Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Imam jedno pitanjce :). Jel se nekome desava da telefon sam od sebe krene da se zamrzava na par sekundi i zakljuca se? Meni se u poslednjih 2 nedelje konstantno desava na 5.1.1. Radilo sve ok, i samo odjednom krenulo da trokira. Izgleda da mi ne gine jedan factory :).

Imam jedno pitanjce :). Jel se nekome desava da telefon sam od sebe krene da se zamrzava na par sekundi i zakljuca se? Meni se u poslednjih 2 nedelje konstantno desava na 5.1.1. Radilo sve ok, i samo odjednom krenulo da trokira. Izgleda da mi ne gine jedan factory :).
Dok sam imao Nt4 nisam imao taj problem na 5.0.1 dok nije stigao 5.1.1 koji je upravo to radio, znaci samo izbaci full screen sliku zakljucanog ekrana bez ijedne ikonice i posle 5 sekundi se pojave ikonice i normalno ga otkljucas on normalno radi, isti problem ima i drugar na njegovom Nt4...

Stigao updejt ali ja ovde ne vidim ništa novo...

33lce4g.jpg

Stare boljke peglaju - baterija, upravljanje memorijom, bezbednost, stabilnost ...

Poslednja izmena:
Znaci nikada nece hteti da naprave dobar software. Podrska 18 meseci i zdravooo. Da nije developer-a...

Ja sam azurirao poljaka, takodje bez icega primetnog za sada. Teme sumnjam da cemo ikada da dobijemo mada bi super bilo da se pojave.

Novo je to što u pametnom menadžeru u podešavanju za bateriju postoji sada ručno podešavanje optimizacije aplikacija. Ne znam ima li još nešto, za sada sam samo ovo primetio.

Poslednja izmena:
Jel to onaj standardni koji stiže u delovima već nekoliko meseci ili je to apdejt postojećeg 5.1 koji ispravlja bagove?
Optimizacija memorije, baterije i ispravke bagova na postojećem 5.1.1 -E sad koliko uspešno, videćemo...
Veličina OTA update-a je oko 73mb

Poslednja izmena:
Da li se još nekome čini da je kvalitet fotografija opao sa prelaskom na Lollipop tj. da je softversko procesiranje slike sada lošije? Gledao sam slike napravljene u vreme kada sam bio na KitKat-u i čini mi se da su primetno bolje sa više detalja i oštrine naročito u uslovima lošijeg osvetljenja.

Poslednja izmena:
Primetio sam i ja to.

Pricano vec o tome i potvrdjeno par stranica ranije ;)

Mutne slike kao da slikam jeftinim telefonom, sve mislim prljavo sočivo

Odlicna, svidja mi se malo promene posle onih simetricnih faca.
Danilo probavaj pa javi utiske kakav je rom. Najvise me interesuje jel radi pro mod na kameri kako treba?

Pravo da ti kažem mrzi me da flešujem :)
Pratim komentare na xda...

33eidyg.jpg
2rogv0j.jpg
qpgbr6.jpg

Poslednja izmena:
Neki update od 84.2Mb na 910F - da li je neko vec dobio i zna li sta donosi?

Da li se još nekom, sa zadnjim poljakom, dešava da mu u potrošnji baterije pokazuje da je wi-fi uvek uključen!?

Meni to oduvek pokazuje da je ukljuceno obzirom da mi je keep wifi on during sleep na always on

Ma kod mene je to uvek isključeno! Hajde neka se javi još neko pa da utvrdimo da li je bug u pitanju!?

Nazad
Vrh Dno