Monarch
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2014
- Poena
- 60
Naravno da kupuju, ne zuje po xda i ne vrte neke grafikone i ne bulje u keširanje posle frižidera u kom je rađen antutu, koriste telefon.
Čekam rezenziju Flossy Carter. Crnja je realan, koristi fon maksimalno, onako kako se koristi.
ps.
Ovde su ljudi zaboravili da telefon služi njima, počeli ste da služite telefonu, vrtite se oko frižidera sa antutu, umesto da u frižideru držite hranu vi držite telefone. Merite brojke i štopujete vreme skakanjem iz app u app umesto da jurite žene, odete na jezero, bazen, reku... snimate se pa gledate kad budete matori...
Po tvojoj logici, zasto mi uopste pisemo po ovom forumu? Ajmo svi da jurimo zene, odemo na jezero, sta cemo ovde? Trenutak kad pocnes da sluzis telefonu je kad pocnes da nalazis opravdanja za svaku njegovu manu i bezuslovno ga volis i kupujes.
Ti grafikoni predstavljaju njegove stvarne performanse koje su prilicno lose. Ti pricas o tome kao da su ti spajkovi nesto sto se ne primeti golim okom.
A sto se tice frizidera, pa moras da drzis Samsung telefon u frizideru kad se toliko pregrejava
Da li stvarno verujes da ce recimo Samsung promeniti bilo sta zbog uporednih testova sa drugim brendovima ? Ili zbog toga sto recimo note 7 ovde ogovara 150 ljudi a niko ga ne poseduje ?
Sto pre shvatite da su to multi fabrike za pravljenje prara, i da ih ni ti, ni ja ni bilo ko drugi ne zanima, tim bolje..![]()
Ja ne kazem da ti nisi u pravu, ali tolika posvecenost telefonu za mene nije razumljiva.. Koji ce telefon pre otvoriti 84 aplikacije ?!?!? Uuuuu ala ga ovaj sije u brzini posle otvorene 48-e...
Ili ja gasim wi fi cim izadjem iz kuce i smanjujem osvetljenje ekrana a pogasio sam i sve sto jedan smartfon cini smartfonom i sad mi baterija traje 23 minuta duze.. WOW...
Ljudi pocinju da robuju telefonu, da im telefon odredjuje nacin zivota, da im oduzima 5-6 sati zivota svakodnevno.. o tome je covek pre par postova govorio...
Neverovatno. Na ovom forumu bih ocekivao da nadjem entuzijaste, a nalazim ljude koji pricaju o jurenju zena, robovanju telefonu i sl. Nije smak sveta ako telefon otvara aplikacije 2x duze od drugih, ali je neprihvatljivo da je telefon od 900e toliko spor. Cak i ako ti to nije bitno, ne bi to trebalo da opravdavas.