Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nov je 400-430e koliko ja videh pre 2 dana a polovnjaci od 280 pa navise.

Bolje nov u svakom slucaju.

Mesec dana star sa garancijom 2god na ms za 340e...mislim da bolje nema! Za te pare ni jedan tel ne moze da mu pridje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam trenutno spreman oko 300 da potrosim...ali dobro strpicu se jos malo onda,zaradice se :)

340€ ako je stvarno mesec dana star da pevaš :)
Ispod toga imaš za 250 € nexus 5X...

Ako mi nadjes taj oglas i pice te castim :) bas sad gledam po kpu,a voleo bih da je neko iz bga pa da mogu lepo da proverim telefon,nisu male pare,ali bas za 300 i jos garancija,tesko bas,vecina se vrti cca 340...Mozda na ms,provericu

Na ms uvek gledam...cini mi se da je moj komsija iz ns u pitanju, al nalete i beogradjani samo budi strpljiv

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Opet situacija kao i prethodnih dana. Čim ga stavim na punjač telefon ostaje budan, nakon restarta stanje se vraća u normalu. Očigledno da je neki bug.

Dok je na punjaču mora da bude awake, ali nakon skidanja ne bi smeo.
Jel takva situacija ili ostane awake i nakon isključivanja kabla?

Sent from my Nexus 5X

Ostane budan čim ga skinem sa kabla. Čim sam ga restartovao prestao je da bude budan. To mi se dešava od kad sam prešao na Poljski MM. 6.01

Hrvatska i BiH (operateri) dobili 6.0.1.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Uspeo sam nekako da dovedem telefon u red. Android system mi više nije prvi potrošač i nemam više curenje baterije.
Sve sam pokušavao, više puta vraćao na fabričko,koristio telefon bez aplikacija samo da provalim šta budi telefon kad je ekran ugašen.
Na kraju se ispostavilo da je bitno isključiti Google bekap. Telefon dok mi je na punjaču radi bekap i nakon skidanja sa punjača ostaje neki proces aktivan.
Evo već drugi dan kako mi telefon radi najnormalnije,sve svoje aplikacije sam ponovo instalirao, battery drain nema.

Gde se gasi taj google beckaup? I sta tacno on beckupuje?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

cde0b282f478d3927d381f6977c1c7a8.jpg

b00034e8ae4971bf8c164e3b1dd7f6d3.jpg

Ovo sam isključio.

Uradih to isto ali na s6, al i dalje ista prica System android najveci potrosac

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
I ja sam isto uradio ali nije pomoglo, i dalje je telefon budan kad je ekran ugasen. Jedini nacin da sprecim prekomerno trosenje baterije preko noci je da iskljucim mobilni internet i wifi tj. da telefon nema nikakvu komunikaciju sa internetom.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Koju je (ciji) lolipop za N910F najbolje instalirati?

Moj matori juce u Moskvi uzeo 2 komada Note 4 N910F za 253e po komadu, novi naravno.

Da li neko ima Mega link za 5.1.1 South East Europe? Hocu da se vratim na Lolipop sa Poljaka a ne mogu da skidam sa Sammobile, presporo je.
CSC - COJ2
AP - CPB3
CP - COJ5

Hvala unapred.

Nađoh fw. Samo da pitam, roll back na SEE Lollipop sa Poljskog Marshmallow ide klasicno kroz Odin? Nema nekih dodatnih postupaka s obzirom na to da se PDA i CSC razlikuju?

Meni se MM ne sviga na note 4 vratio sam ga na 5.1.1

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Hoce li Telenor skoro ili da stavljamo update iz Poljske ili CRO ? da li neko ima neki inf

Jel neko presao na Marshmallow i kakvi su utisci?

@nikolass83 ajde malo iskuliraj sa tim crtezima. Gotivno crtas ali brate imas za te stvari art forum.
Da barem okacis thumbnail sa linkom za orginalnu sliku pa i nekako, nego uvijek kacis punu rezoluciju.
Zadnjih +20 stranica samo tvoji crtezi? Mislim smorio si za nacionalnu penziju.

Nazad
Vrh Dno