Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

U viberu namesti ovu opciju
48f39a6454740814fea78841c3534312.jpg

A u wifi podešavanjima isključi ovo allow scanning
5cba2c0e5813a5f79a68a45323ef81b2.jpg

Nemam Viber, Facebook,... a ovo drugo je kod mene oduvek isključeno!!!
Da li je još kod koga ovo stalno uključeno!?

Ma ''normalno'' ti je to... Već 10 puta je pisano o tome. Ne možeš ništa da odradiš povodom toga.

Pa nije normalno, na prethodnog poljaka toga nije bilo!

Nemam pojma kako je na poljaku, meni je bilo tako na obe verzije telenora, 5.0.1 i 5.1.1...

Pozdrav Notovci, imam problem sa baterijom, naime desavalo mi se da kada padne ispod 10% da se jako brzo istrosi, pa recimo da se izgasi kao prazan na 5%,8%...probam resiti to pomocu aplikacija tipa batteryz life repair i advanced battery calibrator i posle toga desi da nece da se napuni preko 90%,eventualno 1-2% preko.

Inace koristim njegov fast charger.

Ima neko neku ideju?

Sad ne kontam, da li ti mislis na ovo sto sam ja oznacio na slici ili nesto drugo?!
11abc7ea8889abb6f8528606fa84af78.jpg

Izgleda ima jedan, mozda dva krstena N5 porta za 910F, svi su za Exynos.
Ima li neko sa Snapdragonom da je stavio N5 rom?

Proday, da na to sam mislio. Sada je sve kako bi i trebalo da bude!

Pa to imaš u advanced opcijama za wifi kao što sam i rekao. Čudi me i kako ti se sad "ispravilo" kada je uvek uključeno po def?! ;)

Ima li leka za losu kameru na LP tipa neka aplikacija koja ne koristi ovo samsungovo softversko procesiranje slike ili neki workaround. Stvarno mi ide na zivce narocito kada zumiram i vidim koliko su lose slike u odnosu na slike koje sam slikao na KitKat-u.

Poslednja izmena:
Pozdrav Notovci, imam problem sa baterijom, naime desavalo mi se da kada padne ispod 10% da se jako brzo istrosi, pa recimo da se izgasi kao prazan na 5%,8%...probam resiti to pomocu aplikacija tipa batteryz life repair i advanced battery calibrator i posle toga desi da nece da se napuni preko 90%,eventualno 1-2% preko.

Inace koristim njegov fast charger.

Ima neko neku ideju?
Evo danas recimo za sekund kad je dosla na 17% spadne na 7% i posle pola minuta izgasi se...

uploadfromtaptalk1447784976644.png

Pa umrla baterija, nema tu puno filozofije kontam. Zato sam te i pitao za broj ciklusa ali nikako da odgovoris.

Odgovorio ti je već....

Broj konektovanja = Broj ciklusa?! Nije isto :).

Evo danas recimo za sekund kad je dosla na 17% spadne na 7% i posle pola minuta izgasi se...

Pogledajte prilog 184703

Ažuriraj softver na poslednji lollipop (poljak ili za tvoj region), odradi factory reset iz rikaverija...
Ako i posle toga imaš problem probaj da ukucaš ovaj kod za kalibraciju baterije:

*#0228#

Ja bih ti preporučio da odradiš sve od ovog gore jer ništa ne možeš da izgubiš ;)
Ako i posle svega toga imaš problem - nema druge do kupovine nove baterije ...

Poslednja izmena:
Ažuriraj softver na poslednji lollipop (poljak ili za tvoj region), odradi factory reset iz rikaverija...
Ako i posle toga imaš problem probaj da ukucaš ovaj kod za kalibraciju baterije:

*#0228#

Ja bih ti preporučio da odradiš sve od ovog gore jer ništa ne možeš da izgubiš ;)
Ako i posle svega toga imaš problem - nema druge do kupovine nove baterije ...
A uradio sam reset pre 6-7,al bukvalno posle toga 2-3 dana stigao mi update na COJ5, pa mi se sad opet neradi reset, probacu ovaj kod za kalibraciju pa javljam.

Nesto sumljam da je baterija krepala, nisam to doziveo ni sa jednim telefonom + ovako u radu je skroz dobra, pre ovog lagano je SOT gurala na 5 sati, uz poprilicno njakanje, non stop wifi, 4g,gps,sinhronizacije...

Edit: uradio kalibraciju sa ovim kodom sa 32 spalo na 26,uradih jos jednom pa skoci na 28,pa jos jednom ode na 30 [emoji1]

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa rotacijom ?
Zeza galerija i youtube u zadnje vreme ...

Galerija ne, ju tjub baguje kao i uvek :)

Nazad
Vrh Dno