Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

@alfaunits nema ga za naše tržište, koristi alternativne metode (hint nicelock) [emoji6]

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk

Zasto bi prodao n9 da uzme s10e ne vidim poentu?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ili instaliraš activity manager i sve odatle pokrećeš.

O hbt, i posle se neko zali.na DLL Hell :D

[QUOTE=Proday Pa zbog cega ga je onda kupovao kad je znao je da veliki tel.:)

Neke stvari se menjaju vremenom...ja sam naprimer promenio posao i jednostavno na novom mi ne odgovaraju velike dimenzije.

Ma vise mi smeta Edge, nego dimenzije.

@alfaunits onda nazad na ravan ekran [emoji6]

Meni je onaj edge screen(people,apps..) super korisna stvar i takodje veoma retko je slucajno aktiviram.Elem jel moguce premestiti sat na statusu na neku drugu poziciju ,npr.u sredinu ? Doduse imam alexndr custom rom ,ne znam jel isto ko stock po tom pitanju ..

Meni je onaj edge screen(people,apps..) super korisna stvar i takodje veoma retko je slucajno aktiviram.Elem jel moguce premestiti sat na statusu na neku drugu poziciju ,npr.u sredinu ? Doduse imam alexndr custom rom ,ne znam jel isto ko stock po tom pitanju ..

Good lock opet i quick star ekstenzija

Meni se zaglavila olovka, da je izvadim nit klik, nit nista, ni tamo ni vamo, stoji ne mrda.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

To bih i ja voleo da znam, mrdao sam je malo levo desno i uspeo sam da je odglavim, nije kliktao onaj gornji deo na olovci, sad klikce, moguce da je malo prasine zapalo pa zaglavilo, sad je ok.

Ispustis telefon na pod i sama ispadne [emoji16]

A moZ i tako [emoji3]

Drugari, koja su vasa iskustva sa koriscenjem 2 kartice na nasem fonu? Hteo bih da se resim biz iphone-a, i da biz karticu stavim u N9. Oba sim su na telenoru. Hvala :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskustva su izuzetna! 8 meseci mi radio bez ikakvih problema

Ne curi baterija sa 2 4g sima u beogradu? Cool, tnx :)

Koristim ja, kupljen ovde u samsung prodavnici. Odličan je, svaka preporuka.

Jel ima neki sajt preoo koga bi mogli porucit nesto od opreme ovde kod nas? Zvanicni samsung kolko vidim samo reklamira proizvode,bez mogucnosti online shopa..

Samsungov je PositivLine tu mozes naruciti, idi na njihov sajt.

https://www.positiveline.rs

Poslednja izmena:
Moze neka preporuka za masku i staklo ali da se moze kupiti kod nas,po mogućnosti u radnjama? Citao sam,nisam banuo samo ali nisam nasao odgovor na ovo sto mene interesuje. Ne bi ništa da porucujem,cekam itd. Sutra ga uzimam i hteo bi odmah da ga "obucem". Samo da napomenem da futrole na preklop nisu moj izbor tako da znate kad mi preporučujete. Hvala svima unapred.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Za foliju imaš ove po tržnim centrima što montiraju da ih ne reklamiram sad a što se tiče futrole Spigen je top ali mora da se naručuje. Ovo ostalo ne bih rekao da valja.

Cak ni one u Samsung radnjama? Video sam neke clear silicon. Bitno mi je da ne dize kaljeno kao sto mi je dizalo na s7 edge. Estetski momenat mi nije toliko bitan koliko da sluzi i zastiti telefon ko avet od normalne upotrebe.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno