Pogledajte prilog 193733
Po meni je skroz korektan, jeste da ga na poslu nemam, u stanu tu i tamo, ali napolju je uvek bas dobar
bumpMože li preko Odina da se radi update encrypted telefona?
Jel moze N4 da nauci IR kodove sa daljinca?
Znaci no comment!! Evo moj rekord...i to jednom se desio i vise nikada ni blizu...jos sa upaljenim bt linkovanim sa gearfitom; zato me nervira android, znam da moze bolje kad poludiValjda te je čuo
Auto osvetljenje, auto 2/3G, sve popaljeni, bez ikakvih app za uštedu :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Da, ali sam pogasiš šta ne koristiš, ako klikneš na ono da sam pogasi meni ugasi pola funkcija i telefon mi je neupotrebljiv.
@telep, dosta stvari završavam viber om, dosta poruka, grupa i poziva. Da, koristim telefon, ne stoji pod staklenim zvonom.
Note 4 je telefon za svaku preporuku, za ljude koji koriste telefon, nije za one koji ne znaju šta će sa sobom. Čak i olovku koju nikad nisam koristio počeo sam da koristim. Definitivno Samsung najbolje stavi u note seriju. Nije lud Danilo, hvali on LG i ovo i ono, ali koristi Note 4, mangup. Šteta što note 5 nema preko operatera, ovi sa ogalasa za mene kao i da nemaju garanciju.
Ujedno i najveci razlog zasto nisam pazario isti da probam do sada.Pa i nemaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari