Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Deki da li si koristio kameru?

Gledam bas fotke na flickr, svaka slika kao da ima zuti tint

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Mene nemojte pitati za kameru - ne kažem da ne koristim ali neću da ulazim u polemiku pošto će se sigurno javiti neki pametnjaković i onda ide mjau mjau [emoji16]
Eto - najbolja je i nije nikakva
Svi zadovoljni [emoji16]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Izgleda su neki pozadinski procesi u pitanju što se tiče grejanja - opet uzeo b92, blic, browser i ništa - nije se grejao kao dosad. Zanimljivo...

Prolazno vreme... Screenshot_20180823-134921_Settings.jpegScreenshot_20180823-134912_Settings.jpeg

Meni lično više leži ovaj kockasti izgled. Razlika? S-pen

Šteta što razlika nije malo veća kao ranije. Ako su već rešili da Note bude isto što i S sa olovkom, onda su mogli da ih izbace u isto vreme.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Šteta što razlika nije malo veća kao ranije. Ako su već rešili da Note bude isto što i S sa olovkom, onda su mogli da ih izbace u isto vreme.

Verovatno i baterija ali u kom procentu to jos ne mogu da znam
Nema Tapatalka u potrošačima a bar 45 min sam čitao i pisao

Poslednja izmena:
A srediće to sve sa prvim ažuriranjem, telefon je tek izašao, jedino bitno je da on radi odlično mada i smiješno bi bilo da ne radi jer i note 8 leti

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

A srediće to sve sa prvim ažuriranjem, telefon je tek izašao, jedino bitno je da on radi odlično mada i smiješno bi bilo da ne radi jer i note 8 leti

Upravo tako.

Jel zna neko ovde ima li i koje su razlike kada je u pitanju kamera kod Note 9 u odnosu na S9+?

I ovako na papiru, a i ako je neko lično probao oba telefona...

Poslednja izmena:
Nema razlike, iste su kamere, s tim sto na n9 imas jedan mali segment pridodat, a to je da te obavesti kada je slika mutna ili je neko trepnuo (glupost)

Sent from grom

Nema razlike, iste su kamere, s tim sto na n9 imas jedan mali segment pridodat, a to je da te obavesti kada je slika mutna ili je neko trepnuo (glupost)

Sent from grom

Na s9/s9+ obaveštava kada je zaprljano staklo, a to za mutnu sliku i treptanje je novina. To mu onda dođe kao neki softverski apdejt?

Da, nešto što će i na s9 vrv biti omogućeno u budućnosti doglednoj

Meni danas na note 8 po prvi put izbaci da ne moze da puni zbog pregrevanja. Bio na punjacu i koristio viber video poziv. Telefon se usijao. Tako da te povecane temperature na note 9 mislim da su normalne. Imam note 8 godinu dana i prvi put sam osetio ovoliku toplinu.

Greju se svi telefoni.
Note 8 mi je obično oko 38-40 stepeni. Ali se desi i da predje preko 40 ako ga drndam kad se puni....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A mora se grijati kad se puni a još ga drndaš

Mislim da su što se tiče kamere udarili u plafon. Možda ostaje da se još malo pegla softver i to je to.

Ne verujem, ubacivace vece senzore sa boljom dinamikom i nocnim fotkama.

Sto veci senzor to i vece socivo a samim tim i veca "budza" na ledjima. Ljudi hoce jednostavan, cist dizajn, minimalisticki. Cak i ovi rivijuveri na tjubu se zale kako telefon klacka dok lezi na stolu upravo zbog sociva koje istupaju od ostatka ledja. Naravno da bi bilo dobro imati odlicnu kameru, ali u ovom slucaju mislim da je najveca prepreka upravo svest ljudi. Vidimo kako su se proveli svi silni "camera-phone" modeli (izuzev nokia) kao sto je Panasonic cm-1 i sl. Nisu ljudi spremni da imaju camera-phone nego hoce telefon sa dobrom kamerom a to znaci i dalje senzori od 1/1.7" - 1/3". Ponavljam, bilo bi lepo ali nece niko danas da odstupi puno od onoga sto jabuka uradi. A jabuka sigurno nece napraviti telefon sa 1" senzorom.

Nadam se da ce Sony opstati (u mobilnom segmentu) i povesti i ostale u tu trku !
Za sada ga ne prate u rezoluciji ekrana...
A ima dosta poteskoca u prodaji, cini mi se, ponajvise zbog dizajna !

Meni danas na note 8 po prvi put izbaci da ne moze da puni zbog pregrevanja. Bio na punjacu i koristio viber video poziv. Telefon se usijao. Tako da te povecane temperature na note 9 mislim da su normalne. Imam note 8 godinu dana i prvi put sam osetio ovoliku toplinu.
Tebi je normalno da u klimatizovanoj prostoriji gde je temperatura podesena na 24C,N9 prilikom obicnog surfa se bas zagreje?

Definitivno nesto ne valja sa hladjenjem ili su malo kloknuli procesor pa ce ispeglati sa sledecim update-om,videcemo,ako ne srede to mislim da ce ovo biti kraj note seriji na zalost

Poslednja izmena:
Da li je stigao nekome ko je porucio iz gigatrona? Obecali danas vidim nista od toga

Pa to što se tel greje pojačano samo znači da taj novi sistem za odvođenje toplote radi posao kako treba [emoji4][emoji56] Uzmite spigen tough armour i nećete osetiti toplotu; ako tel ne baguje i ako se ne samozapaljuje uživajte u korišćenju [emoji6]

Definitivno nesto ne valja sa hladjenjem ili su malo kloknuli procesor pa ce ispeglati sa sledecim update-om,videcemo,ako ne srede to mislim da ce ovo biti kraj note seriji na zalost
Meni se cini da mi se note 8 sa avg updatom najmanje greje do sad u koriscenju, da ne budem glup jer znam da je tesko da bude to cak i mislim da se manje greje i na punjacu.. ali isto tako primecujem da se manje greje bez futrole, dok npr mamin ip6 plus se greje bas bas u normalnom koriscenju

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

Imam utisak da su zvucnici slabiji nego na s9plus
Dule šta ti je? Jači su - kad sam pustio do panja iznenadio se
BTW Jel neko dobio update You Toube sa opcijom dark mode?

Poslednja izmena:
uzmes nov fon i dok se setapuje i azurira mora da se greje kao lud. Plus novi heat pipe odovodi bolje disipaciju pa se greje ceo. Koji bre kraj Note Serije? QQ lele koje sve izjave...

Sent from my SM-T825 TAB S3

Nazad
Vrh Dno