Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pa Samsung je do ove godine kaskao sa “stereo” zvukom,to mi je na N8 bas bila zamerka,posle iP7+ [emoji20] Bitniji mi je svakako zvucnik,ali ni za snimanje zvuka nema opravdanja nikakvog,bar ne u toj klasi telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam da li p20 pro smanjuje osvetljenje sam posle nekog vremena u ovom testu. :smash: Opasni su muvatori ovi u Huawei.

Ajde to nego što ima samo 9minuta preko mi8(3400mah). exynos je takav leš da to već postaje smešno.
Nikada Samsung od mene neće uzeti ni evro dok ne ponude snap u EU. Ni kada bi bili u full stock rom modu

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ako izdaju snap, ti bi opet našao neki razlog da ne uzmeš. U krajnjem slučaju 21 vek, sutra da mi je to jedino bitno kao tebi bi dovukao snap verziju iz amerike i bio miran.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Više je tu po sredi obmana i dranje eu kupaca koje je već nekoliko godina na snazi. Guraju u EU svoj inferiorniji soc ( koji je njima mnogo jeftiniji za nabavku ) a naplaćuju veću cenu nego u Kini i USA ( verzije sa skupljim i boljim soc ).
Naravno to niko ne sme od glavnih medija da napiše , ali to je već neka druga priča :)

Mislim da se pre neku godinu digla velika prašina kod Apple-a kada su gurali soc proizveden od dva različita proizvođača, a tu su realno razlike bile mizerne u poređenju su razlikama između exynos i s845.

Poslednja izmena:
jedno vreme bese SD u problemu pa je Exynos bio bolja varijanta.Ne secam se tacno kada.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Više je tu po sredi obmana i dranje eu kupaca koje je već nekoliko godina na snazi. Guraju u EU svoj inferiorniji soc ( koji je njima mnogo jeftiniji za nabavku ) a naplaćuju veću cenu nego u Kini i USA ( verzije sa skupljim i boljim soc ).

Za ovo si u pravu skroz. Nije da mi smeta Exynos ili da mi nije dovoljan, ali stvarno nije fora da guraju razlicite cipsetove za razlicita trzista i pritom naplacuju vise za nesto sto realno nije bolje od Zmaja.
Ali sa druge strane vidis da su i tebe uspeli da obmane, do skoro si vozio S8, izvukli su novac i od tebe. :D

Zar nije važilo da Samsungov in house procesor ima veću procesorsku snagu od zmaja, a da ovaj drugi ima superiorniji grafički čip i bolju energetslu efikasnost? Znam da je ovo bila priča pre dve godine u vreme S7 telefona. Da li se nešto promenilo?

Menja se, kako se kome kad svidja. [emoji847]

Naravno to niko ne sme od glavnih medija da napiše , ali to je već neka druga priča :)

Mislim da se pre neku godinu digla velika prašina kod Apple-a kada su gurali soc proizveden od dva različita proizvođača, a tu su realno razlike bile mizerne u poređenju su razlikama između exynos i s845.
Slažem se i u pravu si ali tako je kako je, a činjenica je da oba rade posao ok. I ja sam pobornik da svi imaju isto,ali nažalost sumnjam da ćemo to uskoro videti i dočekati.

Mada evo ni snapdragon ne cveta sa autonomijom ako je verovati čoveku...a testirao je gomilu telefona
https://youtu.be/kqdTsgOD3ZI

Pročačkao ga danas malo u BIG-u u Novom Sadu. Šta znam, fin telefončić, (iako je za mene lično cigla), ali mi ne deluje nešto previše superiorno u odnosu na prošle modele pa da je vredan tog novca koliko je trenutno.. Svakako će vreme pokazati, sada možemo samo nagađati.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

ali mi ne deluje nešto previše superiorno u odnosu na prošle modele

Nijedan telefon iz flagship segmenta ne moze biti superiorniji od konkurencije/prethodne generacije, razlike su uglavnom veoma male i uglavnom se sve svodi na licne preferencije.

Note8 tek sad postaje best buy
Ja sam idalje odusevljen, samo me nervira sto mi se mnogo svidjaju funkcije spena na n9 kao i fluidnost koja je sigurno bolja od n8, verujem da cu ga pazariti za koji mesec samo da se malo smiri drama i cena malo da ode dole

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kada su me zvali da potvrde rezervaciju rekli su 22.og ga mogu preuzeti u Vip centru, a rezervacije su do 24.og, negde pise i do 23.eg. Kada sam nazvao vip podrsku rekli su 24.og ga mogu preuzeti i tad stize...

uploadfromtaptalk1534614712860.jpg

Cackao malo danas u Big-u u NS-u,odlican fon,ali me odmah saleteše one radnice,dosadne ko buve,nisam stigao ko covek ni kameru da isprobam :) btw,jako cudan trip po ivicama zakrivljenog ekrana kada se gleda neki video na yt u full screen modu,kao da ima neke senke,sta li je vec...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Koja je zaštita ekrana ovde najbolja da se uzme? Na KP slabo toga ima za sada... Jedino AliExp.

Cackao ga i ja u Vipu.Prelep fon.Za mene taman velicina.Neko rece cigla.Svasta.Taman za dzep.Kome je cigla tu su ekrani od smesnih 5 inca.

Odličan telefon. Meni je malo bzv da zamenim S9+ za njega ali ko sad planira da kupi telefon, neće pogrešiti sa Note.

Pogledao ga u VIP-u, ne znam sta sam ocekivao i bio sam u tripu da cu zameniti s9+ za njega, malo ih uporedjivao, ako budem uopste ikada i menjao to ce biti iz neke dosade.

ako ti je bitna jaca baterija i smart funkcije olovke onda menjaj. Ili ako volis multitasking i veliku internu kem. pa ides na ovaj sa vise RAM memorije.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Poslednja izmena:
Još se nisam zagrejao za Notaru, a samo me pržite. Znam da nisam korisnik te serije, nisu mi potrebne funkcije olovke. Samo me gurate u kanal. Moram da iskuliram.

Je l' narucivao neko preko Gig*****? Ako se popuni neki obrazac do 23.08. dobije se popust 12.000. Da li mora do tada da se plati ili se taj kod za popust moze upotrebiti recimo 01.09. i tek tada da se plati? :)

Je l' narucivao neko preko Gig*****? Ako se popuni neki obrazac do 23.08. dobije se popust 12.000. Da li mora do tada da se plati ili se taj kod za popust moze upotrebiti recimo 01.09. i tek tada da se plati? :)

Mene su zvali da platim, iako sam platila prethodni dan. Nisu videli da je prošla uplata ili ih kolege nisu obavestile. Mislim da mora da se plati do 23. 08. Požurivaće te u svakom slučaju sa pričom da ne znaju da li će biti rezervisan, da li ga ima na stanju itd.

Poslednja izmena:
Rok je da platis 3 dana od slanja narudzbenice, nakon toga navodno otkazuju rezervaciju

@makicaj
@bojan86
Hvala vam na odgovorima, znaci ostaje mi par dana da razmislim sta cu... :)

A mene najvise zanima kakva je baterija za kolko je bolja od note 8 jer razmisljam da uzmem N8 ako nema tolke razlike u bateriji

Ako si na nekom ' slabijem ' uredjaju svakako note 8, telefon je azdaja, a price oko baterije tralala su za one koje zlostavljaju telefone, meni zavrsava sve poslove note 8 i koristim telefon normalno punim jednom u 36-48h
A cena za note 8 je sjajna sad, tako da nema potrebe note 9, iako i mene privlace noviteti o promeni cu razmisljati kad dodje vreme

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno