Odlicna je Alcantara,posle 3 meseca gotovo da nema tragova koriscenja. Trazio sam nesto najslicnije Apple case-u koji sam koristio i to je to,samo jos vise slim. Stiti od ogrebotina ledja,ima dobar grip i fantasticno izgleda,meni sasvim dovoljno.Koji case preporucujete za Note 8 crni? Alkantaru ili... nije mi potrebna preterana zaštita. [emoji28]
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Ja ne praktikujem da nosim nikakvu masku. Već godinama unazad nisam uzimao maske, jer mi je telefon lepši kad je bez ičega.Nisam ni za Note 8 uzeo, trudim se da ga čuvam što više mogu. Sa maskom ili bez, tragovi korišćenja će se pre ili kasnije pojaviti, jedino što maska može da ga zaštiti prilikom pada.Jel koristi neko bez maske telefon?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ja koristim samo onu masku za leđa koju sam dobio od Telenora.Jel koristi neko bez maske telefon?
Čak ni uz pomoć Tunnelbeara ne mogu da ga nađem na Google Play - kad kliknem na link kaže item not found a ovako preko search ni blizu.Vojkan : radi na NOTE 8 - upravo proverio :banana:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getadhell.androidapp&rdid=com.getadhell.androidapp
A zašto da ne?Zašto osvetljenje na automatic?
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
I mene zanima zašto da ne? Na svim telefonima sam držao na auto osvetljenje.A zašto da ne?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da u pravu si. Evo ga sada je hladan iako sam do malopre prebacivao podatke sa iPhone.Ne greje se Note 8 u radu uopste. Jedino grejanje je kod prvog setapovanja sistema, jer tada vuče sa neta svasta, sinhronizuje itd.. To mi se desava isto i na iphone. Ako ti se greje fon i dalje u normalnom radu onda ti je pokvaren fon.
Bespotrebno pojačava u nekim situacijama na 70-80%, i onda se pitaju ljudi šta im jede bateriju.A zašto da ne?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Drago mi je da je tako.. U zdravlju da te služi. [emoji485] Savet je da kreneš da savladaš olovku, jer kad jednom uđeš u taj način rada, posle su benefiti veliki.Da u pravu si. Evo ga sada je hladan iako sam do malopre prebacivao podatke sa iPhone.
I ja sam se navukao na Note seriju još pre 5 godina. Imao 2,3,4 i sad 8. Ne mogu da zamislim sebe da korisitim nešto drugo osim Note.Šta god da mu radim i koliko god da ga forsiram još nisam uspio da ga zagrijem, sve je faktički u normali, ja sam se toliko navikao na fon da bukvalno ne vidim šta bih drugo mogao da koristim osim note serije, telefon je brutalan
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari