Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za divno cudo ja sa vipom nisam imao takvih problema. Odemo na vikendicu vip i mts rade bez problema, telenor ili si nedostupan, ili pukne razgovor posle par sekundi.

Ja baš mislim suprotno - mts krš...

Više puta na nekoliko lokacija provaljujem da ljudima radi internet na prastarim Android telefonima (HTC desire C) dok meni b92 otvara 2 minuta na N4 ...

Pričali su da će da poprave to sa 5.1.1 koji stiže KRAJEM JULA 🙂

Poslednja izmena:
Ne želim da fiksam, ja koristim Samsung telefon i on ima idealan softver 🙂

Edit: flešovao zip sa twrp rikaverijem pa ćemo videti

Poslednja izmena:
Hehe.. Ajde ajde, nije ti to strano, imao si lg pa si navikao... [emoji14] Opet treba root, glupi knox...

Izgleda tužno kao i pre fix-a 🙂

U jednom trenutku keširano 800 mb ,pogledaš za 15 minuta - 300 mb...
I dalje ga agresivno gasi u pozadini!

Poslednja izmena:
^Kažu u tekstu da mnogo bolje radi na exynos verziji, a na tvojoj ne nešto posebno...

Pa ja imam exynos verziju 😀

Ps. Ovo gasi i pre pokretanja...

Poslednja izmena:
Hehe... Ja bio ubeđen da imaš snapdragon. Kolike ikonice ***... 😀

To su podešavanja kao na nexusu... Ček nisam ispratio, jel ti imaš 5.1 ili još uvek 5.0?

5.1 ne postoji za note 4 😀
5.0.1 je zadnja verzija...

ps. Imam rom toolbox pro aplikaciju kupljenu, ali u njoj nema ove opcije?

Edit: našao, staviću na aggressive...

Poslednja izmena:
Aaaa ja sam mislio da na 5.1 zeza i dalje... Ma na 5.0 je Android ******, sa njim ni na jednom telefonu ne kešira kako treba, uključujući i nexuse. Tu nema nade 🙂

Imaš i u njemu, ili u App manager pa isto tako kao ovde, ili u Task manager pa sa leve strane izvučeš.

sramno koliko im treba da izbace 5.1 to jest jedinu android L verziju koja vredi.

Bezobrazluk, čak i ljudima na sammobile sajtu nije jasno zašto se ovako odnose prema ovom modelu...

dorbo to je isto uradio i lg sa g3. za sada jedini stariji mobovi koji imaju 5.1 su z3,s6,moto x i nexus serija.

Ima LG dosta modela, neki imaju 1gb rama, a pre su dobili Lollipop od note 4 telefona ...

Najbolje je što 5.1.1 stiže na LG G2 MINI, dok Samsung nema Lollipop na mnogo jačim uređajima 🙂

Definitivno Samsung ima najgoru podršku!

Poslednja izmena:
Pa zato što novi modeli ne donose ništa značajno bolje, zato i ne puštaju 5.1.1 na Note 4 kao ni podršku za 64bit-a (naravno sve to na note 5 modelu samo doplatite 400 €), teme, novi touchwiz ... 🙂
A ima i ovaj faktor:
Samsung je u toku 2014-e godine izbacio na tržište 58 uređaja, pa to softverski ne može niko da isprati ...

samsung2014-900x379.jpg

image-1.png

Jednostavno Epl ima mnogo veću zaradu po prodatom uređaju, a samsung mnogo manju, pa to nadoknađuju većim brojem modela u toku godine 😉

Poslednja izmena:
Broj uređaja nije opravdanje za neažurnost. Ipak je note 4 posle s6 još uvek njihov vodeći model... Bezobrazno je to što rade...

Ja sam davno negde napisao.Samsung uzmes i vencas se sa tim softverom.Svaki update unisti telefon.Sto je najgore ne mozes se vratiti na staru verziju.Zato lepo ako ti se svidi sta nudi na pocetku uzmes i ne razmisljas o dopunama.

Upravo tako, i ja sam to parputa rekao...i to ne samo samsung,vec svaki tel manje vise.

Nazad
Vrh Dno