Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nasao sam za 400e sa full opremom ali bez garancije tj. ima neku evropsku garanciju jer je uzet preko. Stanje perfektno, beli. Isplatili se bez garancije za tu cenu? 910C je verzija.

Ps: ovaj bi uzeo licno uz kopiju licne karte prodavca tako da ne verujem da je kopija :D

Poslednja izmena:
Nasao sam za 400e sa full opremom ali bez garancije tj. ima neku evropsku garanciju jer je uzet preko. Stanje perfektno, beli. Isplatili se bez garancije za tu cenu? 910C je verzija.

Ps: ovaj bi uzeo licno uz kopiju licne karte prodavca tako da ne verujem da je kopija :D
Cuj kopija licne :D isplati se ako je u dobrom stanju

Pa *** i u radnji u servis kad sam prodavo fon liku uzeo mi podatke licne karte , ako je kraden slucajno da ne jure njega nego mene :D

Nikada ne bi dao 400 evra za telefon bez garancije. Mozda on i ne zeli da te prevari ,ali su nesto koreanci zasrali kad su ga pravili.
Samo da se pohvalim sa spigen neo hybrid refurbished sa e bay. Iskreno ne znam zasto je bio ref sobzirom da je sve perfektno. Prezadovoljan sam. Telefon u njemu bude drugaciji. Dobije na masi jos vise.

Poslednja izmena:
Gde su zasrali, po cemu si to zakljucio? Ima papire i sve gde ga je kupio u inostranstvu postoji i njihova garancija samo sto mi to ovde nista ne znaci, dakle kao da je nemam. Inace daje radnu garanciju 10 dana ...

Poslednja izmena:
Ne mozes da znas kao ni oni. O tome pricam. Msm ako mozes da ostvaris garanciju u madjarskoj ok,ali ako ne , da sam na tvom mestu ne bih dao taj novac za tel bez garancije.

Na mobilnomsvetu imas telefona za 420-430e starih par nedelja sa garancijom, mislim da je to daleko bolja opcija.

Ja ne nadjoh beli nijedan , tj. jesam jedan ali se lik ne javlja danima na telefon. Pratim oglase stalno i na ms i na kp videcu da li ce da naleti nesto za te pare.

note 4 ili s6?Kupujem novi telefon i ova 2 su izbor.Sta mislite sta je bolje?

note 4 ili s6?Kupujem novi telefon i ova 2 su izbor.Sta mislite sta je bolje?
Koji telefon sad imas i za čega bi ga koristio, isti izbor sam imao i uzeo sam N4 jer mi vise odgovara i nisam se pokajao ni malo. Istina je kad kažu da sa Note-a se prelazi samo na drugi Note

Ma kupio na ebay, ali ima neki problem za postom sa bih. Uopste ne stizu posiljke, ni iz HK, ni iz GB, DE... Platio 24e i dobio refund. Ovdje kod nas lik trazi 45e.

Ja imam takav cover. Imas u Samsung-Nokia u Delta City-ju i u novom Merkatoru. Kosta 3000rsd.

Hvala na infu.

Nema na cemu. Odlican je cover i vredi svaki dinar. Garantovano bolji od svakog kineza. Za razliku od Spigena, Otterboxa i slicnih, telefon ne izgleda kao cigla.

Imas i u uscu, mislim da ih ima u plavoj i crnoj boji. Odlicno su odradjene. Pogledaj i led cover, malo je skuplji ali svakako vredi :)

PRodao sam Note, preveliki mi. I sta sad.....pitam ja vas :) Sto god uzmem, kao iz Mecke u FIata :)

Z3 sam imao, kamera ocajna. Tel vrh ali kamera ocajna. A posto slikam dijete mnogo, Note 4 mi je bio bruka dobar. BOlje slike nikad nisam vidio na fonu (osim na 1520 koji sam takodje imao). S6 slika u toj klasi, jos jedino ne znam P8 ima li sta tu da trazi pored Note 4. Hvalili su se nekim cudima u kameri.

Ta Tota je zanimljiva al samo bih se zadrzao na tome da je zanimljiva :)

Poslednja izmena:
A u Novom Sadu negde?

Nazoves radnju u Delta City-ju i neka ti posalju. Besplatna dostava.

Samsung u NS je Gigatronov a oni nisu uvezli. Svi u BG-u su PositiveLine. Inace steta, jer je u Gigatronovim radnjama sve dosta jeftinije. Positiveline ima za neke Samsungove proizvode skoro duplo vece cene.

Ja sad kad uzmem ženin S4 izgleda mi kao igračka. Da ne pričam o prikazu boja, kao crtani film. Ne verujem da bih mogao posle Note4 preći na neki drugi osim iz Note serije. Jednostavno je tako. Savršen uređaj.

Nazad
Vrh Dno