Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Prvo praznjenje, prilicno sam zadovoljan...
98727f66288adbc7b5c93b15cd802c8a.jpg

ce59e772ccb00bd268e6d928eb12fc12.jpg

a9b434578f505aed1169355c7dab855c.jpg

5128828da50b11cbed908bf8c8ba79af.jpg

Znaci natrpao sam sve zivo u telefon i nisam nista brisao niti gasio od samsung beskorisnih stvari (to tek predstoji). Sinoc pazarih i gear fit pa hocu da vidim koliko ce mi sve vreme aktivni bluetooth uticati jos na autonomiju..
Inace pazario sam i neku package disabler za samsunga app, jel testirao ko, radi li provereno?

Ja sam sinoc ubacio Dr. Ketan room I za sada radi odlično, ima u njemu importovano sve kao sa note 5 modela i importovan je side bar sa edge modela.... Danas silujem telefon pa dobijate SS kad iscedim bateriju

@Proday
To ti je to...
Package disabler?
Ako nemaš rut možeš samo da isključiš pojedine aplikacije, ali za to ti ne treba posebna aplikacija.

Pa upravo to i jeste poenta package disablera koliko sam skontao da moze da pogasi nesto sto titanium bez roota ne moze. Mada ni meni nije jasno kako bi to bilo izvodljivo, probacu kasnije da se igram sa istim.

Evo ubio sam jedno 70ak programa, ok je program. Zanimljivo je da ono sto je disablovano sa njim ne moze da se vidi redovno u setings -> app -> disabled. Dobro je sto sve procese i app obelezava sa 4 boje (crna - gasiti samo ako znate sta radite, roza - samsung tresh tj preporuka za ukloniti i crvena/plava su disablovane odnosno enablovane app). Ima cak i opcija uninstall za kojom trenutno nemam potrebe, prazno 20gb na tel.

Ima li neko iskustva sa edge modelom? Mjenjam svoj s6 edge za note. edge (prvi nije ispunio ocekivanja) kao note 4 npr. dobijam dobru doplatu. Model 915fy

Evo ubio sam jedno 70ak programa, ok je program. Zanimljivo je da ono sto je disablovano sa njim ne moze da se vidi redovno u setings -> app -> disabled. Dobro je sto sve procese i app obelezava sa 4 boje (crna - gasiti samo ako znate sta radite, roza - samsung tresh tj preporuka za ukloniti i crvena/plava su disablovane odnosno enablovane app). Ima cak i opcija uninstall za kojom trenutno nemam potrebe, prazno 20gb na tel.

Ovo stvarno radi, ali mi nije najjasnije kako ... :)
Kao da sakrije aplikacije i čak ih nema ni u turned off listi ...
Problem je kada se ugasi Smart manager bloat nestane i baterija iz settings-a ...

To je samsung napravio da se ne može nikako isključiti *** (zbog drljavog McAfee (Intel Security) antivurusa i Clean master aplikacije )

Poslednja izmena:
Pa kazem ti ja; ovo za smart manager i nestanak baterije sam i ja skontao. Ne mogu samo da provalim koji je tacno proces za ovaj defoult widget za sat i prognozu posto je prognoza prestala da funkcionise...igracu se kad budem nasao vremena.

Sve je ovo super i svaka časta na tvojoj vještini, ali ajde nacrtaj nešta normalno. [emoji14]

@nikolas83 svaka cast. U kojoj aplikaciji radis crteze?

Sve je ovo super i svaka časta na tvojoj vještini, ali ajde nacrtaj nešta normalno. [emoji14]
Hvala , ali normalno crtanje ostavljam "normalnim" umetnicima ... svako ima svoj stil , ja od svog neodstupam ... isao sam u ikonopisacku skolu kao klinac , crtao ikone , nije to za mene ... isao u skolu animacije kod priznatog profesora koji je radio u EX-YU reklamu za frikom "i slano i slatko" (ko se seca) , ni to nije za mene ... odustao od sve literature anatomije , geometrije , svetlosti i boja ... samouk u svom svetu ... i na kraju krajeva svaka umetnost ima svoju publiku , pa tako i moja ... umem , ali necu ... 8)

Ima li ko da koristi urban armor gear na telefonu i kakve su impresije? Nudi mi lik za 3k pa se razmisljam (da nije narandzaste boje ne bi se razmisljao)...i odakle je najbolje/najpovoljnije poruciti isti a da je org? Interesuje me jos koji tempered glas dobro pase na telefon (uzeo sam neki noname 9h ali vec je zinuo pola mm po levoj i desnoj ivici)! Takodje uzeo i nilkin silikon i skroz mi je ok, ne povecava mnogo telefon, samo je klizaviji nego stock.

Pisano je o tampered glass odavno da zbog zakrivljenosti ekrana dolazi do halo efekta. Kucaj na google note 4 tempered glass halo... To se dešava ili se samo odlepilo? Ja sam nosio foliju ali mnogo se masti telefon sa njom. Evo na g4 ne nosim ništa i stvarno mnogo bolji doživljaj...
Jedino da nađeš staklo ali koje je manje i pokriva samo deo ekrana. Nekih 6 ili 7% ekrana ostaje otkriveno ali nema tog efekta...

Poslednja izmena:
Loso je to kod note 4 sto je zakriven ekran i epten je ruzan sa tempered glass

Imam staklo koje je manje ali je izgleda trebalo da bude jos mm manje da bi bilo savrseno.

Neko ko je sa note 4 presao na note 5 ? Utisci?

Ja cu mozda sutra.Nakon note 4 sam mjenjao dosta telefona.Sad imam 6s i imam zamjenu za note 5 nov i neku malu doplatu pa javim ako uzmem

8 sati SOT-a! Ne znam kako ali maksimalno sam izvlacio iz baterije 4-5 sati(sve na wifi i uobicajeno koriscenje, sinhorinizacije ukljucene, lokacija i bez stednje baterije, ekran na auto) a danas sam se zaprepastio koliko se sporo praznila, mahom sam bio na fb messenger-u gde je svetla pozadina.
uploadfromtaptalk1447114190911.pnguploadfromtaptalk1447114199250.pnguploadfromtaptalk1447114208118.png

Poslednja izmena:
Aftermarket baterija?

@CZ99 izdominirao bogami fino! Ja preko 6:20 jos nisam izvukao.

Ne, baterija je original koja je dosla uz telefon u aprilu ove godine. A najcudnije je to sto je do sada meni najkrace trajala baterija u odnosu na rezultate koje vi postujete, uglavnom oko 4h SOT-a.

Poslednja izmena:
Pa i meni je vecinom bas tu ~4h ...desi se 6 da izvuce, ali 8 mislim da necu doziveti.

Preporuke za N4 kvalitetan rom?

Nazad
Vrh Dno