^ vidim na ovim slikama ukljucio si edge osvetljenje. Da li ti sljaka isto na messenger ali kada ti je telefon zakljucan? Dok sam imao S9+ nikako nije htelo na msg da radi
Da nisi instalirao neku app vezano za bateriju?Prvi problem sa telefonom - neće da se puni preko 80%. Počelo je juče sa originalnim punjačem, ali i sa originalnim bežičnim stigne do 80% i ni makac dalje.
Ja sam mislio da može AccuBattery zato što sam gledao nešto ranije i video opciju takvog tipa ali ga nisam koristio - onda znači samo alarm, nisam znao@dejan1001 Ja ne znam da accubattery ili bilo koji program može da ograniči na tom nivou punjenje?!...mogu da alarmiraju na 80% ali da ne pune preko toga, ja tu opciju imao nisam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari