Bravo!Hm, da se ostali ne muce kao ja, nasao sam uzrocnika - adaway -
Kada se aktivira zaustavlja pracenje historija..
Reinstalirah ceo rom ponovo pa jedno po jedno ubacujem i proveravam, cim adaway ukljucim ode history...
Mora se u adaway opcijama ugasiti jedan od hosts izvora...
Iskljuci zadnji hosts fajl odzgo prvi sa najnovijim datumom u opcijama, ako opet nece onda i onaj sledeci iz oktobra... od 4 koliko ih ima..Bravo!![]()
I poklapa se sve - meni je update hosts fajla isključen i isto sam juče promenio rom, pa na novom skinuo i nove definicije.
Šta sad treba da se podesi u hosts fajlu ako si već iskopao i to?
Batak ne radi update definicija ako hoćeš da tako ostane![]()
Tacno, nisam radio update vise od pola meseca.Bravo!![]()
I poklapa se sve - meni je update hosts fajla isključen i isto sam juče promenio rom, pa na novom skinuo i nove definicije.
Šta sad treba da se podesi u hosts fajlu ako si već iskopao i to?
Batak ne radi update definicija ako hoćeš da tako ostane![]()
Gde to ponovo pominješInteresuje me da li je neko na forumu koristio Note 4 sa snap i exynos procesorom. Kaze cranja da je sa snap verzijom izvlacio daleko veci sot nego sa 910c (sest ipo sati umesto cetiri), pa me interesuju jos neka iskustva nasih ljudi ako ima.
@sarmeun koju verziju telefona ti imas, vidim da bas razvaljujes sa screen on tajmom?!...i koji ti je to zastitni cover sto koristis?
Interesuje me da li je neko na forumu koristio Note 4 sa snap i exynos procesorom. Kaze cranja da je sa snap verzijom izvlacio daleko veci sot nego sa 910c (sest ipo sati umesto cetiri), pa me interesuju jos neka iskustva nasih ljudi ako ima.
@sarmeun koju verziju telefona ti imas, vidim da bas razvaljujes sa screen on tajmom?!...i koji ti je to zastitni cover sto koristis?
:wave:Ma isti đavo - slobodno uzmi n910c...
Čak je bolji zvuk na n910c verziji (Wolfson DaC), snapdragon ima više romova i bolju podršku na xda
http://www.phonearena.com/news/Sams...marks-Snapdragon-805-vs-Exynos-7-Octa_id63111
posteno da ti kazem vojkan gledao sinoc posto sam ja radio ja kopao jutros i nigde ne nadjoh ...ako neko naleti neka pusti link ovdeZar ne postoji za f verziju root? Mislim da ga imas preko CF auto root-a.
Imate root za COI4 (5.1.1) na xda! Instalira se talexop-ov kernel i vozi Miško. Nakon par nedelja, mogu da kažem da super radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari