fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
I dalje nesretni touchwiz, ali neka light verzija...ima cak i neki klip od par minuta. App drawer konacno dobio da forsira sortiranje po abecednom redu, ikona za isti i dalje zaglavljena dole desno!Pa nemoj da ga koristis.
Nego, pricaju li nesto oko softvera? Da ne rese da se prevare pa porade na njemu malo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato sto su pacijenti i iskreno se nadam da ce im se ta filozofija obiti oglavu u najskorijoj buducnosti...bas kao i apple-u. Mada ja se i dalje nadam za 4k i flat screen...cekam nestrpljivo 02.08.Zašto s7 edge ima jaču bateriju a note su osakatili?
V10
Nema logike kojom veci ekran sa manjom baterijom moze isto da traje kao suprotnost (jos pogotovo sto ce biti cip koji radi na visem taktu).
Mislim da ce isto trajati kao na S7e. Ali, videcemo. I da je u rangu S7, super je. 5-6h SoT sasvim dovoljno.
Tako je..Ja je obilato koristim poslovno a i casual za laksi svakodnevni radPa kome treba nije smešna.... Pogotovo što alternativa za sada ne postoji.....
Sent from my N-920C
njesra i za mene. Nista novo. ..Iris me ne zanima. Baterija opet prosek.... LG V20 ostaje kao nada da ce neko izbaciti fon kome nesto ne fali...
Sent from Note 5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari