Vrlo si isključiv da ne kažem nešto drugo...
Ovaj ostatak je čisto lupetanje i gomila nagađanja, ali ću to prepisati opijatima iz tvog potpisa...
Izgleda da te dobro vozi
Sve si omašio - i viber i skype i windows phone, nova launcher, amaterske aplikacije, ikonice, novine, a i inače slabo pričaš telefonom![]()
Pa i lančer ti je parče softvera, tako da ono. Vama naprednima je nova verovatno must have, ali to nije razlog da etiketiraš momka ili bilo koga kako već jesi.
Zar nije on prvi etiketirao?Ja sam se samo ubacio da na to odgovorim, ništa više.Pa i lančer ti je parče softvera, tako da ono. Vama naprednima je nova verovatno must have, ali to nije razlog da etiketiraš momka ili bilo koga kako već jesi.
Zamolio bih te da ako imaš još nešto "pametno" da kažeš da to uradiš preko privatnih poruka
Offtopic je, a i nema tu ništa pametno - samo se tema spamuje ...
Da si imao psihologiju u školici znao bi kako se zove takvo tvoje ponašanje...
Ko kaže da smo mi napredni ?
Jedino je on ovde isključiv sa svojim tvrdnjama ...
90% ovog foruma tako koristi telefon , šta je loše instalirati nova launcher, skinuti reklame sa telefona i jednom u par meseci promeniti ikonice ?
Neka svako koristi telefon kako hoće i kako mu odgovara - u toj različitosti/gomilom mogućnosti prilagođavanja je i draž androida![]()
Nova recimo kad dobijes poruku, a zakljucan ti je teleofon i povezan si na net, izbaci reklamu na lock-screen..
Prijatelju bio si u početku zanimljiv, sada već smaraš i spamuješ sa gomilom netačnih informacija i projekcija![]()
Pa zato te i zeza baterijaMajstore ta aplikacija Radio stari grad govori mnogo o meni jer sam je ja napravio
Kukanje zato sto vecini ne moze da sastavi 4-5h sot, a meni je autonomija recimo prioritet.Sto toliko kukanje oko baterije? Pa nisam kupio telefon da bi cuvao bateriju nego da koristim taj telefon... i ja koristim sigurno 50tak aplikacija (ne aktivno svaki dan, ali koristim) i baterija mi izdrzi ceo dan uvek, mozda mi se nekada desi da dodjem na 10% tamo posle 7 8 uvece ali uvek dovati do kuce! Kada baterija oslabi brate kupim drugu za 30e i furaj dalje.
Evo još jednog auto-farbara.Da nova troši 300 posto više baterije ne bi mogao koristiti najgori od svih launchera u univerzumu aka tw launcher.
Inače nivo nebuloza napisanih u tvojim postovima je dostigao dosad nevidjene razmere.
Privikni se - samsung poslovna temaDa nova troši 300 posto više baterije ne bi mogao koristiti najgori od svih launchera u univerzumu aka tw launcher.
Inače nivo nebuloza napisanih u tvojim postovima je dostigao dosad nevidjene razmere.
Kukanje zato sto vecini ne moze da sastavi 4-5h sot, a meni je autonomija recimo prioritet.
Nego kako izvlacite listu ovih aplikacija sto koristite sa linkovima?
Ozbiljni poslovni uredjaj, nema dalje, pa iPhone je prisutniji u poslovnim krugovima deset puta više od notea.
Sta onda reci za Z seriju Sony-ja posto ti je ova baterija vise nego dobra?
U cemu je bolja? Brza duplo, gestures, resize ikona itd itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari