Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

@atti Vredi ... sjajan uredjaj u svakom pogledu ... za godinu i po dana mu nisam nasao ni jednu manu ili da imam nekih zamerki i sto se tice hardvera isto tako i softvera ... iako je note 4 star dve godine i dalje mi se cini kao uredjaj koji mnogo vise pruza od mnogih novijih telefona konkurentskih firmi ... neces se pokajati 8)

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Ja sam "problem" sa čitanjem otiska rešio, naprosto radi drugačije nego što sam navikao i posle nekog dana privikavanja je sve leglo i sad ga koristim bez greške.
Imam lag kad ulazim u galeriju i to me jedino nervira, baterija je loša ali se barem brzo puni. Sve ostalo je za svaku pohvalu.

@atti Vredi ... sjajan uredjaj u svakom pogledu ... za godinu i po dana mu nisam nasao ni jednu manu ili da imam nekih zamerki i sto se tice hardvera isto tako i softvera ... iako je note 4 star dve godine i dalje mi se cini kao uredjaj koji mnogo vise pruza od mnogih novijih telefona konkurentskih firmi ... neces se pokajati 8)

Jesi li testirao gps? Nagodno n4 jako lose hvata signal sa satelita.

Sent from Note 5.

Ni ja nisam imao problema a baš dosta koristim navigaciju. Bez greške radi.

Svašta ljudi pišu po netu :D pazi, možda i hvata signal slabije nego tamo neki model ali ja to nisam osetio. Startujem navigaciju, dok ukucam adresu već sam povezan, meni je to sasvim ok.

Hvala drustvo pomogli ste mi u resavanju dileme. Kolika je razlika u realnom radu (ako uopste i posoji) izmedju Snapdragon i Exynos verzije ?

Vredi (ja sam uradio taj prelaz) samo imaj na umu par stvari: kvalitet slika je na lg bolji posle apdejta nego prvi kad se pojavio dok je kvalitet slika kod n4 opao prelaskom na 5.1.1. Galerija zna da zapinje ali od kako sam stavio jos brzu mem taj lag je smanjen. Baterija je losija na n4. A ja nemam nikakvih problema sa otiskom.

Ja sam pre za exinos verziju jer rekao bih da je ekonomicnija i da tecnije radi u svakodnevnom koriscenju (mada su razlike mizerne)

Poslednja izmena:
N4 losiju bateriju od G3?

Iz mog iskustva poredjenjem 2 n4 vs 2 g3 da losiju.

Em kod samsunga gubim oko 5-10% baterije nocu vs 1 -2% kod g3. Em su samsung baterije krs da slavis ako prezive godinu dana. A o Samsung politici podrske "starijih" uredjaja da ne pricam cak i u US nisu imali originalnu bateriju da mi prodaju i roku manjem od 90dana

Poslednja izmena:
Bas cudno posto ovde na forumu nema ko nije nagrdio G3 zbog lose baterije. Prvenstveno zbog visoke rezolucije i displeja koji bas i nije stedljiv, pa mi cudno sto pises ovo.

Ja samo pisem moje iskustvo.
U firmi imamo snap n4 i g3 (16gb 2gb ram) ja sam imam exinos n4 i imao sam g3 (32gb 3gb ram) isto ponasanje u oba slucaja.
Ono sto je lose kod g3 je sto mu kuciste puca kod mikrofona vremenom ma koliko ga covek cuvao.

Sto se tice same baterije cini mi se da ankerova baterija koju sam uzeo u US bolje drzi nego sto je to radila originalna samsungova.

Poslednja izmena:
Ma ima, ovaj je izolovan slučaj :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
9af217df3da98b8a8246e604a08fd910.jpg

Novi update koliko vidim ne donosi nista osim updatea za cloud servis po logu mada security patch lvl je promenio datum na 1.sept.2016 cini mi se

Poslednja izmena:
I ja sam samo to uocio, nista novo s obzirom na velicinu update-a, mada sam se na trenutak ponadao da ce biti mogucnost za promenu tema :)

Moja supruga uskoro dobija sluzbeni note 4. Obzirom da ima svoj 6s plus, dace note 4 meni. ja vec imam note 5... Kada stigne n4 , da li da odradim update ili su po obicaju apdejtom zeznuli bateriju? na sta jos da obratim paznju?

Sent from my iPad using Tapatalk

ZHAeHMI.gif

Morao sam :)
Ako je to update i podrška onda *** ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

c

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

A da sacekas jos malo i pazaris nexus 6P? Pre par dana ode za 320e na oglasima

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno