Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Koji case preporucujete za Note 8 crni? Alkantaru ili... nije mi potrebna preterana zaštita. [emoji28]

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Spigen Rugged Armor - odlično izgleda i ima dobar grip.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Još je sad na akciji za 11$, bagatela! Ja ga platio 25$...

Koji case preporucujete za Note 8 crni? Alkantaru ili... nije mi potrebna preterana zaštita. [emoji28]

Odlicna je Alcantara,posle 3 meseca gotovo da nema tragova koriscenja. Trazio sam nesto najslicnije Apple case-u koji sam koristio i to je to,samo jos vise slim. Stiti od ogrebotina ledja,ima dobar grip i fantasticno izgleda,meni sasvim dovoljno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel koristi neko bez maske telefon?

Jedino kad sam u kuci :).Prosto pozelim da se malo poigram sa njim.

Jel koristi neko bez maske telefon?

Ja ne praktikujem da nosim nikakvu masku. Već godinama unazad nisam uzimao maske, jer mi je telefon lepši kad je bez ičega.Nisam ni za Note 8 uzeo, trudim se da ga čuvam što više mogu. Sa maskom ili bez, tragovi korišćenja će se pre ili kasnije pojaviti, jedino što maska može da ga zaštiti prilikom pada.

Ubedljivo najbolja Clear cover,slim,kao da je nema.Neznam šta bi bilo kada bi tel. pao,ali najbliže naked telefonu.

Ne znam da li nillkin pravi frosted za ovaj tel kao i za s8, ali ako ima onda mogu da ga preporučim na neviđeno.

I kakav bre rugged armour, telefon je i ovako ogroman, gde još za pola cm da ga povećavam?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Evo da javim, uzeh Midnight Black dual SIM verziju. Kući kad dođem setujem ga pa javljam utiske. Hvala svima na pomoći. [emoji106]
Ps. Ako neko želi da kupi iPhone 7+ 128 Gb neka se javi u inbox. Fon je u odličnom stanju (osim buđavog iOS 11.2.1).

Poslednja izmena:
Ufff al mi je gadan prelazak na Android. Updatovao sam sistem na ovu verziju i nju mi nudi kao poslednju. Ne znam da li je tako i kod vas. Za sada ne mogu puno reći osim da je displej vrh.
Zaboravio sam koliko se Samsung telefoni greju u radu. Ostavio sam rezoluciju ekrana na maxu, osvetljenje na automatic, spalio sam bateriju za 2 sata, mada nije bila puna.
Ono što me nervira je veličina tastature kada kuckam. Ovo je preglomazno. Smanjio sam je na min ali se resetovala nekako. Koristim SwiftKey umesto Samsung tastature.
Brzo punjene je vrh. Kaže da će napuniti bateriju za manje od sat i po. U odnosu na iPhone ovo je vrh.
9b3f8fadf05ec6b9d70728e29e901d06.jpg
649ed2dcd9732a18aa73873a28a2ff6e.jpg

Ne greje se Note 8 u radu uopste. Jedino grejanje je kod prvog setapovanja sistema, jer tada vuče sa neta svasta, sinhronizuje itd.. To mi se desava isto i na iphone. Ako ti se greje fon i dalje u normalnom radu onda ti je pokvaren fon.

Zašto osvetljenje na automatic?

Ne greje se Note 8 u radu uopste. Jedino grejanje je kod prvog setapovanja sistema, jer tada vuče sa neta svasta, sinhronizuje itd.. To mi se desava isto i na iphone. Ako ti se greje fon i dalje u normalnom radu onda ti je pokvaren fon.

Da u pravu si. Evo ga sada je hladan iako sam do malopre prebacivao podatke sa iPhone.

@stonecold samo ti drži na auto, super to radi...ima i smart learning feature koji mi se odlično pokazao.

Inače imaš na tt multi quote opciju, možeš više postova da označiš i odgovoriš na više ljudi, ne moraš ovako po jedan za svakog ;)

Šta god da mu radim i koliko god da ga forsiram još nisam uspio da ga zagrijem, sve je faktički u normali, ja sam se toliko navikao na fon da bukvalno ne vidim šta bih drugo mogao da koristim osim note serije, telefon je brutalan

Evo meni na s8 apsolutno uvek radi kako treba (upalim svetlo u sobi, blago se pojača, ugasim ono se smanji itd), ne znam kako je na n8 ali sumnjam da je automatika išta drugačija.

Da u pravu si. Evo ga sada je hladan iako sam do malopre prebacivao podatke sa iPhone.

Drago mi je da je tako.. U zdravlju da te služi. [emoji485] Savet je da kreneš da savladaš olovku, jer kad jednom uđeš u taj način rada, posle su benefiti veliki.

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Vi što ga koristite bez maske, jel klizav u stvari toliko koliko se čini na prvu loptu?
Baš zbog toga sam ga odmah ubacio u opanak da ga ne bih ispustio....

Jel ima neko preporuku za neki stativ?
Grehota je ne isprobati šta može ovih 10 sec shutter speed-a.....

Šta god da mu radim i koliko god da ga forsiram još nisam uspio da ga zagrijem, sve je faktički u normali, ja sam se toliko navikao na fon da bukvalno ne vidim šta bih drugo mogao da koristim osim note serije, telefon je brutalan

I ja sam se navukao na Note seriju još pre 5 godina. Imao 2,3,4 i sad 8. Ne mogu da zamislim sebe da korisitim nešto drugo osim Note.

Ja nikad nisam koristio note seriju, ovo mi je prvo iskustvo i definitivno se zadržavam na njemu, jedina promjena može da bude na sledeći note

Vrh Dno