Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

da li ces ti ikada prezaliti sto si kupio note 4 :)

Nikako, da sam ga kupio preko operatera to bi bila tragedija - ovako nije :)

Hehe... Vidiš da kaže čovek da mu se ne menja, nema ništa pametnije da se uzme... :)

Pa nema, daj predlog?
390 € računam da je realna cena za polovan note 4...

Šta može bolje za te pare? :)

Poslednja izmena:
To i ja kažem... Zbog toga sam uzeo note u martu... Tek tada nisi imao mnogo da biraš... :)

^^ zato ti je najpametnije da zavaljas note 4 sada , kupis nekog kineza od sicu i cekas novu godinu ili sledecu god(jan,feb,mart)

Hehe... Nemoj Loznice taman sam navikao da kuka ovde u ovoj temi... :D

Nema bolja kupovina za sada od note 4, ali do 13 Agusta kad izadje note 5 :D

Biće i dalje bolja kupovina note 4 jer će petica koštati prvih par meseci 700+e...

verovatno i bolji UI :)

I ne ceka 2 sekunde :d I ne mora da strahuje od lajsne :d Na knox ce da zaboravi :d A i usput da zaboravi na podrsku na xda za M7 :d Usput stavi 100e devojci poklon za rodjendan :d Jos ce ga izljubiti i jos svasta nesto :d

I ne ceka 2 sekunde :d I ne mora da strahuje od lajsne :d Na knox ce da zaboravi :d A i usput da zaboravi na podrsku na xda za M7 :d Usput stavi 100e devojci poklon za rodjendan :d Jos ce ga izljubiti i jos svasta nesto :d
Mozda zaboravi i na devojku kad ga pita koji telefon ima :D

Hehe gde su mladi tu je i šala :D
Jeste kupim mate 7 i prodaću ga posle znaš kada - nikad ...

Novi huawei nexus treba da bude na osnovi mate 8 telefona (http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php) tako da ni to nije rešenje.
Najbolje je sačekati oktobar, do tada će ovi valjda da izbace 5.1.1 i pokrpe malo ovaj softver ;)

Ako se nadas da samsung ipsravi svoj TW na 5.1.1 onda se varas bice jos gori, kod samsung je najbolji FW onaj prvi koj ide fabricki i najbolje je nikad da ne updejtujes

Vidim da sam pokrenuo lavinu komentara,a i *******cije sto je odlicno, sa mojim komentarom za iphone 6+ i note 4. Razlog zasto sam razmisljao da menjam note ,a necu ga promeniti jer je doplata paprena , su sitnice od kojih ,mislim da ip ne pati,a o kojima se ovde vec pisalo.2 sek lag, sve vise seckanja kako telefon punim slikama i muzikom, pojedine aplikacije koje su same od sebe pocele cudno da se ponasaju, baterija koja tesko da moze vece da dohvati ako mi slucajno ekran ostane na 100% osvateljenja. Mozda se sve to pegla romovima,rutovanjem itd ali nemam vremena da se sa tim zezam,a koliko sam povrsno procitao da i garancija moze da se zezne. Eto to su stvari koje su me naterale na razmisljanje. Inace sem ovoga gore i gorkog utiska zbog istog,tel sam prezadovoljan i vredeo je i vredi svaku paru. Za ove pare koje pominjete za mene ne postoji bolja kupovina

Pa da vidim da je ovaj prvi i najnoviji .. Onda taj ?
Kad otvoris neki FW pise ti tamo Changelist i koji je broj, koji ima nagolemi broj taj je najnovi FW,uvejek flesuj ne brendirani FW
Neki FW imaju razlicnu pit fajl i moze da ti pojavi gresku na odin za vreme fleshovanje

Poslednja izmena:
Kad otvoris neki FW pise ti tamo Changelist i koji je broj, koji ima nagolemi broj taj je najnovi FW,uvejek flesuj ne brendirani FW

To mislis na ove sto nemaju ( "bez zagrada") a kazes da datum izbacivanja nema veze sa verziom sistema? Kontao sam da uzmem prvi bez zagrade.

To mislis na ove sto nemaju ( "bez zagrada") a kazes da datum izbacivanja nema veze sa verziom sistema? Kontao sam da uzmem prvi bez zagrade.
Ne zagrade nemaju veze, moze da danas da puste rom a da je starii od nekoga drugog FW vidis samo
Changelist broj pr. 579007 i imas drugi FW sa 498009, onaj prvi je novi ima veci broj

824685b17532c54a620ae987cb355ab0.jpg

Ne zagrade nemaju veze, moze da danas da puste rom a da je starii od nekoga drugog FW vidis samo
Changelist broj pr. 579007 i imas drugi FW sa 498009, onaj prvi je novi ima veci broj

824685b17532c54a620ae987cb355ab0.jpg

ok, a mozes da mi pojasnis jos ovo "uvejek flesuj ne brendirani FW" mislim koji su to ne brendirani FW ?

Samsung mrzi sve svoje telefone kada e u pitanju neki update :D

Nazad
Vrh Dno