Pa nije da nije dovoljno dobra

ali ima svojih mana i stock...po meni to je zato sto snima samo jednu vrstu audio formata m4a i u "voce memo" modu komunicira sa bazom u US gde na njihov server odlaze podaci pa cak i snimak...
Ipak, stock Samsungova aplikacija "Voice Recorder" je najbolja bas za "Meetin mode" u tom modu rade oba mikrofona ali dosta osetljivije nego obicno.
Odlicna isto Samsungova aplikacija za snimanje ali vise za obradu posle snimaka je Soundcamp, mana mu je sto samo snima donji mic...ne mogu oba ali gain se podesava manuelno i moze da se pojaca isti posle, kao i dodaju efekti...
Evo demonstracija moci Souncamp-a na Note 4
[YOUTUBE]qNr4TcQUCcI[/YOUTUBE]
Neko rece da Samsung ne zna da napravi dobru aplikaciju???

ustvari to prica 90% ljudi ovde
Treca aplikacija (nije Samsungova) vredna pomena po meni je RecForge II pro, ima mogucnost snimanja vise audio formata, gain kontrola moze automatski i manuelno.Mnostvo opcija.Odlican je i ja ga goristim za snimanje ptica

Mana mu je to sto u podesavanjima nema oba mic-a da rade.Samo prednji ili zadnji tj. donji ili gornji, kako hocete
Jos jedna aplikacija koja radi savrseno na Note 4 je BroadcastMyself ali ona je prvenstveno za streaming mada snima ujedno dok emituje (placena verzija) u Mp3 i moze gain da se pojaca.Super je sto rade oba mic-a i snima odlicno u prostoru.Ima Icecast/Shoutcast podrsku za servere i nikad mi nije zakucala a emitovao sam vazda.Oba mikrofona na Note 4 u ovoj aplikaciji rade stalno, ne moze samo jedan mic da radi, samo oba.Dok emitujes mozes da utisas mikrofone i pustis muziku na pauzi ili ako nesto krene naopako
Cogi aplikaciju nisam probao ali znam da moze da se uz audio snimak doda fotka ili tekst pa ako ti to treba super.Mada proveri i uporedi snimak sa stock recorderom...Bitno je da ti rade oba mikrofona za to sto ti trazis.
Izvini sto si cekao duze na odgovor i sto bejah malo opsirniji ali ko zna moze ovo nekom da zatreba, uglavnom ne moze da skodi...